Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@09:21:48 GMT

فرماندار: چرخه تولید در دزفول باید تکمیل شود

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۳۴۲۵۵

فرماندار: چرخه تولید در دزفول باید تکمیل شود

به گزارش ایرنا علی فرهمندپور روز شنبه بعد از بازدید از شرکت رحمت تجارت ماندگار دزفول در نشست با مدیران این کارخانه افزود: تکمیل چرخه تولید در روند سرمایه گذاری در شهرستان دزفول باید مدنظر باشد.

وی تکمیل این چرخه را مستلزم هدایت سرمایه‌ها و بررسی طرح‌های اقتصادی سرمایه گذاران دانست و ادامه داد: این طرح‌ها و سرمایه گذاری‌ها باید هدفمند باشند تا از اتلاف سرمایه جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار ویژه دزفول با بیان اینکه نهایت همکاری را با واحدهای تولیدی شهرستان خواهیم داشت، گفت: بخش خصوصی یاری رسان بخش دولتی است از این رو تولیدکنندگان شهرستان دزفول با توجه به حمایت‌های دولتی بدون هیچ دغدغه‌ای با سرعت کار خود را پیش برند و به دنبال تکمیل چرخه تولید در شهرستان باشند.

وی با اشاره به خشکسالی سال جاری و کمبود آب اظهارداشت: ۸۷ مترمکعب آب برای شهرستان دزفول در نظر گرفته شده که تلاش داریم با رایزنی این میزان را به ۱۰۰ مترمکعب برسانیم تا مشکلی برای کشت‌های شهرستان ایجاد نشود.

وی با اشاره به خشکسالی سال جاری افزود: اولویت نخست، تامین آب آشامیدنی و سپس آب کشاورزی است ولی نهایت تلاش خود را برای تخصیص آب مورد نیاز و مدیریت خشکسالی بکار خواهیم گرفت.

فرهمندپور با بیان اینکه مجوز فعالیت چاه‌های آب کشاورزی با توجه به خشکسالی داده شده است، بیان کرد: مشکل اصلی ما از خرداد تا شهریور است؛ انتظار داشتیم فروردین ماه در ایلام و لرستان بارندگی داشته باشیم ولی این اتفاق نیفتاد و با چالش کم آبی مواجه شدیم.

مدیرعامل شرکت رحمت تجارت ماندگار نیز در این نشست با اشاره به آغاز عملیات اجرایی این شرکت در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ گفت: عملیات احداث کارخانه در مدت ۱۶ ماه پایان یافت و اکنون با بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مرحله نازک کاری است.

داوود رحمتی اعتبار هزینه شده برای این طرح را ۵۰۰ میلیارد ریال و زمین آن را چهار هکتار اعلام کرد و افزود: ۴۰ میلیارد ریال نیز تسهیلات از بانک توسعه تعاون دریافت کردیم البته همچنان برای سرمایه در گردش نیامند تسهیلات هستیم که درخواست آن به بانک کشاورزی ارسال شده است.

وی با قدردانی از حمایت‌های دولتی در اجرای این طرح اقتصادی اظهارداشت: نهاده‌های کشاورزی ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار ذرت را در اراضی شرکت شهید بهشتی تامین کرده‌ایم ولی اکنون با مشکل آب مواجهیم و انتظار داریم آب مورد نیاز این زمین‌ها تامین شود.

رحمتی با بیان اینکه ذرت علوفه‌ای این اراضی را خریداری و در شرکت به خوراک دام تبدیل می‌کنیم، افزود: درصورت تامین نشدن آب این اراضی نه تنها کشاورزان متضرر می‌شوند بلکه خوراک دام دامداری‌های نقاط مختلف کشور نیز دچار مشکل می‌شود.

وی با بیان اینکه فاز نخست کارخانه یک سردخانه سه هزار تنی دومداره برای محصولات کشاورزی و فرآورده‌های گوشتی است، ادامه داد: این سردخانه محصولات را در دمایی بین یک تا ۱۵ درجه سانتی‌گراد نگهداری می‌کند ضمن اینکه در هنگام بحران و جنگ در نگهداری مواد اولیه و پدافند غیرعامل بسیار مفید است.

مدیرعامل شرکت رحمت تجارت ماندگار دزفول فاز دوم این شرکت را سورتینگ سبزی و صیفی جات عنوان و بیان کرد: این واحد برای صادرات محصولات کشاورزی شهرستان به کشورهای خارجی از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس و روسیه راه اندازی شده است.

وی فاز سوم این شرکت را شالی‌کوبی و تولید برنج عنوان کرد و افزود: فاز چهارم نیز تولید خوراک دام بر پایه ذرت علوفه‌ای است که قابلیت ذخیره سازی ۹۰ هزار تن را دارد.  

رحمتی با بیان اینکه نهاده‌های ۱۵۰ واحد دامپروری و مرغداری را تامین می‌کنیم، گفت: شرکت رحمت تجارت ماندگار برای ۷۰ نفر به صورت مستقیم و برای حدود سه هزار و ۳۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

محسن برغندان هماهنگ کننده شرکت شهید بهشتی دزفول نیز با بیان اینکه خیلی از استان‌های کشور ذرت علوفه‌ای خود را از شهرستان دزفول تامین می‌کنند، گفت: برای رفع مشکل کمبود آب باید هرچه سریعتر چغندرقند موجود در اراضی کشاورزی برداشت و تخصیص آب این کشت به ذرت اختصاص یابد.

به گزارش ایرنا فرماندار دزفول در پایان قول مساعدت برای رفع مشکلات شرکت رحمت تجارت ماندگار از جمله تامین گاز، ضمانت تسهیلات بانکی، تسهیلات سرمایه در گردش، تخصیص آب برای ذرت و عوارض پروانه بهره برداری را داد و از بخش‌های مختلف این شرکت دیدن کرد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت دزفول خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت دزفول وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت دزفول خوزستان اخبار کنکور شهرستان دزفول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۴۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: مجتمع‌های پتروشیمی که می‌خواهند از پنج درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند باید ۴۰ درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر، اظهار داشت: مجتمع های پتروشیمی که در این منطقه هستند، در سال گذشته با تکیه بر توان داخل، موفق شدند بالاترین میزان بهره وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام شود.

وی، یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی را در سال جاری کاهش هزینه ها و بهینه سازی مصرف انرژی برشمرد و خاطر نشان کرد: ضروری است شرکت های پتروشیمی با بهینه سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع  بین نسلی نقش آفرین باشند.

شاهمیرزایی با اشاره به استفاده از تمام ظرفیت های کشور در بحث خودکفایی کامل، افزود: اگر تجهیز و یا قطعه ای در داخل کشور تولید می شود، شرکت های پتروشیمی باید سفارش های خرید خود را از طریق تولید کنندگان و سازندگان ایرانی تامین کنند و به هیچ عنوان نباید کالا یا محصولی مشابه خارجی وارد شود.

وی مهمترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال جاری را رشد ظرفیت ها و جهش تولید عنوان و اظهار کرد: با هدف تکمیل زنجیره ارزش باید با برنامه منسجم تری سبد محصولات پتروشیمی متنوع شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، گفت: باید شرکت ها و مجتمع های پتروشیمی قوانین، دستورالعمل ها و تمام رویه های موجود در منطقه را رعایت کنند.

وی افزود: توجه به مسئولیت های اجتماعی با توجه به شرایط موجود از اهمیت ویژه ای برخوردار است و پتروشیمی ها به تعهد های خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی ادامه داد: مجتمع‌های پتروشیمی که می‌خواهند از پنج درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند باید 40 درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • چرخه اقتصادی کشور وابسته به قشر کارگر است
  • نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد
  • بازدید استاندار خوزستان از هلدینگ کشاورزی در دزفول
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است