Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، نشریه آمریکایی نیویورک تایمز با انتشاراین خبر نوشت: با وجود وعده های داده شده از سوی کشورهای پیشرفته؛ جهان شاهد توزیع اندک واکسن کرونا بوده و تحلیلگران شکاف عمیق در دسترسی به واکسن را هم از منظر  «اپیدمی شناسی» (epidemiological) وهم از منظر «اخلاقی» یک شکست و ناکامی ارزیابی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیویورک تایمز در گزارش خود نوشت: در اکثر کشورهای پیشرفته جهان، سفارش های واکسن های ویروس کرونا رو به فزونی است و به  میلیاردها واکسن رسیده، هم اکنون همه گیری کووید-۱۹ در چنین کشورهایی روبه کاهش نهاده و اقتصاد درحال نفس کشیدن وبازگشت به حالت عادی بوده و مردم در این کشورها خود را برای تعطیلات تابستانی آماده می کنند، اما وضعیت در کشورهای توسعه نیافته و فقیر جهان تاسف بار بوده؛ ویروس کرونا دراین کشورها بیداد می کند و در برخی از کشورها از کنترل خارج شده است و حتی توزیع واکسن کرونا در این کشورها به حدی کند صور ت می گیرد که برای افراد آسیب پذیر نیز امکان دسترسی بدان ندارد.

این نشریه آمریکایی افزود: در آمریکا و کشورهای اروپایی هم اکنون وضعیت بهبود شرایط همه گیری ویروس کرونا بدانجا رسیده که رستوران ها و دیگر اماکن عمومی در حال بازگشایی و از سرگیری فعالیت اقتصادی خود بوده در حالی که کشوری همچون هند با کمبود اکیسژن دست به گریبان است، این درحالی است که در سال گذشته حدود ۱۹۲ کشور جهان با امضای طوماری خواستار توزیع مشارکتی واکسن ویروس کرونا شده بودند  و برخی از سازمان ها و انجمن های خیریه نیز برای این منظور صدها میلیون دلار پول اختصاص دادند.

این گزارش می افزاید: هند که هم اکنون با بحران انسانی ناشی از همه گیری ویروس کرونا مواجه است با تعلل و تاخیر در دریافت واکسن کرونا روبرو بوده و  صادارات ذخایر واکسن های کرونا خود به دیگر نقاط جهان را متوقف ساخته است، در برزیل نیز که روزانه هزاران نفر بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ جان می بازند، تنها یکدهم از وعده های داده شده برای ارسال واکسن کرونا «آسترازنکا» (AstraZeneca) را آنهم پس از گذشت حدو شش ماه از سال جاری میلادی، دریافت کرده است.

 یک دلار هزینه یک دُز واکسن کرونا، اما تضمین در انتقال آن ۵دلار برای هر دُز

نیویورک تایمز نوشت: بنابر تحقیقات صورت گرفته، برآورد می شود درحالی که برای تهیه هر دُز واکسن کرونا حدود یک دلار هزینه می شود، اما برای انتقال و توزیع این واکسن از فرودگاه های جهان تا دست مصرف کننده،  مبلغی حدود پنج دلار برای هر دُز نیاز است.

واکسن ها کرونا درانبارها با خطر انقضای تاریخ مواجه اند

این نشریه آمریکایی در ادامه نوشت: حتی در صورت انتقال و توزیع این واکسن ها به سایر نقاط دنیا، آنها را در انبارها نگهداری می کنند تا مراحل توزیع آن فراهم شوند، اما  این درحالی است که تاریخ انقضای این واکسن ها  بسیار کوتاه است.

فایزر و مدرنا میلیاردها واکسن تولید کردند

نیویورک تایمز گزارش داد: فایرز در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۱ میزان تولید واکسن خود را به سه میلیاردو ۵۰۰میلیون  دُز رساند و  انتظار می رود«مدرنا» (Moderna) نیز حدود ۱۸ میلیارد واکسن در سال ۲۰۲۱ به فروش رساند.

نبود سری دوم واکسن کرونا در کشورهای فقیر

در کشورهای فقیر جهان همچون «غنا» و یا «بنگلادش» که پائین ترین میزان ذخیره واکسن کرونا را دارند، چنانچه برخی از افراد موفق به دریافت نخستین مرحله از واکسن کرونا شوند، اما آنها گرفتار نبود دُز دوم این واکسن خواهند بود.

این روزنامه آمریکایی نوشت: درحالی که کشورهای فقیر جهان درتقلای به دست آوردن ذخیره واکسن ویروس کرونا هستند و حتی برخی از آنها میزان بسیار اندکی از این واکسن را دارند، اما در برخی از کشورهای ثروتمند هم اکنون ذخایر واکسن کرونا تنها اندک زمانی تا تاریخ انقضای خود فاصله دارند.

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان درحال رسیدن به مرز ۱۵۵میلیون مبتلا است که از این تعداد تاکنون بیش از سه میلیون  و ۲۰۰هزار نفر جان باخته اند.

آمریکا با وجود واکسیناسیون سراسری، با بیش از ۳۳میلیون فرد مبتلا به کرونا و بالغ بر ۵۹۰هزار جان باخته همچنان کانون شماره یک همه گیری این ویروس در جهان است.

هند که با بحران انسانی ناشی از این ویروس دست به گریبان است، شمار مبتلایان آن به بیش از ۲۰ میلیون ۶۰۰هزار نفر رسیده که از این تعداد نیز تاکنون ۲۲۶هزار نفر جان باخته اند.

کشور برزیل که در آمریکا جنوبی وضعیتی وخیم دراین زمینه دارد، بیش از ۱۴میلیون و ۸۰۰هزار نفر به این ویروس آلوده و تاکنون بالغ  بر ۴۱۱هزار نفر جان باخته داشته است.

****۱۳۰۲**

برچسب‌ها ویروس کرونا هند کووید-19 واکسن کرونا برزیل پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا هند کووید 19 ویروس کرونا هند کووید 19 واکسن کرونا برزیل اخبار کنکور نیویورک تایمز کشورهای فقیر واکسن کرونا ویروس کرونا جان باخته واکسن ها هم اکنون همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۶۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: با هدف عبور موفق از اوج بار تابستان امسال، ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال تا پایان اردیبهشت ماه جاری وارد مدار می شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به تدوین و ابلاغ ١٨٠ اقدام عملیاتی برای عبور از اوج بار تابستان امسال گفت: ٧٧ طرح انتقال در قالب این برنامه عملیاتی شده که ٣٠ طرح آن به اتمام رسیده و ٣٩ طرح نیز از ٧٠ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است که ٢٦ مورد آنها تا پایان اردیبهشت ماه جاری و مابقی تا قبل از اوج بار تابستان به بهره برداری خواهند رسید.
وی همچنین از افزایش ٧٦٠٠ مگاولت آمپری ظرفیت ترانسفورماتورهای پستهای فوق توزیع و انتقال خبر داد و با بیان این که  ١٢٩٤ کیلومتر خطوط فوق توزیع و انتقال نیز تا پیش از اوج بار تابستان به طول شبکه انتقال و فوق توزیع برق کشور افزوده می شود، خاطرنشان ساخت: ٧ طرح بهبود ولتاژ نیز در دست اجرا است و در مناطقی که افت ولتاژ وجود داشته باشد، خازن گذاری انجام می شود.
به گفته سخنگوی صنعت برق جمعا ٩ هزار میلیارد تومان در این زمینه سرمایه گذاری شده تا بتوانیم اوج بار تابستان امسال را بدون مشکل سپری کنیم.
مدیرعامل توانیر اجرای ١٣٠٠ کیلومتر کابل دریایی ایرانی بین جزیره قشم و سرزمین اصلی با هادی رسانا را از دیگر برنامه های عملیاتی صنعت برق در بخش انتقال عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح، ظرفیت تبادل برق این خط به ٣ برابر افزایش می یابد.
رجبی مشهدی با اشاره به فنآوری خاصی که در تولید این کابل دریایی به کار رفته، از ساخت آن توسط یک شرکت دانش بنیان داخلی خبر داد که انتظار می رود با اجرای این خط به طول ١٣٠٠ متر بین جزیره قشم با سرزمین اصلی (بزرگترین فاصله بین دو دکل انتقال نیرو)، ظرفیت تبادل برق این خط تا ٣ برابر افزایش یابد و نیروگاههای منطقه با بهره گیری از این ظرفیت، حداکثر تولید را داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد