Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست گفت: طرح سیستان آغاز شده و توانسته در مسیر صحیح حرکت خود قرار گیرد که با اجرای آن شاهد ارتقای دانش و معیشت مردم منطقه خواهیم بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، احمدرضا لاهیجان‌زاده معاون محیط زیست دریایی و تالاب های سازمان حفاظت محیط زیست در اولین جلسه آنلاین کمیته بررسی و تصویب طرح‌های کوچک زودبازده تحت طرح مدیریت یکپارچه منابع طبیعی و توسعه اقتصادی - اجتماعی سیستان با تأکید بر لزوم شفافیت و پاسخگویی در فرآیند اجرای طرح‌های زودبازده، اظهار کرد: طرح سیستان آغاز شده و توانسته در مسیر صحیح حرکت خود قرار گیرد که با اجرای آن شاهد ارتقای دانش و معیشت مردم منطقه خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طرح سیستان، یک طرح توسعه‌‎ای با رویکرد ناحیه‌محور است.

معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: هدف طرح سیستان، حمایت از طرح‌های کوچک زود بازده، ظرفیت‌‎سازی و ارتقاء دانش جوامع محلی، ارتقاء ظرفیت و توان مجموعه‌ها در سطح استان، انتقال ایده‌های نو سازگار با فرهنگ و اقلیم منطقه و ارتقاء معیشت مردم در حوزه سیستان در حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی منطقه است.

همچنین در ادامه این نشست، ندا فلسفی سرپرست طرح ملی مدیریت جامع منابع طبیعی و توسعه اقتصادی- اجتماعی سیستان، گفت: طرح سیستان در بخش حمایت از طرح‌های کوچک زودبازده، نقش تسهیل‌گری را ایفا می‌کند و هدف آن تسهیل بررسی وضع موجود و شناخت تهدیدها و مزایا، معرفی فناوری‌های نوین سازگار با شرایط اقلیمی منطقه، حمایت از نوآوری و اجرای ایده‌های نوین، جمع‌آوری درس آموخته‌ها و تعمیم دستاوردها است.

گزارش/تالاب میانکاله؛ محل امن یا قتلگاه پرندگان مهاجر؟!اجرای طرح تخریب تالاب انزلی موسوم به "بایوجمی" به صورت دائم متوقف شد + سند

وی یادآور شد: طرح‌های کوچک زودبازده با هدف کاهش ریسک، امکان آزمودن و یادگیری سریع همزمان با توزیع منابع مالی محدود در راستای تقویت ظرفیت نهادی و کمک به ارتقاء معیشت مردم اجرایی می‌شود.

سرپرست طرح سیستان همچنین با اشاره به تهیه دستورالعمل اجرایی طرح‌های کوچک زودبازده، گفت: این جلسه با هدف به اشتراک‌گذاری و تبادل نظر ارکان اصلی دستورالعمل برگزار شده است و در صورت موافقت اعضای کمیته تصویب و ارزیابی، عملیاتی خواهد شد.

فلسفی ادامه داد: براساس این دستورالعمل، فراخوان دریافت طرح‌های پیشنهادی از سوی تشکل‌ها و سازمان‌های مردمی از طریق وبسایت دفتر برنامه توسعه ملل متحد و رسانه محلی منتشر می‌شود، طرح‌های دریافت شده پس از طی مراحل ارزیابی توسط کمیته مربوطه تصویب و موافقت نامه بین دفتر توسعه ملل متحد و مجموعه منتخب محلی انعقاد می‌شود.

وی افزود: اعضای کمیته ارزیابی و تصویب شامل ترکیبی از نمایندگان دفتر توسعه ملل متحد، سازمان حفاظت محیط زیست، طرح سیستان، وزارت امور خارجه، استانداری سیستان و بلوچستان، نماینده تخصصی دستگاه‌های استانی و تشکل‌های مردمی است.

همچنین در ادامه این نشست "مازن قرض‌الدین"، معاون نماینده مقیم دفتر برنامه توسعه ملل متحد در ایران، به موضوع تجارب ارزشمند ایران در زمینه کمک‌های مالی کوچک مقیاس اشاره کرد.

وی همچنین نقش کمیته بررسی طرح‌های کوچک زودبازده، در فرآیند انتخاب طرح‌‎ها را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: تمام موارد کلیدی از قبیل اهداف، زمان‌بندی، اجرا، پایش شاخص‌ها و پرداخت اقساط طرح‌ها باید به طور کامل در طرح‌های پیشنهادی ارائه شده توسط مجریان مشخص باشد تا در پایان اجرای طرح‌ها، به وضوح بتوان تأثیرگذاری منابع اختصاص یافته را مشاهده، ارزیابی و پایش کنیم.

معاون نماینده مقیم دفتر برنامه توسعه ملل متحد در ایران تأکید کرد: در تلاش هستیم با رویکردی کاملاً روشن و شفاف، فرآیند طرح‌های کوچک زودبازده را پیش ببریم.

همچنین زنگنه، معاون اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان، نیز با ابراز رضایت از فرآیند اجرایی شدن طرح مذکور، به تسریع در فرآیند اجرای فعالیت‌های میدانی در منطقه، اهمیت واگذاری فعالیت‌‎ها به نهادها و گروه‌های محلی با اولویت مجموعه‌های بومی و استانی در راستای کمک به نهادسازی و توانمندسازی در استان و اختصاص دو محور از مجموعه محورهای طرح‌های کوچک زودبازده، به موضوع ارتباط با افغانستان و تجارت، بازاریابی و صادرات محصولات تأکید کرد.

