Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، تدروس آدهانوم، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت و گوردون براون نخست وزیر اسبق انگلیس خواستار چشم پوشی موقت از حقوق مالکیت معنوی (IP) برای واکسن‌ های کووید ۱۹ شدند.

دبیر کل سازمان جهانی بهداشت می‌گوید: نرخ عفونت در حال افزایش است و بسیاری از کشورها با مشکل حاد کمبود واکسن روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عالی ترین مقام سازمان جهانی بهداشت در گذشته نیز از کشورهای پیشرفته خواسته بود درجهت لغو یا کاهش توافقات یکجانبه خرید واکسن با شرکت های دارویی اقدام کنند.

آدهانوم در یک کنفرانس مطبوعاتی سازمان جهانی بهداشت گفت: «اگر ما بخواهیم اکثریت بزرگسالان را واکسینه کنیم تا ایمنی گله‌ای را به ارمغان بیاوریم، مقدار واکسن مورد نیاز ما بیش از آنچه در حال حاضر داریم خواهد بود».

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت تولید باید افزایش یابد و به همین دلیل چشم پوشی از مالکیت معنوی بسیار مهم خواهد بود.

دبیر کل سازمان جهانی بهداشت تأکید می‌کند: تعلیق موقتی حقوق IP برای واکسن‌ های کووید ۱۹ می‌تواند در تولید واکسن در آفریقا و سایر نقاط جهان که تولید در آنها اتفاق نمی‌افتد نقش مهمی داشته باشد.

بسیاری از کشورها، از جمله آفریقای جنوبی و هند ، خواستار تعلیق موقت حقوق IP برای واکسن های کووید ۱۹ شده‌اند تا اجازه تولید واکسن جهانی را بدهند. سازمان تجارت جهانی هفته گذشته در حال بحث در مورد معافیت IP بود اما هنوز نتیجه مشخصی در ژنو حاصل نشده است.

تدروس ادهانوم چندی پیش در جلسه هیات مدیره سازمان جهانی بهداشت در ژنو که به صورت مجازی برگزار شد، تاکید کرد که جهان در آستانه یک اشتباه اخلاقی فاجعه بار قرار دارد و قیمت این اشتباه جان انسانهایی را در فقیرترین کشورهای جهان خواهد گرفت.

از آنجایی که انگلیس ریاست گروه کشورهای گروه هفت را در سال ۲۰۲۱ به عهده گرفت و در ژوئن (ماه آینده) میزبان اجلاس آن خواهد بود، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت و نخست وزیر اسبق انگلیس از G۷ خواستند که معافیت موقت را به واقعیت تبدیل کند.

عالی ترین مقام سازمان جهانی بهداشت در پایان گفت: ماه آینده رهبران کشورهای G7 برای مهمترین نشست در تاریخ این کشور گرد هم می‌آیند. کشورهای G7 رهبران اقتصادی و سیاسی جهان هستند. آنها همچنین میزبان بسیاری از تولیدکنندگان واکسن در جهان هستند.

*جی۷، نشست وزیران اقتصاد هفت کشور صنعتی است. این نشست در سال ۱۹۷۵ باحضور شش کشور: آلمان، فرانسه، ایتالیا، ژاپن، انگلیس و ایالات متحده آمریکا تشکیل گردید. بعدها کانادا نیز به این گروه پیوست.

منبع: فارس

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کووید ۱۹ کرونا واکسن دبیر کل سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۱۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که حمله نظامی رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب نوار غزه ممکن است منجر به حمام خون شود. او همچنین خواستار آتش بس فوری شد.

براساس گزارش المیادین، تدروس آدهانوم گبریسوس در پلتفرم «X» نوشت: سازمان بهداشت جهانی عمیقاً نگران است که عملیات نظامی در مقیاس وسیع در رفح غزه ممکن است منجر به حمام خون شود و سیستم بهداشتی را که از قبل شکسته است، تضعیف کند.

این در حالی است که ارتش صهیونیستی همچنان به بمباران غزه و رفح ادامه می‌دهد. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرده است از طریق زمین به رفح حمله خواهد کرد تا تیپ‌های حماس را از بین ببرد.

کشور‌های اروپایی، سازمان ملل و آمریکا، متحدان اصلی رژیم صهیونیستی، از نتانیاهو خواستند که ایده حمله زمینی به این شهر را کنار بگذارد.

به گفته ینس لرکه، سخنگوی دفتر سازمان ملل متحد، این حمله علاوه بر تلفات انسانی، ضربه‌ای قوی به عملیات‌های بشردوستانه در سراسر نوار غزه خواهد بود، زیرا گذرگاه رفح در قلب عملیات‌های بشردوستانه قرار دارد.  

سازمان جهانی بهداشت در بیانیه‌ای افزود که این امر همچنین باعث تضعیف سیستم بهداشتی از قبل فلج شده، می‌شود، در حالی که تنها ۱۲ بیمارستان از ۳۶ بیمارستان در غزه هنوز فعال هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • پیام شی به نشست سازمان همکاری اسلامی
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح حمام خون راه می‌اندازد
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود