Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین فرمانده ناجا گفت: باید یکی از دستاورد‌های اجرای طرح تحول کلانتری و پاسگاه‌ها، افزایش رضایت‌مندی مردم از نحوه دریافت خدمات انتظامی و همچنین ارتقاء جایگاه و منزلت پلیس در منظر مردم و جامعه باشد. خبرگزاری میزان- سردار قاسم رضایی در شمشین جلسه قرارگاه مرکزی تحول کلانتری و پاسگاه‌ها بکه با حضور روسای کمیته‌های تخصصی (۱۰کمیته) در ستاد ناجا برگزار شد، افزود: کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها ویترین نیروی انتظامی هستند و کارکنان این مراکز انتظامی بیشترین سطح ارتباط و تعامل با مردم را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر این پشتیبانی از کلانتری‌ها و تقویت این مراکز در ابعاد گوناگون اعم از نیروی انسانی متعهد و کارآمد، تزریق امکانات لجستیکی و تجهیزات نوین همچنان از اولویت‌ها و در دستور کار مداوم است.

وی با اشاره به ارائه سالانه بیش از ۷۰ میلیون انواع خدمات توسط نیروی انتظامی به مردم افزود: فرصت و توفیق خدمت به مردم را باید قدر بدانیم و در راستای افزایش رضایت مندی مراجعان به کلانتری و پاسگاه‌ها نهایت تمرکز، برنامه ریزی، تلاش و اقدام لازم را انجام دهیم.

جانشین فرمانده ناجا ادامه داد: در پاسخ به این مطالبه، تاکید و توصیه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر توجه جدی به کلانتری‌ها به منظور بهبود روند خدمات دهی به مراجعان، طرح تحول کاتنری و پاسگاه‌ها از سنوات قبل کلید خورده و امروز با تکیه بر عملکرد کمیته‌های ۱۰ گانه تخصصی، فرایند اصلاح روند‌ها در این مراکز شتاب گرفته ودر ریل بهبود بخشی خدمات دهی انتظامی در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها هستیم.

سردار رضایی با بیان اینکه خروجی جلسات قرارگاه مرکزی طرح تحول کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها باید تصمیمات راهبردی و عملیاتی باشد، تاکید کرد: در پی برگزاری این جلسات به هیچ وجه به دنبال "مصوبه نویسی" نیستیم؛ بلکه برآیند تصمیم گیری‌ها باید در فرایند تحول کلانتری ها، بهبود و تعالی رفتار کارکنان و افزایش رضایت مندی مردم مشهود و محسوس باشد.   بیشتر بخوانید: باید برای تحقق پلیس در تراز انقلاب اسلامی تلاش کنیم

وی بر لزوم بازخوردگیری، ارزیابی و نتیجه آزمایی از اهم اقدامات کمیته‌های ۱۰ گانه طرح تحول کلانتری و پاسگاه‌ها تاکید و بیان کرد: همه کمیته‌های تخصصی در قبال عملیاتی شدن طرح تحولی، مسئولند و تکلیف دارند بنابر این باید اقدامات "اثرگذار" و "مشهود" انجام دهند.

جانشین فرمانده ناجا ادامه داد: آموزش‌ها به منظور استاندارد سازی و تعالی رفتار کارکنان، مهارت و دانش افزایی آنان باید مستمر متناسب با سطح دربرگیری ماموریت‌های فردی و سازمانی شاغلان در کلانتری‌ها تدوین و اجرایی شود.

این مقام ارشد انتظامی تاکید کرد: باید یکی از دستاورد‌های اجرای طرح تحول کلانتری و پاسگاه‌ها افزایش جایگاه و منزلت پلیس در منظر مردم و جامعه باشد.

وی بر لزوم اقدامات "روحیه بخش" و "خرسند ساز "به منظور ارتقاء روحیه خدمتی کارکنان کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها از جمله تخصیص اولویت ارائه امتیاز‌های سازمانی به این طیف از سبز پوشان ناجا تاکید و مطرح کرد: در نظر گرفتن امتیاز‌های سازمانی می‌تواند در سرعت بخشی طرح تحول کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها موثر واقع شود.   انتهای پیام/ برچسب ها: جانشین فرمانده ناجا نیروی انتظامی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جانشین فرمانده ناجا نیروی انتظامی تحول کلانتری و پاسگاه ها کلانتری ها و پاسگاه ها جانشین فرمانده ناجا طرح تحول کلانتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۰۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پروش یک تکلیف ملی است

وزیر آموزش و پرورش گفت: سال گذشته وقتی به شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارش دادم به من گفته شد این نخستین گزارش وزرای آموزش و پرورش از اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پروش است.

به گزارش ایسنا، هم‌زمان با سالروز شهادت شهید مطهری و  روز معلّم، جمعی از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور صبح چهارشنبه (۱۴۰۳/۰۲/۱۲) با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
یکی از موضوعاتی که در این دیدار مورد اشاره رهبر انقلاب قرار گرفت اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پروش بود: «ما در گذشته، چند سال این سند تحوّل را گذاشتیم در کشو، درش را هم بستیم! هیچ تحرّکی انجام نگرفت، [لذا] ضرر کردیم. آن چند سالی که سند تحوّل جدّی گرفته نشد، پیشرفتی پیدا نکرد، ضرر کردیم. خب حالا بحمدالله شنیدم که سند، هم مورد بازنگری قرار گرفته، که رو به اتمام است و در حال نهایی شدن است، هم «نقشه‌ی راه» برای اجرای آن آماده شده، که اینها همه مهم است. بخصوص این نقشه‌ی راه برای اجرای سند خیلی مهم است؛ بدانیم این سند را چه جوری بایستی عمل کنیم که در تمام سطوح آموزش‌وپرورش اثر خودش را ببخشد؛ این خبر خوبی است. نگذارید وقفه ایجاد بشود و کار را به طور جدّی پیش ببرید.»
به همین مناسبت دکتر رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با رسانه KHAMENEI.IR اظهار کرد: این سند، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، نه تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش. یکی از بازیگران این عرصه خود وزارت آموزش و پرورش است. فصل هشتم سند که نگاشت نهادی سند است، در بخشی تأکید دارد که همه‌ی دستگاه‌ها و نهادها بویژه رسانه ملّی در اجرای این سند تکلیف دارند.
وی افزود: وزیر آموزش و پرورش مکلف بوده‌ است که سالی یکبار در شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره اقدامات سایر دستگاه‌ها درباره سند گزارش بدهد. سال گذشته وقتی به شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارش دادم به من گفته شد این نخستین گزارش وزرای آموزش و پرورش از اجرای سند است.
صحرایی ادامه داد: در آن‌جا از نداشتن چهار نگاشت سند بعنوان مشکلات اجرایی گفتم. نگاشت نهادی، چراکه در سند گفته است که باید نگاشت نهادی داشته باشد؛ نگاشت مدرسه‌ای، یعنی سند وقتی به مدرسه میرود آنجا قرار است چه اتفاقی بیفتد؛ نگاشت حقوقی و قانونی و تقنینی، اجرای این سند به حدود ۲۰ قانون آیین‌نامه یا مقرره نیاز دارد و یک نگاشت رسانه‌ای هم لازم داشته است. در این سالیان هیچکدام از اینها متأسفانه تهیه نشده بود یا اگر هم تهیه شده بود جنبه قانونی پیدا نکرده بود.
وی گفت: کاری که ما انجام دادیم و تأکید شورای عالی انقلاب فرهنگی هم بود تهیه نقشه بود. نقشه مبتنی بر همه تجربه‌های پیشین است. برای تهیه آن سندی نبوده است که موجود باشد و از آن بهره نبرده باشیم. از همه وزرای پس از تدوین سند تحول بنیادین هم مستقیم و غیر مستقیم در نشست‌ها مشورت گرفته‌ام و همه آنها دغدغه‌مند تحول بودند.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نقشه راه اجرای سند تحول در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده و امروز اجرای این نقشه یک تکلیف ملّی است افزود: سازمان اداری و استخدامی هر سال بر مبنای این نقشه دستگاه‌های همکار نظام تعلیم و تربیت را ارزشیابی خواهد کرد. سازمان برنامه و بودجه برمبنای این نقشه تخصیص اعتبار خواهد داد و این نقشه، راه را برای ما روشن کرده و اولویت‌های هرسال مشخص شده است.
وی گفت: ترمیم سند هم لازم است و ضمیمه‌ای برای این کار پس از اجرا در دوره‌های یک‌ساله پیش‌بینی شده و توجه به فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی در نقشه راه در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راهکار‌های سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری
  • کشف دو خودروی سرقتی در سمنان
  • راهکارهای سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری
  • راهکار سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری چیست؟
  • اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پرورش یک تکلیف ملی است
  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • مردم حامی اجرای طرح نور نیروی انتظامی
  • توجه به هوش مصنوعی در نقشه راه سند تحول آموزش
  • ارائه خدمات جهادی موجب افزایش رضایتمندی مردم می‌شود
  • اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پروش یک تکلیف ملی است