Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@04:12:55 GMT

باید به اقشار مختلف مردم در حوزه جمعیت توجه کنیم

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۷۵۸۱۲

باید به اقشار مختلف مردم در حوزه جمعیت توجه کنیم

دبیر مجمع ملی فعالان جمعیت گفت: اگر بناست در حوزه جمعیت با مردم کار کنیم باید اقشار مختلف مردم را مد نظر بگیریم، حتی خانمی که در روستا زندگی می‌کند و به امکانات فرهنگی دسترسی ندارد، باید مورد توجه قرار گیرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ حجت‌الاسلام رسول ساکی امروز در نشست خبری روز ملی جمعیت در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: با توجه به آسیب‌های ناشی از کاهش و سالخوردگی جمعیت یکی از تدابیر حوزه علمیه، تشکیل ستاد راهبردی جمعیت متشکل از اعضای حقوقی است که از ظرفیت‌های حوزه مثل دفتر تبلیغات اسلامی، مرکز خدمات و بخش‌های علمی - پژ‌وهشی بهره می‌بردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: غیر از آن، افراد حقیقی که فعالان حوزه جمعیت هستند و ارتباط جدی با حوزه‌های علمیه دارند مد نظر قرار گرفته است؛ در این ستاد رویکرد ما استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی حوزه‌های علمیه نسبت به جمعیت است. توانمندسازی طلاب و استفاده از ظرفیت روحانیون و مبلغین حوزه‌های برادران خواهران برای فرهنگسازی است.

ساکی خاطرنشان کرد: اما در مجمع ملی فعالان جمعیت نگاه ما این است که در جامعه حاکمیت و مردم نباید از هم جدا باشند؛ با این حال ما بیشتر در بین مردم هستیم و دغدغه ما بیشتر انتقال مطالبات آنها به حاکمیت است. در همین راستا تلاش ما این بوده که در قدم اول مجموعه‌های مردمی که در حوزه جمعیت فعالیت می‌کنند را شناسایی، توانمند و متشکل کنیم. بخشی از اقدامات ما به صورت تیتروار به این صورت است.

1- اقناع نخبگان و اقناع عمومی جامعه (در راستای اقناع نخبگان 70 قشر است در سال های گذشته با موضوعات پیرامونی و اثرگذار به موضوع خانواده از جمله بحث تک فرزندی،‌ تنزل جایگاه مادری و ... و همچنین بیش از 10 نشست عمومی با مجموعه‌های مختلف برگزاری شده است. همینطور6 دوره عمومی و 18 دوره تخصصی برای توانمندسازی کارشناسان و برنامه‌سازان سیمای استان‌ها برگزار شده است.

2- استفاده و حمایت از تشکل‌های مردمی، بیش از 20 مجموع مردمی در  حوزه جمعیت با ما در ارتباط هستند. البته با مجموعه‌های حاکمیتی هم ارتباطات جدی داریم از جمله مجلس، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه، بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی و سازمان صدا و سیما و ...

دبیر مجمع ملی فعالان جمعیت خاطر نشان کرد: اما جمع بندی اساتیدمان برای هفته ملی جمعیت در ستاد راهبری جمعیت حوزه علمیه و در شورای راهبردی جمعیت بر این شد که هفته منتهی به روز جمعیت را به نام هفته "جمعیت" نامگذاری کنیم؛ در این راستا، عناوینی که  دغدغه مردم بود برای نامگذاری روزها انتخاب شد، به این شرح:

1. در آرزوی فرزند (با موضوع حمایت از خانواده‌های نابارور)

2. فرزند تنهای من (با موضوع آسیب‌های تک‌فرزندی)

3. زندگی سالمندی من (با موضوع سالخوردگی جمعیت و آسیب‌های آن)

4. می‌خواهم زنده بمانم (مقابله با اسقاط و قتل جنین)

5. جامعه دوستدار فرزند من (ارزش فرزند و فرزندآوری)

6. حاکمیت و فرزند خانواده (مطالبه‌گری از حاکمیت)

7. مادری اکسیر جوانی (فرزندآوری و سلامت مادر).

وی ادامه داد: همچنین برخی از برنامه‌های هفته ملی جمعیت عبارتند از: 7 کلیپ با موضوع هر روز نهایی خواهد شد که به موضوعات روز می‌پردازد. علاوه بر آن 7 پوستر و لوگوی متناسب با هر روز،‌ 7 مصاحبه تخصصی، یادداشت‌های مختلف و معرفی کارشناسان مرتبط با هر روز به صدا و سیما از جمله این موارد هستند.

این فعال حوزه جمعیت گفت: در بحث جایزه ملی جمعیت هم تلاش داریم فعالان مردمی را معرفی و از آنها تقدیر کنیم اما غیر از این موارد نشست‌ها و جلسات تخصصی متناسبی نیز داریم که قالب آنها برخط و آنلاین هستند.

ساکی یادآور شد: اگر بناست با مردم کار کنیم باید اقشار مختلف مردم را مد نظر بگیریم، حتی خانمی که در روستا زندگی می‌کند و به امکانات فرهنگی دسترسی ندارد، باید مورد توجه قرار گیرد. به همین خاطر مجموعه کانال‌هایی با موضوع هر کدام از این روزها طراحی شده است که محتوای متناسب با هر روز در آن قرار می‌گیرد.

دبیر مجمع فعالان جمعیت تصریح کرد: ما به دنبال ایجاد زیرساخت‌هایی برای مجموعه‌های مردمی بودیم که در این راستا اپلیکیشن "مثبت خانواده" محتواهای حوزه جمعیت را در اختیار می‌گذارد، در این مورد به ساماندهی و متشکل سازی هم توجه کرده ایم. سایت مجمع فعالان جمعیت نیز هم در همین روزها رونمایی می‌شود.

وی ادامه داد: در قدم دوم نیز قصد داریم سایت مشترک با همه مجموعه‌ها با عنوان "نمای جوانی" طراحی کنیم که همه تولیدات در موضوعات مختلف در آن بارگذرای خواهد شد و بین همه مجموعه ها مشترک خواهد بود؛ بعد از برگزاری بخش‌های مختلف تلویزیونی به این نتیجه رسیدیم که باید بیشتر به تبلیغ و ارائه آمار در جامعه و تبلیغ چهره به چهره بپردازیم، در این راستا نیز زیرساخت‌هایی با عنوان "خانواده باشکوه" طراحی کردیم که در آنها 1800 خانواده 4 فرزند به بالا که مادر زیر 40 سال دارند و آسیب اجتماعی هم متوجه آنها نیست، جمع آوری شده است.

ساکی متذکر شد: مجموعه دوم مجموعه "مادرانه" است؛ هدف آن این است که مادرانی از جامعه که شرایط فرزند آوری دارند از تجربیات بهتری بهره‌مند شوند، البته کارشناسانی هم در این مجموعه قرار دارند که مشاوره‌های تربیتی، پزشکی و ... را در اختیار آنها قرار می‌دهند.

وی یادآور شد: به مناسبت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی مجموعه "مادران قاسم پرور" نیز طراحی شده است؛ این مجموعه به مادرانی اشاره دارد که به واسطه علاقه به مکتب حاج قاسم نام فرزندان خود را قاسم گذاشته اند، علاوه بر تقدیر از این مادران، این اتفاق نیز بهانه ای برای تعریف حرکت‌های بعدی ما خواهد بود.

جمعیت 23 استان کشور به کمتر از "سطح جانشینی" رسیده است!/ حدود 10میلیون جوان مجرد در انتظار ازدواج!برخی از شفافیت "طرح جوانی جمعیت" هراس دارند!نام‌گذاری روزهای هفته منتهی به "روز ملی جمعیت"وقتی رئیس‌جمهور افزایش جمعیت کشور را "واویلا" می‌خواند!کرونا چگونه مزید بر بحران کاهش جمعیت کشور شد؟

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سقط جنین فرزندآوری کاهش جمعیت سقط جنین فرزندآوری کاهش جمعیت فعالان جمعیت حوزه جمعیت ملی جمعیت مجموعه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۵۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟

منصور پوریان اظهار داشت: با توجه به حجم بالای واردات و افزایش جمعیت دامی تولید داخل، بازار متعادل می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، وی قیمت کنونی هر کیلو بره نر را ۲۱۵ هزار تومان و دام سنگین ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گوشت گوسفندی در فروشگاه‌ها و قصابی‌ها ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و گوشت نر گوساله ۰ تا ۴۲۰ هزار تومان است.

پوریان ادامه داد: عرضه گسترده دام زنده موجب شده تا گوشت به قیمت واقعی خود برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک به بیش از ۷۱ میلیون راس و دام سنگین ۵.۵ میلیون راس رسیده است، افزود: با توجه به افزایش زایش دام‌ها در فصل بهار، روند جمعیت دامی افزایش می‌یابد که این مهم به نفع مصرف‌کنندگان داخلی است.

به گفته او، بنابر برنامه ریزی‌های صورت گرفته واردات روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن می‌رسد.

پوریان گفت: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می‌شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می‌شود.

گفتنی است با توجه به زایش‌های زمستان و بهار امکان صادرات ۵۰۰ هزار راس دام به بازار‌های هدف وجود دارد.

دیگر خبرها

  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • معلم، اسوه فرهنگی جامعه است
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • مجموعه انتظامی در خط مقدم جنگ نرم قرار دارد
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است