Web Analytics Made Easy - Statcounter

افشین فرزام در گفت‌وگو با میزان، درخصوص عملکرد قایقرانان ایرانی و کسب مجوز ۳ سهمیه در رقابت‌های روئینگ انتخابی المپیک توکیو اظهار داشت: اگر طبق قوانین گذشته بود، ۳ سهمیه المپیک در رشته روئینگ را کسب کرده بودیم. در واقع این عملکرد، بهترین نتیجه ادوار سهمیه المپیک در رشته روئینگ به حساب می‌آید که توانستیم در دو ماده تک نفره و یک ماده دو نفره به سهمیه برسیم، اما متاسفانه با توجه به قوانین جدید فدراسیون جهانی قایقرانی که محدودیت‌هایی برای همه کشور‌ها ایجاد کردند، بهترین رنگ مدال و بالاترین رنک، جواز حضور در المپیک را کسب می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرمربی تیم ملی روئینگ در پاسخ به این سوال که فدراسیون قایقرانی تا چه زمانی باید پاروزن المپیکی را معرفی کند، خاطرنشان کرد: باتوجه به قوانین که هر کشور تنها می‌تواند یک قایق که بهترین نتیجه را کسب کرده باشد، به المپیک اعزام کند باید از بین بهمن نصیری و نازنین ملایی که هر دو نقره گرفته‌اند، یکی را به المپیک اعزام کنیم. از همین رو فدراسیون قایقرانی هر کشور باید قایق منتخب خود جهت حضور در المپیک را انتخاب کند و معمولاً حدود یک هفته وقت داده می‌شود تا این انتخاب نهایی شود. ظهر روز یکشنبه به ایران خواهیم رسید و باید بببنیم فدراسیون در نهایت چه تصمیمی خواهد گرفت.

*ناراحت کننده است که باید از بین دو ورزشکارم یکی برای المپیک انتخاب شود

وی با تاکید دوباره بر عملکرد درخشان تیم ملی روئینگ ایران، تصریح کرد: برایم خیلی ناراحت کننده است که باید از بین دو ورزشکارم یکی برای المپیک انتخاب شود، زیرا هر دو قایقران شایستگی‌های خودشان را نشان داده‌اند. در بخش مردان تنها یک بار محسن شادی توانسته بود در مسابقه‌ای مشابه به مدال نقره برسد و نصیری مجددا این کار را انجام داد. نازنین ملایی هم اولین بار بود که در سنگین وزن شرکت می‌کرد و همه می‌دانند که رقابت در این بخش سنگین‌تر و فشرده‌تر است، اما ملایی به خوبی از پس از این فشار برآمد و توانست تمام مدعیان آسیایی را پشت سر بگذارد.

فرزام افزود: تنها کشوری که مدال طلا گرفت، ژاپن بود. ژاپنی‌ها، چون میزبان المپیک هستند از پنج سال گذشته برنامه‌ریزی لازم را انجام داده‌اند تا به این مدال‌های طلا برسند. متاسفانه قایقرانان ژاپنی که در این مسابقات حضور داشتند را در رقابت‌های قبلی ندیده بودیم و تقریباً دو سه سالی بود از تیم اصلی ژاپن و کیفیت کارشان بی‌خبر بودیم. تمام رقبای دیگر را که آنالیز کرده بودیم پشت سر گذاشتیم و فقط ژاپنی‌ها از دستمان در رفتند و مدال طلا را گرفتند.

*هر روز در ژاپن تست کرونا از ما گرفته می‌شد

سرمربی تیم ملی قایقرانی روئینگ در واکنش به احتمال قرنطینه شدن در ایران پس از بازگشت از ژاپن اظهار کرد: صحبتی در مورد قرنطینه نشده و باید تاکید کنم در مدت اخیری که در ژاپن بودیم شاید هر روز تست کرونا از ما گرفته شده است. امروز هم مجددا تست PCR دادیم تا در زمان برگشت به ایران هم مشکلی نداشته باشیم.

فرزام در پایان درباره اینکه آیا برنامه‌ای برای شرکت در مسابقات برون مرزی در نظر دارند، گفت: اگر امکانش فراهم شود قرار است در کاپ جهانی سه که یک ماه دیگر در ایتالیا برگزار خواهد شد، حضور پیدا کنیم تا قایقران اعزامی به المپیک با بالاترین سطح از آمادگی در این رویداد بزرگ شرکت کند تا ان‌شالله افتخاری دیگر برای قایقرانی ایران کسب شود. بیشتر بخوانید: مسابقات آب‌های آرام انتخابی المپیک| ناکامی مجللی در کسب سهمیه المپیک

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۸۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قول باشگاه فولاد ‌خوزستان برای تشکیل تیم قایقرانی

ایسنا/خوزستان دبیر فدراسیون قایقرانی گفت: صحبت‌های خوبی با آقای رضائیان مدیرعامل باشگاه فولاد داشتیم و وی قول داد، کمک کند تا تیم قایقرانی فولاد تشکیل شده و در لیگ باشگاهی ایران شرکت کند.

رضا صابونچی در مجمع انتخاب رییس هیات قایقرانی خوزستان که امروز (۱۱ اردیبهشت ماه) در اهواز برگزار شد، اظهارکرد: همه می‌دانند که ظرفیت رشته قایقرانی از نظر مدال‌آوری، قهرمانی و همگانی بالا است. قایقرانی بعد از شنا و دو و میدانی جزو رشته‌های پرمدال در المپیک محسوب می‌شود. همچنین با توجه به جمعیتی که در قایقرانی داریم می‌توان با تلاش خوبی صاحب عنوان و رکورد شد. 

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه قایقرانان خوزستانی پراستعداد هستند، ادامه داد: ورزش نوین از سمت خوزستان به ایران آمد. رتبه قایقرانی خوزستان در ارزیابی عملکرد فدراسیون در سال‌های ۹۸، ۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به ترتیب شانزدهم، بیستم، سیزدهم و هفدهم بوده است که با توجه به منابع آبی موجود در استان خوزستان باید بپذیریم وضعیت قایقرانی خوزستان باید خیلی بهتر از این باشد، اما متأسفانه وضعیت خوبی در این رشته در استان خوزستان شاهد نبوده‌ایم.

وی ادامه داد: البته با توجه به شناختی که از آقای عصاره‌طاهری رئیس جدید هیات قایقرانی استان خوزستان وجود دارد، قرار شد که وی کار را شروع کند. به آقای عصاره‌طاهاری نیز برای گرفتن رأی اعتماد از این مجمع تبریک می‌گویم اما رئیس هیاتی جز دردسر چیز دیگری ندارد و او باید محکم پای کار باشد. 

دبیر فدراسیون قایقرانی گفت: امیدوارم اعضای مجم که به عنوان نمایندگان جامعه قایقرانی خوزستان اینجا هستند به این رشته کمک کنند. امسال خیلی تلاش داشتیم دو نفر از ملی‌پوشان کسب سهمیه المپیک را برای برپایی اردو به شهر دزفول اعزام کنیم، اما به خاطر نداشتن یک چارچوب و هیات‌ موفق نشدیم خوابگاهی در این شهر تهیه کنیم. در حالی که هم ملی‌پوشان ما می‌توانستند یک اردوی خوب داشته باشند و هم حضورشان می‌توانست به سایر علاقه‌مندان به این رشته در استان خوزستان کمک کند. به هر حال نبود هیات لطمه زیادی به قایقرانی خوزستان زد ولی اکنون خوشحالم هیات قایقرانی خوزستان صاحب رئیس شد. 

وی خاطرنشان کرد: پیش از این جلسه صحبت‌های خوبی با آقای رضائیان مدیرعامل باشگاه فولاد داشتیم و وی قول داد، کمک کند تا تیم قایقرانی فولاد تشکیل شده و در لیگ باشگاهی ایران شرکت کند. امیدوارم دوستان با کمک رئیس جدید هیات قایقرانی خوزستان دست به دست هم دهند تا این تیم شکل بگیرد زیرا تنها راه نجات قایقرانی و بسیاری از رشته‌ها ورود باشگاه‌ها است.

صابونچی بیان کرد: فدراسیون از هیچ کمکی دریغ نکرده است و بعد از این هم کوتاهی صورت نمی‌گیرد. ضمن اینکه توانمندی آقای بنی‌تمیم مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان کاملاً مشخص است و اینکه توانسته در کوتاه‌ترین مدت مجمع قایقرانی به این شکل برگزار کند نشان از توانمندی او است. امیدوارم مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان برای رشته قایقرانی نیز مانند رشته کشتی یک خط ویژه در نظر بگیرد. فدراسیون هم در برگزاری دوره‌های مربیگری و داوری در خدمت استان خوزستان است. 

او عنوان کرد: امیدوارم به جای گله‌مندی راهکار ارائه دهیم زیرا همه ما می‌دانیم ایراد کار کجا است. خوزستان برای رشد قایقرانی از نیروهای لازم برخوردار است. ضمن اینکه آب و قایق هم دارد و در واقع با توجه به داشتن مدیرکل توانمند و آقای عصاره نیز چیزی کم ندارد. پس امیدوارم هر چه بوده را فراموش کرده و از امروز بگوییم باید برای فردای قایقرانی خوزستان چه کنیم. همچنین نمی‌دانم قبلاً خوزستان چهار قایق از فدراسیون دریافت کرده است یا نه، اما اگر هم دریافت کرده باشد ما این قول را می‌دهیم چهار قایق دیگر به استان خوزستان بدهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد+ شرایط
  • استقلال را به مقصد برسانید
  • انحلال دو فدراسیون ورزشی/ بازگشت بادبانی به فدراسیون قایقرانی
  • برگزاری همایش هفته عقیدتی سیاسی سپاه
  • دیلانچیان: شانس کسب دو سهمیه المپیک را برای اولین بار داریم/ یاوری در دسته‌بندی نمایندگان شنای ایران نیست
  • به پرورش ورزشکار المپیکی بی‌توجهی کرده‌اند/ روال برگزاری مجامع انتخاباتی قطع شدنی نیست
  • انتخاب رییس هیات قایقرانی خوزستان
  • قول باشگاه فولاد ‌خوزستان برای تشکیل تیم قایقرانی
  • یک مربی زن، رییس یک رشته پر مدال المپیکی شد!
  • «عینک قرمز» حامد بهداد با «تگزاس۳» مجوز اکران گرفتند