Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت با حضور در برنامه تلویزیونی تیتر امشب اظهار کرد: با اطمینان کامل از قله پیک چهارم کرونا عبور کرده ایم. البته احتمال نوسان در برخی استان‌های کشور وجود دارد، اما احتمال نوسان کلی کرونا در کشور وجود ندارد.

حریرچی تصریح کرد: روند شیوع بیماری نزولی شده، اما در حال حاضر وضعیت کنونی مانند آبان‌ماه و میزان ابتلاها همچنان نسبت به اسفند و تابستان بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه هنوز فشار کرونا روی بیمارستان‌ها وجود دارد و رعایت اقدامات احتیاطی مانند شیوه‌نامه‌های بهداشتی بسیار ضروری است.

معاون کل وزارت بهداشت اضافه کرد: افراد نباید نگران اسم‌های کرونا مانند هندی، برزیلی، انگلیسی و ... باشند؛ چرا که کرونا دارای اسم‌های متفاوتی است.

حریرچی بیان کرد: در هند ۴ هزار فوتی ناشی از ابتلا به ویروس کرونای هندی مشاهده شده و امروز ۴۱۹ هزار نفر به آن مبتلا شده اند که تمام جمعیت چند تا از مرکز استان‌های ما از رقم ذکرشده کمتر است.

او ادامه داد: بیش از اینکه خود واریانت هندی باعث افزایش مرگ و میر افراد آن کشور شده باشد، سهل انگاری و عادی‌انگاری ملت برای برگزاری برخی از مراسم مذهبی، انتخابات، جشن و مهمانی‌ها در این کشور باعث از دست رفتن جان‌ها شده است.

زمان کاهش آمار مرگ و میرهای کرونایی

معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: با استفاده از تدابیری که اتخاذ شد آمار مرگ و میرها به زودی روند نزولی پیدا می کند چرا که در بستری مبتلایان کرونایی نسبت به هفته گذشته بیش از ۱۳ یا ۱۴ درصد کاهش داشته ایم.

حریرچی بیان کرد: کاهش هر کدام از پیک های کرونایی باعث ایجاد فشار زیادی بر کادر درمان، مدافعان سلامت، کارکنان سلامت، پرستاران، بهرورزان و مراقبان بهداشت می شود که فعالیت های شبانه روزی آن ها باعث پیرتر شدن چهره شان شده است.

تفاوت رنگ‌بندی کرونایی استان‌ها در پیک چهارم

این مسئول درباره تفاوت رنگ‌بندی کرونایی استان‌ها در پیک چهارم در مقایسه با سه پیک قبلی گفت: در پیک های قبلی رنگ استان ها زرد بود و کمتر شاهد رنگ های قرمز بوده ایم و حتی در آبان که تراکم شهرهای قرمز بالا رفت رنگ شهرها یک دست نبود و سیستم مرکزی مانند اکسیژن ساز، سی تی اسکن و ... هر کدام به تنهایی می توانست وضعیت بد شهرها را کنترل کند. 

معاون کل وزارت بهداشت اضافه کرد: از آنجا که تا سه هفته آینده رنگ قرمز شهرها زرد نخواهد شد، بنابراین رعایت شیوه نامه های بهداشتی امری لازم  است و مردم نباید در عید فطر و تعطیلات از خانه بیرون بیایند. 

حریرچی با بیان اینکه از ۳۰۱ شهر قرمز به ۴۶ شهر قرمز کاهش یافته ایم، تاکید کرد: از لحاظ تعداد شهرهای قرمز ۸۵ درصد کاهش داشته ایم که رقم قابل توجهی است، به همین نسبت شهرهای نارنجی و زرد اضافه شده که امیدواریم این روند کماکان رو به بهبودی ادامه پیدا کند. 

وی افزود: در ۳۰ فروردین در خصوص رنگ بندی شهرها ۳ رنگ قرمز رو به تیره داشته ایم، برای مثال تمام شهرهای زرد، نارنجی و آبی کمتر از ۵۰ عدد بوده است، اما در حال حاضر تعداد شهرها رو به بهبودی است. 

حریرچی تاکید کرد: به مرور شهرهای آبی در استان ها به وجود خواهد آمد، البته گفتنی است که رنگ نارنجی خوب بوده اما به معنای ۲ الی ۴ بستری در صدهزار فرد کرونایی است.

وضعیت نمودار کرونا در تهران

حریرچی درباره آخرین وضعیت کرونایی تهران هم گفت: روند نزولی کرونا در تهران در مقایسه با سایر شهرها با تاخیر آغاز شده است، البته هفته گذشته در تهران شاهد افزایش مبتلایان کرونایی بوده ایم و خیلی از مشکلات کرونایی موجود در مازندران و گیلان و گلستان و البرز و قم به علت مسافرت ملت از تهران به این شهرها بوده که باعث انتقال ویروس به این امکان شده است.

معاون کل وزارت بهداشت اظهار کرد: میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی ۵۸ تا ۶۲ درصد بوده و ۳۸ تا ۴۰ درصد به آن ها توجه نمی کنند که این امر زحمات افراد رعایت کننده را نابود می کند و یک لایه ای از اجتماع مانند دانشجویان، دانش آموزان، افراد سالمند، افراد بازنشسته و زنان خانه‌دار وجود دارند که طی ۱۴ ماه گذشته از منزل خارج نشده اند که با این حساب باز هم ابتلا به کرونا در چنین افرادی به میزان قابل توجهی دیده می شود و باید گفت که همان گروهی که در حال رفت و آمد به مناطق گوناگون هستند، این افراد بی‌گناه را هم به ویروس آلوده می کنند.

افزایش تولید واکسن کرونا تا سال ۲۰۲۲

حریرچی در ادامه به واکسن کرونا اشاره کرد و گفت: شرکت های سازنده واکسن و دانشمندان خارجی و داخلی پیش‌بینی های لازم برای جهش های ویروس کرونا را می کنند، برای مثال هم اکنون شرکت های سازنده اصلی واکسن یادآور و بوستر در حال طراحی واکسن هایی هستند تا واریانت های جهش یافته اصلی را پوشش دهند.

او با بیان اینکه در حال حاضر جدال و جنگ اصلی بین رعایت شیوه نامه های بهداشتی و واریانت های اصلی است، تاکید کرد: در آینده جنگ اصلی جنگ واکسن با واریانت های جدید خواهد بود، با توجه به افزایش ظرفیت تولید واکسنی که در داخل و خارج پیش بینی می کنیم تا پایان سال میلادی یعنی تا آخر دی‌ماه به ۱۵ میلیارد و نیم می رسد. بنابراین اگر سال گذشته درباره آن صحبت می کردیم دانشمندان یا مسئولان می گفتند که امید به تولید ۲ یا ۳ میلیارد واکسن است. در حالی که اشتباه بود. 

معاون کل وزارت بهداشت اضافه کرد: پیش بینی می شود که در سال ۲۰۲۲ حدود ۳۱.۹ میلیارد یعنی بیش از ۴ برابر ظرفیت جهان واکسن تولید شود. بنابراین در آینده از نظر تولید واکسن مشکلات چندانی خصوصا در داخل نخواهیم داشت و واکسن ها حتما موارد مرگ و میر و بستری را در حدهای بسیار بالای ۸۰ تا ۹۰ درصدی کنترل خواهند کرد.

کد خبر 599793 برچسب‌ها كرونا در ايران ایرج حریرچی واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران ایرج حریرچی واکسن کرونا معاون کل وزارت بهداشت شیوه نامه های بهداشتی پیک چهارم استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۴۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد

زینب زاهدی مدرس و مشاور دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد به سابقه بحث خودکشی پرداخت و افزود: خودکشی در تاریخ سابقه طولانی دارد. در یونان باستان و روم به عنوان روشی قابل قبول در شکست نظامی تلقی می‌شد. این عمل در تمام ادیان قبیح و زشت و ناپسند و غیر قابل پذیرش برای دینداران می‌باشد.

وی افزود: خودکشی عملی عمدی است که باعث مرگ فرد می‌شود. این کار پدیده پیچیده ای است که می‌تواند علل گوناگون داشته باشد. مهم‌ترین علل خودکشی ناامیدی، اختلالات روانی، نظیر افسردگی، اختلال دوقطبی، اختلال طیف اوتیسم، اختلالات فیزیکی مانند سندرم و خستگی مزمن، شکست عاطفی، اعتیاد به الکل و مواد مخدر، فقر فرهنگی و اقتصادی می‌باشد.

ایشان افزودند: ۱/۵ درصد مرگ و میرهای سراسر دنیا به دلیل‌ خودکشی است. این آمار ۱۲ در ۱۰۰۰۰۰ نفر است. میزان خودکشی عموما در مردان بیشتر از زنان می‌باشد. در خیلی از کشورها خودکشی در سن ۷۰ سال و در برخی از کشورها بین ۱۵ تا ۳۰ سال است. اروپا بالاترین نرخ خودکشی را دارد. سالانه ده تا بیست میلیون خودکشی ناموفق وجود دارد. در آسیا کشورهای قزاقستان، کره جنوبی، هند، ژاپن و سریلانکا به ترتیب بیشترین آمار خودکشی را دارند.
ایران رتبه ۱۵۵ در جهان را دارد و روزانه بین ۴ تا ۹ نفر در ایران خودکشی می‌کنند. معمولا ۶۲ درصد خودکشی‌ها منجر به مرگ می‌شوند.

وی درباره خودکشی در استان خاطر نشان کرد: آمار خودکشی در جغرافیای ایران نسبت به تراکم جمعیت متفاوت است. با توجه به جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد، خودکشی در این استان آمار قابل ملاحظه‌ای دارد. مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی، افسردگی و اختلال روانی می‌باشد.

ایشان خاطرنشان کرد: اگر به دو مولفه یعنی فرهنگ و زیست محیطی آنان توجه شود بیماری افسردگی و اختلالات روانی قابل کنترل و درمان است. روند زیست محیطی و فرھنگی در استان به وفور دیدہ می‌شود. فضای مجازی اطلاعات فزاینده‌ای را به ذهن جوانان ما داده و ذهن آنها راکت کرده است، همین اطلاعات فزاینده باعث ایجاد شکاف نسلی شده است. با توجه به تاثیرگذاری فضای مجازی و ترویج فرهنگ غربی، جوانان و نوجوانان پدر و مادرشان را از خودشان جدا می‌کنند زیرا این تفکر درک نشدن از سوی والدین در ذهن آن‌ها نهفته شده است. عقیده نوجوانان این است که کسی به آنها توجه نمی‌کند. احساس عدم توجه در نوجوانان موجب می‌شود تا آنها احساس پوچی کنند و با توجه به کلیپ و فیلم ھای مبتذل و دروغین توقعات از خودشان بالا می‌رود. این احساس یاس و ناامیدی باعث می‌شود که آنها تمایلی به ادامه این راہ نداشته باشند.

خبرنگار: الهام سادات هاشمی اصل

انتهای خبر/

کد خبر: 1228787 برچسب‌ها خودکشی دانشجویان

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • وضعیت جاده‌ها / محور کندوان یکطرفه شد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش