Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی حسن زاده یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این سامانه درجهت ایجاد سازش میان افراد خواهان طلاق وخدمت رسانی از طریق مراکز مشاوره برای زوجین و پیشگیری از این معضل اجتماعی  از زمستان سال گذشته راه اندازی شده است که با بررسی اختلافات زوجین زمینه های سازش و حفظ و انسجام خانواده را فراهم می سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با فعال شدن این سامانه در خوزستان ۱۲۱ پرونده در این سامانه پذیرفته شدند که ازاین تعداد ۴۹ پرونده دردست اقدام و پیگیری ۱۹پرونده به پیشخوان قضایی ارجاع شده و ۲۲ مورد در نوبت ارزیابی مراکز مشاوره کارشناسی و ۳۱ پرونده نیزتعیین تکلیف شده اند.

حسن زاده با اشاره به افزایش تنش ناشی از اختلاف زوجین با مراجعه به دادگاه بیان کرد: استفاده ودریافت خدمات مشاوره خانواده از طریق سامانه تصمیم وبهره مندی از دانش کارشناسان متخصص فرصتی برای حل اختلافات زوجین فراهم می کند تا با سازش کردن قبل از ورود به سیستم انتظامی و قضایی، از وقوع طلاق جلوگیری کنند.

وی افزود: علت های مختلفی می تواند باعث طلاق شود که ازجمله آن اختلافات خانوادگی، وضعیت بد اقتصادی و نداشتن مهارت های زندگی و دانش کافی زوجین از جمله دلایل این امر به شمار می آیند.

معاون امورتوسعه پیشگیری بهزیستی خوزستان با اشاره به توانمند سازی خانواده ها وپیشگیری از طلاق و عوارض ناشی از آن بیان کرد: افراد متقاضی طلاق با ثبت نام درسایت zaman.behzisti.net می توانند نوبت مشاوره دریافت کنند و بعد ازآن با دادن اطلاعات اولیه به کارشناس ارزیاب بهزیستی به مراکز مشاوره معرفی می شوند و در مرحله بعد با گذراندن جلسات مشاوره تخصصی در صورت سازش به خانواده بر می گردند، ولی درصورت نیاز به طلاق افراد متقاضی به دفاترپیشخوان قضایی جهت ادامه روند مراحل قانونی طلاق معرفی می شوند.

وی ادامه داد: یکی ازمزایای استفاده از این سامانه برای افراد نیازمند با توجه به شرایط مالی فرد، عدم پرداخت حق مشاوره ویا ارایه درصدی از تخفیف حق مشاوره است که به نوعی از یارانه بهزیستی برخوردار می شوندلذا انجام مشاوره و صرف زمان برای زوجین می تواند فرصتی برای بازگشت به زندگی باشد.

حسن زاده با اشاره به این که بهزیستی خوزستان ۱۵ مرکز مشاوره فعال دارد بیان کرد: ارتقاء مهارت های زندگی وحفظ انسجام خانواده های در معرض طلاق و ایجاد زمینه های سازش ماندگاراز جمله اهداف این سامانه می باشد که به راحتی در دسترس عموم قرار دارد.

وی گفت: اطلاع‌رسانی به جامعه هدف، ارایه خدمات مشاوره‌ای و مداخلات کاملا تخصصی و حمایت‌های اجتماعی مهم‌ترین راهکارها برای جلوگیری از فروپاشی یک زندگی است.

سامانه تصمیم جهت نوبت دهی اینترنتی درخواست طلاق توافقی، طلاق یکطرفه به درخواست زوج و یا زوجه توسط سازمان بهزیستی کشور راه اندازی شده است .

برچسب‌ها طلاق اداره کل بهزیستی استان خوزستان خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طلاق خوزستان طلاق خوزستان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۸۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام رئیس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت روز روانشناس

معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور همزمان با ششم اردیبهشت در بخشی از پیام به مناسبت روز جهانی روانشناس گفت: این سازمان با راه‌اندازی مراکز مشاوره دولتی و غیردولتی زمینه پاسخگویی به نیاز آحاد مردم، ارتقاء سلامت روان آنان و حل مسائل روان‌شناختی را فراهم کرده و در حال حاضر بالغ بر ۳۳۰۰ مرکز مشاوره دولتی و خصوصی تحت نظارت سازمان در سراسر کشور، انواع خدمات روان‌شناختی و مشاوره را به عموم مردم ارائه می‌دهند.
 متن این پیام به شرح ذیل است؛

"امیدآفرینی با توسعه خدمات روانشنا سی، مشاوره و مشارکت مردم"

 در تقویم جهانی، روز ششم اردیبهشت‌ماه مصادف با روز جهانی روان‌شناس نام گذاری شده است. مهم‌ترین هدف از ثبت این روز در تقویم جهانی، تأکید بر لزوم بهره‌مندی اقشار جامعه از خدمات حرفه‌های یاورانه از جمله علم روان‌شناسی و کاربرد‌های آن در زندگی است. به‌جرات می‌توان گفت که سازمان بهزیستی از پیشقراولان به‌کارگیری روان‌شناس در تمامی بخش‏های دولتی و غیردولتی بوده است که از طریق مطالعه، طراحی و اجرای انواع برنامه‌ها به موضوع سلامت روان عموم مردم و گروه ‏های هدف خود پرداخته است.

 این سازمان افتخار دارد با راه‌اندازی مراکز مشاوره دولتی و غیردولتی زمینه پاسخگویی به نیاز آحاد مردم، ارتقاء سلامت روان آنان و حل مسائل روان‌شناختی را فراهم نموده است. لازم به ذکر است که در حال حاضر بالغ بر ۳۳۰۰ مرکز مشاوره دولتی و خصوصی تحت نظارت سازمان در سراسر کشور، انواع خدمات روان‌شناختی و مشاوره را به عموم مردم ارائه می‌دهند. سازمان بهزیستی با طراحی و اجرای مشاوره تلفنی، خدمت رایگانی را فراهم آورده است تا هرکس بتواند در هر نقطه از این کشور پهناور، مسائل و مشکلات خود را از طریق شماره تلفن ۱۴۸۰ مطرح و رهیافت‌های لازم را دریافت کند. مشاوران تلفنی در سال گذشته، یک میلیون و هشتصدهزار مورد خدمت به مردم ارائه نموده اند.

 این فرصت را مغتنم دانسته و روز روان‌شناس را به عموم مردم شریف ایران تبریک گفته و امیدوارم با حمایت و مشارکت تمامی آحاد جامعه در سال ۱۴۰۳ خدمات روان‌شناختی با کیفیت مطلوبتری را به مردم عزیز و به ویژه خدمت گیرندگان سازمان بهزیستی ارائه نماییم. همچنین این روز را به‌تمامی روان‌شناسان و مشاورانی که با تمام وجود در تلاش هستند تا در غلبه بر افسردگی‌ها، اضطراب‌ها، مسائل و مشکلات بین‌فردی مراجعان، به آنها یاری برسانند و نیز به مدیران و کارشناسان دلسوز و سخت‌کوش سازمان بهزیستی که دائماً در تلاش هستند که سطح کیفی و کمی خدمات سلامت روان در کشور را ارتقاء دهند تبریک عرض می‏ نمایم و توفیق روزافزون آنها را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • ۶۷ درصد از زوجین جوان مشهدی باور دارند که همسرشان باید ذهن آن‌ها را بخواند
  • مشکلات ثبت نام وام ازدواج در سامانه از زبان زوجین جوان تهرانی
  • باورهای ارتباطی غلط تبدیل به پاشنه آشیل زندگی زوج‌ها شده است
  • پیام رئیس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت روز روانشناس
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  
  • کاهش آمار طلاق در کردستان
  • نمی‌توانم چاق‌شدن زنم را تحمل کنم، طلاق می‌گیرم!