Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اتاق خبر به نقل از اتاق ایران،معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: با تشکیل کنسرسیوم صادراتی تحت یک نشان ایرانی علاوه بر توسعه صادرات غیرنفتی و حضور در بازارهای جهانی، فرصت مناسبی برای توسعه صنایع پیشران در بستری فراتر از بازار داخلی فراهم خواهد شد.

به گزارش وزارت صنعت، مهدی صادقی نیارکی در نشست هم‌اندیشی با اعضای کانون صنایع غذایی ایران، با اشاره به برگزاری سلسله نشست‌های هم‌اندیشی تکمیل زنجیره صنعتی و بسترسازی برای تدوین سند راهبردی برای کل زنجیره صنعتی افزود: در کنار برنامه‌ریزی برای تدوین سند راهبردی، تشکیل کنسرسیوم مشترک با حضور نشان‌های مطرح، بستر را برای حضور قدرتمند در بازارهای جهانی فراهم خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی نیارکی با تأکید بر ضرورت تجمیع تقاضا در زنجیره صنعتی مانند صنایع غذایی، گفت: توسعه صنایع پیشران نظیر صنایع غذایی نیازمند همکاری کل زنجیره صنعتی است و این مهم در بستر کنسرسیوم صادراتی نخستین گام برای توسعه صنایع غذایی است.

تعدادی از اعضا کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران در راستای سلسله نشست‌های هم‌اندیشی تکمیل زنجیره ارزش صنایع پیشران ضمن طرح اقدامات انجام شده برای تدوین سند راهبردی توسعه صنایع غذایی، گزارشی از برنامه‌های در دست اجرا، برای توسعه صنایع غذایی در بازارهای صادراتی ارائه کردند.

   

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: معاون وزیر صنعت زنجیره صنعتی صنایع غذایی توسعه صنایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۶۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: دو خوشه‌ پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت، در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی مهدی‌پور _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: شکل‌گیری خوشه‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد و با ایجاد این خوشه‌های صنعتی چندین واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: دو خوشه پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری (تأمین و ساخت و تعمیر) به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت در استان ایجاد شد، با ایجاد این دو خوشه صنعتی دو قرارداد به مبالغ یک میلیون یورو و ۴۶۰ میلیارد ریال با صنایع بزرگ استان در راستای تولید و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن‌ها منعقد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: افزایش گردش مالی، توسعه قراردادهای قبلی، سفارش‌گیری از صنایع بزرگ و جلوگیری از خروج سفارش‌ها در استان از مزیت‌های راه‌اندازی این خوشه‌ها است، همچنین راه‌اندازی این خوشه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های فنی موجود در استان باید جلب رضایت شرکت‌های بزرگ صنعتی را به همراه داشته است.

مهدی‌پور با اشاره به نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط، اضافه کرد: این صنایع عامل اصلی رشد و توسعه کارآفرینی و نوآوری است که در رفع بیکاری و محرومیت بسیار اثرگذار است و فرصت‌های جدیدی را برای جذب سرمایه گذار ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه استفاده از خوشه‌های صنعتی در توسعه صنایع کوچک و متوسط یکی از روش‌های مؤثر و کارآمد است، ادامه داد: یک خوشه موفق می‌تواند نیرویی جهت‌دهنده تلقی شود که توسعه یک حوزه صنعتی خاص یا یک اقتصاد منطقه‌ای را در بهترین شکل ممکن به وجود آورد.

کد خبر 748739

دیگر خبرها

  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو
  • تعاملات تجاری همدان با حضور در اکسپو افزایش یافت
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی