Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@08:42:08 GMT

لزوم ایجاد بازارچه دائمی صنایعی دستی در بافت جدید دوگنبدان

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۱۶۰۹۲

لزوم ایجاد بازارچه دائمی صنایعی دستی در بافت جدید دوگنبدان

الماس قبادی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: 3 هزار هنرمند صنایع دستی  در شهرستان گچساران فعال  هستند.

وی ادامه داد: سیاه چادر، سبدبافی، سفالگری، گچمه بافی، سفره بافی، جاجیم بافی، گلیم نقش برجسته، مفرش بافی، نمد مالی، توبره بافی، جا قرآنی، هور، شله بافی، آیینه بافی و خورجین بافی  از مهمترین دست بافته‌های سرپنجه هنرمندان  شهرستان گچساران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گچساران افزود: با توجه به اینکه  بیشترین دست بافته‌ها در شهرستان‌گچساران تولید می‌شود اما متاسفانه بازارچه دائمی برای فروش محصولات و صنایع دستی زنان هنرمند این شهرستان وجود دارد.

 قبادی با اشاره به بازسازی بافت فرسوده دوگنبدان عنوان کرد: ایجاد یک بازارچه صنایع دستی در بافت نوسازی شده شهر دوگنبدان ضروری است چرا که بسیاری از  بانوان  هنرمند در رشته‌های صانیع دستی در محلات بافت فرسوده دوگنبدان سکونت دارند.

 وی ابراز کرد:گستردگی و تنوع تولیدات صنایع دستی بانوان این شهرستان نیازمند ایجاد زمینه های فروش و صادرات دارد.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گچساران خاطرنشان کرد: با راه اندازی بازارچه دائمی صنایع دستی زمینه خود اشتغالی، بانوان فعال مهیا و این بانوان می‌توانند تولیدات خود را عرضه  و زمینه رشد اقتصادی آنها  نیز فراهم  خواهد شد.

قبادی افزود: با راه اندازی بازارچه‌ دائمی صنایع دستی در بافت نوسازی شده دوگنبدان کسب درآمد زنان سرپرست خانوار تسهیل می شود.

انتهای پیام/82031

 

منبع: فارس

کلیدواژه: میراث فرهنگی صنایع دستی زنان بافت صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۶۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی

به‌گزارش خبرگزاری مهر، علی مشهدی اظهار کرد: گل محمدی و گلاب، ۲ محصول استراتژیک منطقه روستای شهابیه شهرستان خمین است.

وی بیان کرد: با این پیشینه و با پیگیری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و اداره شهرستان خمین، شورای اسلامی و دهیاری روستای شهابیه در تقویم رویدادهای گردشگری کشور به ثبت رسید.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خمین تصریح کرد: بر این اساس من بعد هر سال، این جشنواره در روزهای نوزدهم تا بیست و یکم اردیبهشت ماه به عنوان روز گل محمدی و گلاب برگزار خواهد شد.

وی هدف از ثبت این رویداد در تقویم گردشگری کشور را تحقق و ساماندهی و حرفه‌ای سازی گردشگری و همچنین ساماندهی مقصدها و مسیرهای جدید گردشگری دانست و خاطرنشان کرد: این امر مهم می‌تواند در جهت رونق صنعت گردشگری، و حضور بیش‌ازپیش مسافران و توریست‌ها به شهرستان کمک شایانی بکند.

مشهدی افزود: جشنواره گل و گلاب شهابیه هر سال به مدت سه روز در تاریخ‌های ۱۹ لغایت ۲۱ اردیبهشت در محل روستای شهابیه برگزار می‌شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خمین گفت: نمایشگاه گل، صنایع دستی، نمایشگاه گلاب، مراسم آئینی، گل غلتان کودکان از برنامه‌های جشنواره گل و گلاب شهابیه است.

کد خبر 6094096

دیگر خبرها

  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • اهتمام بیشتری برای ایجاد فرصت عرضه تولیدات داخلی به کار گرفته شود
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • برگزاری آزمون مهارت سنجی گلیم بافی در البرز
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت