Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-01@07:28:20 GMT

سیستم هوشمند دامداری چه مزیت‌هایی دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۶۸۷۱۰

سیستم هوشمند دامداری چه مزیت‌هایی دارد؟

 چون در آن روزها تمامی این موارد به نیروی انسانی خاص خود نیاز داشت و امکان این نبود که مواردی همچون مکان‌یابی، سلامت دام یا فحل یابی گاوها در آنِ واحد و با یک سیستمِ سریع انجام پذیرد. اما امروزه و به واسطه روی کار آمدن سیستم‌های هوشمند، چنین اتفاقی دیگر یک رویای دست نیافتنی نیست و سروین فارم، به عنوان یکی از قدرتمندترین سیستم‌های هوشمند در این زمینه، کار را برای شما آسان‌تر نیز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چرا سروین فارم، در میان سیستم‌های هوشمندِ نوعِ خود، از رقبا یک سر و گردن بالاتر است؟ در چند پاراگراف این موضوع را مشخص می‌کنیم:

 

مدیریت همه جانبه

شاید خیلی‌ها ندانند، اما برای مدیریت صحیح و استاندارد یک مزرعه گاوداری، شما باید جنبه‌های مختلفی را در نظر بگیرید. از مواردی که به مدل نگهداری گاوها مربوط می‌شود گرفته تا تغذیه آن‌ها، وضعیت سلامتی‌شان، میزان شیردهی و حالات مربوط به باروری. تمام این موارد در سبک مدیریت سنتی گاوداری، کارهای دشوار و تخصصی بودند، کارهایی که دردسرهای زیادی را برای مدیران مزارع به وجود می‌آوردند. اما سروین فارم، این امکان را برای شما فراهم می‌آورد که تمام این نکات را با یک سیستم هوشمند و از طریق راه دور، کنترل کنید. این سبک از مدیریت مزرعه، جدا از بالا بردن کیفیت کنترل و سرعت انجام امور مربوط به دام‌ها ( به ‌ویژه در خصوص سلامتی دام‌ها ) به معنای واقعی کلمه باعث صرفه‌جویی در هزینه، وقت و استفاده از نیروی انسانی می‌شود.

بررسی گاوها به‌صورت انفرادی

بسیاری از سرویس‌های هوشمند سازی مزارع گاو شیری صرفاً به‌ صورت گله‌ای عمل می‌کنند، یعنی در این مزارع، برآیندی کلی از وضعیت تمامی دام‌ها به مدیران گاوداری اعلام می‌شود که این موضوع اگرچه نسبت به سیستم سنتی یک گام جلوتر است، اما از روش‌های نوینی همچون سیستم سروین فارم، چندین قدم عقب‌تر است. چون در این سیستم هوشمند، تمامی گاوها به‌ صورت تک به تک زیر ذره بین قرار دارند و فعل و انفعالات مربوط به آن‌ها به صورت روزانه، در اختیار مدیران مزارع قرار می‌گیرد. در این روش اسکور بدنی ( امتیاز بدنی ) دام ‌ها کاملاً مشخص می‌شود و متخصصین می‌توانند خیلی راحت وضعیت جسمی آن‌ها را تحلیل و بررسی کنند. با این سیستم جدا از ارزیابی تصویری اسکور حرکتی دام و شناسایی زودهنگام بروز بیماری لنگش، اطلاعات دام و ارزیابی‌های صورت گرفته در خصوص آن‌ها نیز با سرعت و دقت بالایی انجام می‌پذیرد.

 

بودجه بندی زمانی دام

برای اقتصادی بودن تولید، گاوها باید بیشتر زمان خود را به یکی از سه کار استراحت، خوردن یا نوشیدن و یا نشخوار مشغول باشند. فرآیند نشخوار یک اصل مهم در تولید گاو شیری است؛ بررسی ها نشان می دهند که  ۲۴-۱۲ساعت قبل از هر گونه علامت بالینی ناشی از بیماری های مختلف و اشتباهات مدیریتی، کاهش تعداد حرکات نشخوار رخ می دهد.

تگ های هوشمند سروین فارم با ثبت دقیق رفتار و بودجه زمانی فعالیت های تک تک گاوهای شیری و تحلیل آن، ابزاری ایده آل برای مدیریت بودجه زمانی دام را فراهم می کند که می تواند با هشدارهای به موقع از ضررهای اقتصادی ناشی از بیماری ها، اشکالات مدیریتی و پیامدهای آن جلوگیری کند.

 

 

 

 

مکان‌یابی هوشمند

موضوع مکان‌یابی دام‌ها، در اکثر مزارع پرورش گاو، موضوعی بسیار حائز اهمیت است. موضوعی که در حال حاضر در اکثر قریب به اتفاق گاوداری‌ها صرفاً با استفاده از نیروی خبره انسانی امکان‌پذیر است. اما کاملاً مشخص است که این روش به صرف وقت و نیروی انسانی فراوانی نیاز دارد و از آنجا که انسان جایزالخطاست، معمولاً اشتباهات انسانی هم در این امر، وجود خواهد داشت. اما سیستم مکان‌یابی هوشمند سروین فارم به سیستمی مجهز است که در لحظه، جایگاه دام را به صورت کاملاً دقیق ( با تقریب حدوداً یک متر ) برای شما مشخص می‌کند. این سیستم کاملاً در راستای بودجه ‌بندی اقتصادی و بودجه‌ بندی زمانی مزارع است، و کمک زیادی به بالا رفتن سرعت عملکرد گاوداری‌ها در بخش‌های مختلف می‌کند. با این سیستم جدا از اینکه شما یک دام خاص را به راحتی و خیلی سریع پیدا می‌کنید، می‌توانید دام‌های مختلف را گروه بندی کنید و ضمن تسهیل امنیت گاوها، باعث تسهیل در عملیات انبارگردانی نیز خواهید شد.

 

 

 

فحل یابی سیستماتیک

تقریباً تمام کسانی که در حوزه مزارع دام فعالیت می‌کنند، بر این موضوع واقف‌اند که یکی از فاکتورهای مهم و تأثیرگذار بر اقتصاد گاوداری‌ها، فحل‌یابیِ اصولی، استاندارد و انجام دادن تلقیح در زمان و شرایط مناسب است. از گذشته و در روش سنتی مدیریت گاوداری، تشخیص گاو فحل یا اصطلاحاً فحل‌یابی در اکثر دامداری‌ها به‌صورت چشمی توسط کارگران و یا با استفاده از ابزارهایی خاص بوده که بعضاً از حساسیت و ویژگی‌های پایینی برخوردار بودند که همین امر باعث می‌شد در این روش خطاهای زیادی به چشم بخورد. اما در حال حاضر که از دست دادنِ یک دام آبستنی، ضرری چند ده میلیونی برای مزارع دارد ( و می‌بایست هزینه‌های اضافی اسپرم، دارو و … را نیز به فهرست ضررهای آن افزود ) پس توجه به این موضوع با بررسی دقیق رفتار گاو و ثبت به موقع تمام تغییرات بدنی آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، موضوعی با اهمیت که سروین فارم با دقت بالای تشخیص به آن ورود کرده و شما می‌توانید در این سیستم هوشمند، زمان مناسب برای تلقیح مشاهده کنید.

 

 

 

برند خاص

تمام این مواردی که در اینجا ذکر شد، در کنار کاربری آسان اپلیکیشن، امکان مدیریت مزرعه به طور کامل از راه دور، دسترسی ساده به تغییرات انفرادی رفتار همه گاوها، نمایش انفرادی رکورد تولید شیر دام‌ها، هشدارهای متفاوت در موارد مختلف و ... موجب شده که سیستم هوشمند سروین فارم در بازار این روزهای سیستم‌های هوشمند مزارع دامداری، به یکی از مهم‌ترین تکنولوژی‌های رایج تبدیل شود و نام این محصول را به یکی از خاص‌ترین برندهای این حوزه تبدیل کند.

  این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است.    

منبع: ساعت24

کلیدواژه: رپور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۸۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیامدهای استفاده از پلاستیک در مزارع

به گزارش خبرنگارخبرگزاری صداو سیما مدیرکل دفتر محیط زیست وزارت جهاد کشاورزی گفت: ممنوع بودن رهاسازی پلاستیک‌های مصرفی در اراضی زراعی و باغی به کشاورزان اطلاع رسانی شده است. رئوفی افزود: کسانی که این قانون را اجرا نکنند به مراجع نظارتی و قضایی معرفی می‌شوند.
کبری نوجوان گزارش می دهد:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • پیامدهای استفاده از پلاستیک در مزارع
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • حمله خرس وحشی به یک دامداری در ایلام و تلف شدن دام‌هایش
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • احداث سردخانه ۲ هزار تنی در استان خراسان جنوبی
  • حذف عملی ایران از کریدورهای تجاری
  • دست‌درازی به دختر خردسال توسط پدر | مادر با مفتول شوهرش را کشت!
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن
  • مزیت خرید کتاب الکترونیک چیست؟