همچنین در این جلسه، گلریز نماینده وزارت امور خارجه نیز با ابراز خرسندی از اجرای طرح مدیریت جامع منابع طبیعی و توسعه اقتصادی اجتماعی سیستان و پیشرفت‌های حاصله، به موضوع سابقه همکاری وزارت امور خارجه به برنامه اعتبارات خرد تسهیلات محیط زیست جهانی (SGP)  اشاره و بر لزوم استفاده از تجربه موجود در این زمینه تأکید کرد.

وی همچنین از ارائه طرح‌ها در طرح حاضر و همچنین هدف طرح مبنی بر برقراری ارتباط بیشتر با کشور افغانستان استقبال کرد.

گفتنی است، طرح مدیریت یکپارچه منابع طبیعی و توسعه اقتصادی - اجتماعی سیستان توسط اتحادیه اروپا و برنامه توسعه ملل متحد تأمین مالی شده است و این جلسه با حضور دست‌اندرکاران مرتبط از سازمان حفاظت محیط زیست، برنامه توسعه ملل متحد، معاونت اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان و وزارت امور خارجه برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان محیط زیست بحران های محیط زیست سیستان و بلوچستان سازمان محیط زیست بحران های محیط زیست سیستان و بلوچستان منابع طبیعی و توسعه اقتصادی سازمان حفاظت محیط زیست طرح های کوچک زودبازده برنامه توسعه ملل متحد وزارت امور خارجه اجتماعی سیستان معیشت مردم طرح سیستان اجرای طرح طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۶۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: مهمترین موضوع در اجرای هر طرح صنعتی و تولیدی حفاظت از محیط زیست است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس علی‌آبادی پیش از ظهر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جریان سفر به استان مرکزی و حضور در سی و دومین همایش سالانه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اراک، اظهار کرد: حفاظت و صیانت از سلامت جامعه و مردم در موضوع آب و خاک و هوا که سه عنصر مهم سلامت انسان و زمین است در گرو فعالیت حفاظت محیط زیست است.

وی با بیان اینکه در صورتی که به این مهم متعهد نباشیم انسان الهی نیستیم، افزود: رفع مخاطرات زیست‌محیطی واحدهای تولیدی و صنعتی در اولویت قرار دارد و مهندسان مکانیک کشور باید دو چالش مهم آب و هوای کشور را رفع کنند.

وزیر صمت با بیان اینکه آلودگی هوا یکی از بزرگترین چالش‌های شهر اراک است، خاطرنشان کرد: مهندسان مکانیک در یک بازه زمانی اقدام به تأسیس یک نیروگاه برای تأمین برق کردند که این نیروگاه حتی اگر گاز مصرف و از مصرف مازوت خودداری کند، باز هم با پدیده اینورژن و گازهای گلخانه‌ای همراه است؛ بنابراین امروز این مهندسان برای رفع این آلودگی باید راهکار کاربردی و ایده ارائه دهند.

علی‌آبادی با بیان اینکه برای کاهش آلودگی هوا تمام اتوبوس‌ها و خودروها در اراک باید برقی شود، تصریح کرد: جهش تولید بدون مشارکت مردم و تولید جذاب محقق نمی‌شود، به همین دلیل باید تولید جذاب شود و بسیاری از اقدامات انجام و موانع پیش روی بخش تولید با ارائه راهکار مناسب رفع شود.

وی اضافه کرد: ایران اسلامی امروز صاحب فناوری در بخش‌های مختلف است و مهندسان مکانیک در بخش‌های مختلف درخشیده‌اند، اما انتقاداتی نیز وجود دارد.

وزیر صمت ادامه داد: مهندسی مکانیک امروز در ترکیب با سایر علوم جلوه‌های تازه‌ای از بیومکانیک، بی و مکاترونیک را خلق کرده‌اند، وقت آن رسیده است که یک گام به جلو حرکت کنیم چراکه دنیا در آستانه تحول تازه و حرکت به سمت هوشمندی است.

علی‌آبادی با بیان اینکه کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر استان مرکزی طرحی ارزشمند و ابتکاری منطقی و ریشه‌ای است، تاکید کرد: این کنسرسیوم در راستای فرمایشات رهبری شکل گرفته است و برای تأسیس نهاد مالی و منابع لازم برای اقدامات پیش‌بینی شده لازم است از تمام مردم استان مرکزی دعوت شود تا در آن عضو شوند.

وی گفت: افراد حتی با سرمایه‌های بسیار ناچیز نیز می‌توانند عضو این کنسرسیوم شوند و پروژه‌های بزرگی را انجام دهند.

وزیر صمت با بیان اینکه این وزارتخانه از شرکت‌هایی که در زمینه صادرات فعالیت دارند همه جانبه حمایت می‌کند، افزود: تمام امکانات مادی و معنوی این وزارتخانه در اختیار صادرکنندگان است تا محصولات خود را بفروشند و صادر کند، البته ارز را باید صادرکنندگان و تولیدکنندگان با تولید و صادرات خلق کنند.

کد خبر 751478

دیگر خبرها

  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از محدوده محیط زیست خارج شد
  • عرصه مناسبی برای دفع پسماند در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد
  • سازمان محیط زیست عزم خود را برای تحقق شعار سال جزم کرده است
  • حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است
  • توسعه پایدار بر مبنای حفاظت محیط زیست صورت گیرد
  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد