Web Analytics Made Easy - Statcounter

رفیعی مشاور حقوقی فدراسیون در گفتگوی صبحگاهی خود با عماد اعرابی، مجری شبکه خبر، با زبان بی زبانی مدعی شد شستا از فدراسیون فوتبال و بانک مرکزی کلاهبرداری کرده و هم دو میلیون یورو دیون ارزی خود را کاهش داده، هم ۲۹ میلیارد تومان پول نقد گرفته و هم ۶۰ میلیارد تومان ساختمان را صاحب شده است!

غلامرضا رفیعی مشاور حقوقی فدراسیون فوتبال درباره توقیف ساختمان فدراسیون و ساختمان باشگاه پرسپولیس از سوی شستا توضیخاتی ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش طرفداری، غلامرضا رفیعی مشاور حقوقی فدراسیون فوتبال درباره مصادره ساختمان این فدراسیون به شبکه خبر گفت:

سال 98 وقتی که فدراسیون فوتبال به دلیل همین تحریم ها همچنان نمی تواند از منابع ارزی خود در فیفا و AFC بهره ببرد، برای پرداخت حقوق سرمربی و دستیاران او از دولت محرت کمک خواست که بتوانند پول را به خارج از کشور منتقل کنند.  آن زمان در راهکاری که پس از مذاکره وزیر ورزش با وزیر کار و رئیس کل بانک مرکزی و معاون اول رئیس جمهور اتخاذ شد، مقرر شد صادرکنندگان ‏ طبق مقررات ارزی، ارز را به بانک مرکزی بدهند.

رفیعی افزود:

شرکت پتروشیمی فناوران که وابسته به شستا است با رفع تعهد ارزی به مبلغ ۲ میلیون یورو اقدام به پرداخت پول به فدراسیون کرد. ما هم با استناد به همین مبلغ، ۲۹ میلیارد تومان به این شرکت پرداخت کردیم. آن زمان دو اتفاق افتاد. نخست اینکه بعد از تأمین ارز در دفاتر مالی فدراسیون و شرکت پتروشیمی نوشته شد جمع بدهی فدراسیون ۲۵ میلیارد تومان است. دوم اینکه مدیرعامل شستا هم در تلویزیون مصاحبه کرد و گفت مبلغ را دریافت و تسویه حساب کردیم.

مشاور حقوقی فدراسیون فوتبال با بیان اینکه مراجع نظارتی گفته‌ اند بازپرداخت این پول باید به قیمت روز باشد، تصریح کرد:

مبلغ ۲ میلیون یورو بر اساس مدارک و مستندات برای پرداخت دیون از تعهدات ارزی شرکت کسر شد ولی بعداً گفتند باید این مبلغ را به نرخ روز یورو بگیرید. نه فدراسیون فوتبال در خرید و فروش یورو بوده نه شرکت فناوری. این تصمیم با امضای معاون اول رئیس جمهور و چند وزیر بوده است. اگر قرار بود یورو پس بدهیم، دیگر ۲ میلیون یورو از این شرکت قرض نمی‌گرفتیم. الان هم ۲ میلیون یورو از تعهدات ارزی آنها کسر شد و هم بر اساس چیزی که دستشان است همزمان رفتند سراغ مطالباتشان.

رفیعی تاکید کرد:

فدراسیون فوتبال دفاعیاتش را در دادگاه اعلام کرد که مورد قبول واقع نشد اما این حق برای فدراسیون وجود دارد که از طریق اختیارات رئیس قوه قضائیه اقدام کند. اینکه اموال و دارایی فدراسیون متعلق به چه کسی است مشخص است. این اقدام شستا چند برابر تحریم‌ هاست که بر ما وارد شده است.

رفیعی در خصوص اینکه مدیران باشگاه پرسپولیس تاکید کرده‌ اند سند این باشگاه متعلق به فدراسیون نیست، گفت:

سند ساختمان پرسپولیس به نام فدراسیون بوده و وجهش را فدراسیون آن زمان پرداخت کرده است. مشاور حقوقی پرسپولیس گفته ما بخش اعظمی از پول ساختمان را داده‌ایم اما بنده اسناد و مدارکی ندیدم. وقتی می‌خواستند ساختمان را ۲۲ سال پیش بخرند من در فدراسیون بودم. الان اطلاعی ندارم. سند پرسپولیس کماکان به نام فدراسیون است که توقیف و نقل و انتقالش هم انجام شده است.

مشاور حقوقی فدراسیون فوتبال در پایان در خصوص پرونده ویلموتس و دستیارش هم گفت:

جلسه رسیدگی به شکایت ما از ویلموتس -در دادگاه حکمیت ورزش- قرار است سوم یا چهارم تیرماه به صورت آنلاین برگزار شود. معتقدیم مطالبه این مبلغ درست نیست. درباره دستیار ویلموتس هم مبلغ ۳۷۰ هزار یورو محکوم شده‌ایم که تقاضا کردیم مبانی رأی را بدهند تا بر اساس آن تصمیم درستی بگیریم.

اخبار داغ 

ریحانه پارسا در آغوش مرد نامرئی! / کراش جدیدش کیست؟! + عکس محمد نصیری جای هادی ساعی را در برترین ورزشکاران قرن گرفت / نتایج تیم منتخب قرن (5) اقدام عجیب برایتون در حذف نام و پرچم ایران! فدراسیون فوتبال عربستان به شکایت الاهلی از استقلال واکنش نشان داد 20 سال پیش در چنین روزی، منچسترسیتی برای آخرین بار به چمپیونشیپ سقوط کرد اونای امری برای پنجمین بار به فینال لیگ اروپا رسید

منبع: طرفداری

کلیدواژه: مشاور حقوقی فدراسیون فوتبال فدراسیون فوتبال میلیارد تومان ۲ میلیون یورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۱۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با یک لیگ پیر نمی‌شود در تیم ملی جوانگرایی کرد

رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال در واکنش به بالا رفتن میانگین سنی بالای لیگ برتر معتقد است مربیان را نمی‌توان به استفاده از بازیکنان جوان مجبور کرد.

به گزارش مشرق، مجید جلالی، رئیس کمیته فدراسیون فوتبال درباره صحبت‌های مهدی تاج مبنی بر پیر بودن لیگ برتر فوتبال ایران، با اشاره به اینکه خروجی لیگ با میانگین سنی بالا در تیم ملی هم دیده می‌شود، اظهار داشت: این مسئله یک موضوع واضح و روشن است، با توجه به اینکه در دوره گذشته جام‌جهانی و همچنین جام ملت‌های آسیا، تیم ملی یکی از پیرترین تیم‌های شرکت کننده بود، ضرورت تغییر نسل در تیم ملی فوتبال احساس می‌شود. در چنین شرایطی تغییر نسل تیم ملی در حالی که بدنه فوتبال و لیگ کشور میانگین سنی بالایی دارد، ممکن نیست.

وی افزود: پیر بودن لیگ سبب شده که میانگین سنی تیم ملی هم بالا برود و پیر شود. بنابراین در کمیته فنی فدراسیون پیشنهاداتی را در این رابطه برای فصل آینده لیگ برتر به سازمان لیگ ارائه کرده‌ایم. همچنین در این زمینه برای تغییر آیین‌نامه نقل‌وانتقالات جهت جوان شدن لیگ جلساتی خواهیم داشت. در آیین‌نامه نقل‌وانتقالات بندهایی وجود دارد که باید در آن تجدیدنظر شود.

رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال در ادامه با اشاره به شرایطی که سبب شده است میانگین سنی تیم‌های لیگ بالا برود، تاکید کرد: وقتی در لیست باشگاه‌ها، ۲۲ بازیکن بزرگسال و ۷ تا ۸ بازیکن خارجی بتوانند حضور داشته باشند، مشخص است که فرصت به بازیکنان جوان نمی‌رسد. در این زمینه‌ها باید مقداری تجدیدنظر کرد.

جلالی با بیان اینکه یکی از عوامل تاثیرگذار در بالا رفتن میانگین سنی لیگ، دیدگاه نتیجه‌محوری در بین مربیان و باشگاه‌ها است، تصریح کرد: علاوه بر این تعداد زیاد بازیکنان بزرگسال در لیست باشگاه‌ها و همچنین مجوز جذب ۶،۷ بازیکن خارجی، سبب می‌شود که فرصت به بازیکنان جوان نرسد و بازیکنان جوان خیلی به سختی بتوانند خودشان را به ترکیب برسانند و شایستگی‌هایشان را ثابت کنند. چنین رویکردی لیگ را پیر می‌کند.

وی میانگین سنی بالا را تنها متعلق به لیگ برتر ندانست و عنوان کرد: در لیگ‌های پایین‌تر هم با این مشکل روبرو هستیم و باید در آیین‌نامه جذب بازیکنان در لیگ‌ها تجدیدنظر شود.

رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال درباره اینکه به نظر می‌رسد با پایین آمدن قدرت ریسک مربیان ایرانی، استفاده از بازیکنان جوان هم کمتر شده است، گفت: ما مربیان را نمی‌توانیم به استفاده از بازیکنان جوان مجبور کنیم اما می‌توانیم از طریق آیین‌نامه لیست بازیکنان و اینکه تعداد بازیکن جوان و بزرگسال چند نفر باشند، تیم‌ها و مربی‌ها را به سمت استفاده از جوانان سوق بدهیم. همچنین با درج برخی مقررات تشویقی در فصل نقل‌وانتقالات، می‌توان برای تیم‌هایی که از بازیکن جوان بیشتر استفاده می‌کنند، امتیازی در نظر گرفته شود.

جلالی درباره اینکه با ادامه این روند، فوتبال ایران چه آینده‌ای پیش رو خواهد داشت، تاکید کرد: هیچ راهی جز جوانگرایی و تغییر نسل پیش روی فوتبال ایران نیست، اگر می‌خواهیم در آینده با تیم‌های بزرگ رقابت کنیم و تیم ملی در مسابقاتی که شرکت می‌کند یک رقیب قوی باشد، نیازمند تغییر نسل هستیم. البته امروز استفاده بیشتر از بازیکنان جوان تبدیل به یک باور عمومی در بین اهالی فوتبال شده است و باید این کار انجام شود و فضا برای تغییراتی که باید صورت بگیرد، آماده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • پی‌اس‌جی 109 میلیون یورو ضرر کرد!
  • دستگیری کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال
  • کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال دستگیر شد
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • کلاهبرداری از طریق جعل اسناد خودرو در نظرآباد
  • با یک لیگ پیر نمی‌شود در تیم ملی جوانگرایی کرد
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • قیمت جانشین کلوپ معلوم شد!‏
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • شکایت شرکت نقل‌وانتقالاتی از پورتو برای پول انتقال طارمی