Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@02:39:05 GMT

ظریف بیاید، اصلاح طلبان به اجماع می رسند

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۲۵۵۶۵

ظریف بیاید، اصلاح طلبان به اجماع می رسند

به گزارش تابناک به نقل از برنا، محمود صادقی، نماینده مجلس دهم، در رابطه با فضای انتخاباتی گفت: به نظر می‌رسد در مقایسه با جبهه اصلاحات در اردوگاه اصولگرایی انسجام کافی برای انتخابات بوجود نیامده و مقداری تشتت و تفرق زیاد است و در دو شورا دسته بندی می شوند بنابراین به وحدت رسیدن آنها همراه با چالش‌هایی بوده و فعلا درگیر چالش های درونی هستند و مدعی زیاد دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: با توجه به عملکرد انتخابات‌های گذشته و بعضی از شواهد پیش‌بینی می‌شود با تعدد کاندیدا وارد شوند و بعد از شروع مبارزات انتخاباتی نهایتا در آن زمان با توجه به اقتضای شرایط به وحدت برسند اما در حال حاضر به نظرم اختلاف در بین آنها زیاد است.

صادقی با اشاره به اینکه جواد ظریف تا الان برای کاندیداتوری اعلام آمادگی نکرده است، گفت: جواد ظریف نه قبل از قضایای اخیر و نه بعد از آن چیزی اعلام نکرد، در خصوص امادگی و تمایل او برای کاندیدا شدن هنوز شک و تردید وجود دارد. اگر حاضر به حضور در انتخابات شود یکی از گزینه هایی است که مجموعه می‌تواند روی او به اجماع برسد.

او همچنین در رابطه با افزایش مشارکت در انتخابات بیان کرد: این امر نیاز به معجزه دارد و با کارهای عادی نمی‌شود. «اعتماد از دست رفته مردم» را باید با معجزه بدست آورد و راه حل دیگری نداریم. من احساس می کنم برخی خیلی تمایل ندارند مردم در این انتخابات شرکت کنند. عزمی در متولیان امر و برخی مسئولان دیده نمی‌شود بلکه برعکس می‌خواهند فضای انتخابات رکود باشد و احتمالا با یک رای حداقلی کاندیدا یا کاندیداهای مورد نظر خودشان را از صندوق بیرون بیاورند.

او افزود: مردم در نظرسنجی‌ها دو موضوع را مطرح کردند البته افرادی که مردد بودند. صدا و سیما در نظرسنجی خود اعلام کرد که 51 درصد گفتند قطعا در انتخابات شرکت نمی کنیم، 1 درصد گفتند شرکت می کنیم و حدود بینابینی که حدود 20 درصد است گفتند به دو فاکتور مهم و اصلی که چه کسی کاندیدا می شود و بهبود وضعیت اقتصادی در این بازه زمانی بستگی دارد لذا برای مردم اهمیت دارد، جدا از آن جمع زیادی حتی با این تحولات هم از قهر بیرون نمی‌آیند.

صادقی با اشاره به راه حل موجود برای بهبود فضای انتخاباتی عنوان کرد: من فکر می‌کنم افرادی که برای رقابت خودشان را آماده می کنند اعم از اصولگرا و اصلاح طلب باید خودشان را برای یک رقابت برنامه محور اماده کنند همانطور که رهبری هم تاکید کردند در واقع با برنامه به این عرصه پا بگذارند به خصوص اینکه بیشتر خودشان را اثبات کنند تا دیگری را نفی کنند. اصولگرایان حاشیه امنیتی برای تایید صلاحیت دارند بنابراین از این ابزار، برای حذف رقبا استفاده نکنند و بگذارند انتخاباتی عادلانه و رقابتی شکل بگیرد و این هم باعث پیشرفت کشور می شود و در عرصه رقابت اشخاص ذی‌صلاح تر بیرون می‌ایند و برای حل مشکلات کشور موثرتر واقع می‌شوند و در عین حال برای تقویت مشروعیت نظام این قضیه موثر است.

او در پایان گفت: انتخاب فرد اصلح کار مشکلی است، کاندیداهایی که از جمله خودم صلاحیت بالاتری دارند متاسفانه ممکن است در معرض رد صلاحیت باشند، کاندیداهایی که امکان عبور از فیلتر شورای نگهبان را دارند شانس کمتری برای جلب اعتماد مردم دارند که این چالشی است که با آن درگیر هستیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: نحوه برگزاری امتحانات مدارس 1399 1400 ماه رمضان دعای روز بیست و چهارم رمضان روز قدس فطریه محمود صادقی نماینده مجلس دهم مشارکت در انتخابات نحوه برگزاری امتحانات مدارس 1399 1400 ماه رمضان دعای روز بیست و چهارم رمضان روز قدس فطریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۵۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان

۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت به رقابت می‌پردازند.

به گزارش مشرق، تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در حالی از بامداد ۱۳ اردیبهشت‌ماه آغاز شد که ۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای‌اسلامی به رقابت می‌پردازند؛ رقابتی که تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

ماراتن انتخابات مجلس دوازدهم که از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده‌ در شرایطی روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به خط پایان می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی در ۱۵ استان کشور به اوج رسیده و کاندیداها در ۲۱ حوزه انتخابیه درحال فعالیت‌های انتخاباتی به‌منظور جلب‌نظر مردم هستند.

دراین میان رقابت‌های انتخاباتی در استان تهران حال‌وهوای دیگری به‌خود گرفته است؛ رقابت ۳۴ کاندیدا برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین ورامین، پیشوا و قرچک رقابت‌ها در این حوزه را در کانون توجه رسانه‌ها و افکارعمومی قرار داده‌است.

در چنین شرایطی اگرچه رقابت انتخاباتی در تهران تنها در اردوگاه اصولگرایی در جریان است، اما کاندیداهای منسوب به جریان اصلاح‌طلبی نیز در برخی حوزه‌ها به دور دوم راه یافته‌اند؛ موضوعی که سبب شده در این دور از انتخابات نیز رقابت میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان جریان داشته باشد.

رویکرد اصلاح‌طلبان در دور دوم

طی روزهای اخیر تحرکات انتخاباتی محدود به جریان‌های اصولگرایی نبوده و جریان‌های اصلاح‌طلب نیز فعالیت‌هایی را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم داشته‌اند.

براین اساس هم بود که حزب اعتماد ملی اعلام کرد از کاندیداهایی که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان داشته باشند، حمایت خواهد کرد.

براساس برخی گمانه‌زنی‌ها در اردوگاه اصلاح‌طلبی، ندای ایرانیان، کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه ازجمله احزاب اصلاح‌طلبی هستند که از برخی کاندیداهای به دور دوم راه یافته در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند.

رقابت در اردوگاه اصولگرایی

ترکیب کاندیداهای حاضر در دور انتخابات مجلس دوازدهم در تهران نشان می‌دهد در این حوزه انتخابیه رقابت تنها در اردوگاه اصولگرایی جریان دارد.

براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر شاهد انتشار فهرست‌های مختلفی از این جریان به‌منظور رقابت در تهران بوده‌ایم؛ فهرست‌های چندگانه‌ای که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

دیگر خبرها

  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • عباس عبدی خطاب به نواصولگرایان: آی‌ کیوتان در اندازه گنجشک هم نیست
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران