Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@14:09:57 GMT

روند تصاعدی کرونا در ژاپن و نگرانی از ورود مسافران هندی

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۵۶۲۴۷

روند تصاعدی کرونا در ژاپن و نگرانی از ورود مسافران هندی

روند ابتلا به کرونا در کشور ژاپن درحالی همچنان رو به افزایش است که کنترل مسافران ورودی به این کشور بخصوص از هند به یکی از دغدغه‌های مقامات ژاپنی تبدیل شده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، تعداد روزانه مبتلایان جدید به ویروس کرونا در سراسر ژاپن روز یکشنبه در حالی از 6400 نفر فراتر رفت که هیچ نشانه‌ای از کاهش روند شیوع این ویروس دیده نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان بهداشت در توکیو 1032 مبتلای جدید را شناسایی کردند. این دومین روز پیاپی بود که این رقم از هزار نفر بیشتر شد.

افزایش ناگهانی مبتلایان به کرونا بر شبکه بهداشت ژاپن فشار شدیدی وارد می کند. وزارت بهداشت می گوید تعداد بیماران بد حال در سراسر کشور به رقم بی سابقه 1144 نفر رسید. نسخه های جدید شناسایی شده در هند نیز در توکیو، پایتخت، و مراکز قرنطینه فرودگاه ها تایید شده است.

از سوی دیگر وزارت بهداشت ژاپن می گوید که تحویل میزان کافی واکسن کرونا برای تزریق هر دو نوبت واکسن کادر پزشکی در این هفته تکمیل خواهد شد.

دولت طرح واکسیناسیون حدود چهار میلیون و 800 هزار پرسنل کادر پزشکی و درمانی کشور را در ماه فوریه آغاز کرد. به گفته این وزارتخانه بیش از دو میلیون و 500 هزار دوز دیگر از این واکسن در هفته جاری به دولت های محلی ارسال خواهد شد.

وزارت بهداشت می گوید که واکسیناسیون تقریبا 36 میلیون سالمند 65 سال به بالا را سرعت خواهد داد. کسانی که در سال مالی منتهی به ماه مارس آینده به سن 65 سالگی می رسند هم واجدین شرایط دریافت واکسن هستند.

برنامه واکسیناسیون برای سالمندان در ماه آوریل شروع شد. به گفته وزارت بهداشت 18 میلیون و 700 هزار دوز دیگر از واکسن کرونا طی دو هفته آتی برای تزریق به سالمندان توزیع خواهد شد.

ژاپن به منظور جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا جهش یافته ای که باعث تلفات زیادی در هند شده است، از روز دوشنبه محدودیت ها برای مسافران از هند، پاکستان و نپال را تشدید می کند.

افرادی که از این سه کشور می آیند باید پس از ورود به مدت شش روز در محل های اسکان تعیین شده توسط دولت اقامت کنند.

آنها در روزهای سوم و ششم آزمایش ویروس کرونا می دهند و اگر در هر دو مورد تست شان منفی باشد، به آنها اجازه داده می شود که به خانه های خود در ژاپن بروند و در آنجا خود را قرنطینه کنند.

روز یکشنبه حدود 100 نفر از دهلی نو وارد فرودگاه ناریتا در نزدیکی توکیو شدند. آنها با اتوبوس به محل اقامتشان برده شدند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا اخبار ژاپن ویروس کرونا اخبار ژاپن وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۶۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هراس و نگرانی مقامات آلبانی پس از عملیات وعده صادق

به گزارش خبرگزاری مهر، در ساعات پایانی شنبه شب و بامداد یکشنبه ۲۶ فروردین، نیروهای مسلح ایران با انجام حملات ترکیبی با استفاده از موشک‌های بالستیک، کروز و پهپاد اهدافی را در منطقه نقب و پایگاه هوایی نواتیم در سرزمین‌های اشغالی هدف قرار داد. سپاه با انتشار بیانیه‌ای نام این عملیاتی انتقامی علیه رژیم صهیونیستی را «وعده صادق» نامید؛ عملیاتی که دفاعی مشروع در پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی به کنسولگری کشورمان در دمشق بود. در پی این عملیات، کشورهای غربی نگران واکنش‌های بعدی ایران در صورت اقدامات احتمالی تنش زای رژیم اشغالگر قدس بوده و در تماس‌های مکرر، نتانیاهو را از اقدامات احساسی برحذر می‌داشتند.

اما در این میان واکنش‌های قابل تاملی را از مقامات نظامی و سیاسی در آلبانی شاهد هستیم.
در اولین واکنش سفیر رژیم صهیونیستی در آلبانی طی یک مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد هدف بعدی موشک‌های ایرانی، آلبانی است.


آگیم نشو سفیر سابق آلبانی در ایالات متحده هم نیز مدتی بعد در مصاحبه با تلویزیون تاپ چنل آلبانی از یک پیام محرمانه امریکا پرده برداشته و گفت: «ما به عنوان یک کشور کوچک باید در سیاست‌هایمان بسیار محتاط باشیم. مهمترین مسئله برای ما تامین امنیت کشورمان هست. این یک خطر واقعی است، زیرا نامه نمایندگان کنگره آمریکا در مورد مجاهدین را داریم که گفته‌اند تصور می‌شود از دیگر کشورهای مبدأ علیه آلبانی حمله موشکی انجام شود که برای جلوگیری از رعب و وحشت در بین مردم، پنهان شد.»


همچنین ژنرال سادر لشای نظامی برجسته آلبانیایی و وزیر اسبق این کشور، نیز طی مصاحبه با برنامه «بریکینگ» ادعا کرد: «ما باید در سطح حملات هیبریدی، عملیات‌های برون مرزی ایران و سایر اقدامات احتمالی ایران هوشیار باشیم. موشک‌های بالستیک آن‌ها می‌توانند به اطراف آلبانی برسند»


با توجه به این واکنش‌های فوق، سوالی که به ذهن متبادر می‌شود این است که چرا همزمان با عملیات وعده صادق مسئولین آلبانیایی چنین واکنش‌هایی داشته و نگران از حمله قریب الوقوع موشک‌های ایرانی بودند؟


بی شک علت اصلی این نگرانی و هراس، میزبانی این کشور از منافقین می‌باشد. مقامات آلبانی به خوبی می‌دانند که همکاری راهبردی و گسترده‌ای بین گروهک تروریستی منافقین و رژیم صهیونیستی برقرار است. همکاری یگان تروریسم مجازی و سایبری منافقین به عنوان بخشی از اکانت‌های فارسی زبان اسرائیل، نقش و همکاری منافقین در جاسوسی هسته‌ای، همکاری منافقین در ترور دانشمندان هسته‌ای، همکاری میدانی و اطلاعاتی منافقین با رژیم صهیونیستی در جنگ سوریه و موضوعاتی مانند ترور شهید مصطفی بدرالدین، نقش منافقین در شهادت شهید فخری زاده و… تنها بخشی از همکاری مابین گروهک تروریستی منافقین و رژیم منحوس صهیونیستی است و مقامات آلبانی با اطلاع از این سابقه، نگران واکنش ایران می‌باشند.

کد خبر 6088715 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • هراس و نگرانی مقامات آلبانی پس از عملیات وعده صادق
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • بیشترین نگرانی ما در اربعین کمبود ناوگان حمل و نقل است
  • نگرانی از فعال شدن کانون گردوغبار در مرکز ایران
  • ورود دلار آزاد به کانال ۶۳ هزارتومانی/ خریدار نیست
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • نگرانی آمریکا از تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید