Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی طی نامه‌‌ای رسمی به روسای مجالس کشورهای اسلامی و برخی پارلمان های جهان، روسا و دبیران کل اتحادیه های بین المجالس اسلامی ، آسیایی و جهانی و آقای آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد، جنایات صهیونیستی در فلسطین و حمله به نمازگزاران و هتک حرمت مسجد الاقصی را به شدت محکوم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

متن نامه به شرح زیر است؛

باسمه تعالی

عالیجناب؛

همان گونه که استحضار دارید؛ رژیم صهیونیستی از روز جمعه هفتم ماه می 2021 میلادی در یک اقدام جنایت آمیز جمع زیادی از شهروندان فلسطینی از جمله زنان و کودکان نمازگزار و روزه دار را در مسجدالاقصی به جرم عبادت به درگاه خداوند متعال، مورد ضرب و جرح شدید قرار داده است.

این اقدام رژیم صهیونیستی و تداوم جنایت جنگی، در تعارض با اصول مسلّم حقوق بین الملل، حقوق بشر و حقوق بشردوستانه بین‌المللی است. حق برگزاری مسالمت آمیز اجتماعات از جمله برگزاری مراسم مذهبی جزو بدیهی‌ترین حقوق شناخته شده، ذیل میثاق حقوق مدنی ـ سیاسی و سایر اسناد مرتبط  بین‌المللی است. علاوه بر این، نیایش در مکان مقدس مسجدالاقصی جزو حقوق اولیه فلسطینیان بوده و بخش انفکاک ناپذیری از حق آزادی بیان و تجمعات مسالمت‌آمیز آنان به شمار می‌رود که به طور سیستماتیک و فاحش توسط رژیم صهیونیستی مورد نقض گسترده و شدید قرار گرفته است.

متأسفانه امروز مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین، مورد هجوم وحشیانه و ناقض نظامات بین‌المللی رژیم اشغالگر صهیونیستی قرار دارند و این رژیم تعدّی به حقوق مشروع ملت فلسطین را به بالاترین حد ممکن رسانده و با گستاخی و بی‌توجهی کامل به قواعد و مقررات بین‌المللی، بر شرارت‌ها و ستمگری‌های فزاینده علیه فلسطینیان اصرار می‌ورزد.

رژیم اشغالگر به اقدامات جنایتکارانه خود، از جمله در تداوم عملیات اشغالگری در محله تاریخی شیخ جراح، تخریب و مصادره و پاکسازی نژادی، بازداشت‌های گسترده و غیرقانونی، قتل عام و ترور، حملات مستمر به نمازگزاران مسجدالاقصی، تداوم محاصره انسانی غزه، اعمال سیاست های تبعیض آمیز فاحش در پاندومی کووید ـ 19 و ممانعت از توزیع واکسن، اشغال سرزمین فلسطین طی بیش از هفت دهه، تداوم جنایات جنگی و بی توجهی کامل به مبانی اولیه حقوق بشر و در پرتو عدم واکنش مناسب از سوی سازمان ها و مجامع بین المللی ادامه می دهد. این روند موجب شده است که این رژیم با اطمینان از بی مجازاتی، بی محابا به جنایات گسترده خود ادامه دهد. 

مجلس شورای اسلامی عمیقاً باور دارد، شرایط حاضر و وخامت اوضاع در قدس شریف و هتک حرکت مسجدالاقصی تهدیدی علیه صلح و امنیت بین المللی تلقی شده و اقتضاء دارد که پارلمان‌های کشورهای اسلامی و جهان، دولت ها، سازمان های بین المللی و مجامع بین المللی پارلمانی به طور فوری به بررسی وضعیت بحرانی در مسجد الاقصی مبادرت ورزیده و اقدام موثر خود را بمنظور توقف فوری جنایات صهیونیست ها بعمل آورند.

از جنابعالی و پارلمان کشورتان انتظار می‌رود، تمام مساعی جمیله خویش را برای پایان بخشیدن به این نقض سیستماتیک و هجمه گسترده علیه مردم و شهروندان غیرنظامی فلسطین به کار گرفته و از ساز و کارهای موجود از جمله تعقیب و محکومیت مباشران و مسببان جنایت رژیم صهیونیستی، حمایت موثر نمایند.‌

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: سازمان ملل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین رژیم صهیونیستی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۷۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا

در پی شکست طرح بین‌المللی که کابینه رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو برای توقف فعالیت آژانس آنروا با تحریک علیه نهادهای بین‌المللی و طرح ادعای دست داشتن کارمندان آن در حملات هفتم اکتبر کلید زده بود، ناکامی و ناامیدی بر محافل رسمی این رژیم حاکم شد.

به گزارش ایسنا، «امیر تیفون»  تحلیلگر مسائل سیاسی رژیم صهیونیستی در روزنامه عبری زبان «هاآرتص» درباره حاکم شدن ناامیدی بر محافل رسمی این رژیم در پی شکست طرح کابینه نتانیاهو برای مختل کردن فعالیت‌های آژانس آنروا گفت: در حالی که اسرائیل نگران است آمریکا و انگلیس چنین اقدامی را در پیش گرفته و تصمیم خود برای تعلیق کمک‌های مالی را لغو کنند، آلمان نیز به لیست کشورهایی افزوده شد که به تازگی ازسرگیری حمایت مالی از آژانس آنروا را اعلام کردند.

تیفون اظهار کرد: شخصیت‌های برجسته‌ای در اسرائیل به تازگی اعتراف کردند، طرحی که با هدف لغو حمایت‌های بین‌المللی از آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) کلید خورد در پی اعلام ازسرگیری حمایت‌های مالی از سوی برخی کشورها شکست خورده است.

طرح کابینه نتانیاهو برای لغو کمک‌های مالی آنروا، آسیب‌های متعددی دید، آلمان یکی از کشورهای با اهمیت برای اسرائیل در جهان است که اعلام کرد قصد دارد حمایت‌های مالی خود از این آژانس را که ژانویه گذشته لغو کرده بود، از سر بگیرد.

وزارت خارجه آلمان در بیانیه‌ای اعلام کرد پس از بررسی ادعاهای اسرائیل متقاعد شدیم نظارت بر فعالیت‌های آنروا و طرح‌هایی که اجرا می‌کند، باید بهبود یابد اما همزمان قصد داریم حمایت‌های خود از این آژانس را به زودی ازسربگیریم.

همچنین برلین از دیگر کشورهایی که حمایت‌های خود از آنروا را قطع کردند، خواست همانند آلمان این حمایت‌ها را در پیش بگیرند.

در بیانیه وزارت خارجه آلمان آمده است آژانس آنروا به ایفای نقش سازنده و بی‌بدیل خود در رسیدگی به بحران انسانی در نوار غزه ادامه می‌دهد و دیگر نهادهای بین‌المللی که در غزه فعالیت دارند، بر زیرساخت‌های آن تکیه دارند.

در مقابل وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای تصمیم آلمان را «تاسف بار و ناامید کننده» خواند و ادعا کرد: اسرائیل اطلاعاتی از «صدها فعال نظامی حماس و صدها فعال دیگر که وابسته به این جنبش و جهاد اسلامی هستند و به عنوان کارمند در آنروا کار می‌کنند» در اختیار آلمان و دیگر کشورهای حامی مالی می‌گذارد.

تیفون در ادامه گفت علت این تصمیم آلمان گزارشی است که «کاترین کولونا» وزیر خارجه سابق فرانسه که از سوی سازمان ملل مامور انجام تحقیقات درباره فعالیت‌های آنروا شد، اواخر هفته منتشر کرد.

کولونا حدود یک ماه قبل به اراضی اشغالی سفر کرده و در آنجا با مسؤولان عالی رتبه کابینه نتانیاهو و ارتش این رژیم برای دریافت اطلاعاتی درباره ادعاهای مطرح شده علیه آنروا دیدار کرد اما او در گزارش نوشت: اسرائیل هیچ‌گونه مدرک و دلیلی بر اینکه بسیاری از کارمندان آنروا اعضای حماس هستند که در غزه فعالیت دارند و هیچ مدرکی دال بر مشارکت کارمندان آنروا در حمله هفتم اکتبر ارائه نکرد.

این گزارش با انتقاد شدید کابینه رژیم صهیونیستی روبرو شد و وزارت خارجه این رژیم در بیانیه رسمی در پاسخ به این گزارش مدعی شد که «در این گزارش خطرات مشکل موجود نادیده گرفته شده و تنها راه‌حل‌های تزئینی که متناسب با حجم گسترده نفوذ حماس در آنروا باشد، پیشنهاد نشده است.»

با این وجود برخی مسؤولان سیاسی رژیم صهیونیستی در گفت‌وگوهای خود با دیپلمات‌های خارجی اخیراً اعتراف کردند اسرائیل آنگونه که امید داشت نتوانست بر گزارش کولونا تاثیر بگذارد و روشن است که در پی انتشار این گزارش دیگر کشورها به آلمان ملحق خواهند شد و کمک‌ها را ازسر خواهند گرفت.

براساس گزارش‌هایی که اواخر هفته منتشر شده، انگلیس نیز در حال بررسی ازسرگیری کمک‌های مالی خود به آنروا است.

تیفون افزود: کشورهایی که تصمیم به ازسرگیری کمک‌ها گرفته‌اند، فرانسه، کانادا، استرالیا، سوئد، نروژ، اسپانیا و ژاپن هستند اما اسرائیل اساساً نگران این است که انگلیس و آمریکا تصمیم خود در این رابطه را تغییر دهند.
 
یک مسؤول رژیم صهیونیستی که در تلاش‌های سیاسی برای متوقف کردن حمایت‌های مالی از آنروا شرکت داشت، در گفت‌وگو با روزنامه «هاآرتص» مدعی شد: این شکست ناشی از نبود جایگزینی قانع کننده برای فعالیت‌های آنروا است، اسرائیل توانست در خصوص فعالیت‌های این آژانس در میان دوستان خود در جهان شک و تردید ایجاد کند اما از طرحش حمایت نکرده و هیچ جایگزین مناسبی برای آنروا ارائه نکرد.

روزنامه «هاآرتص» به نقل از یک دیپلمات غربی از یکی از کشورهایی که کمک‌های مالی را ازسرگرفته، نوشت: تصمیم کابینه کشورش برای انجام این کار به ۲ دلیل است، یکی اینکه دلایلی که اسرائیل ارائه کرد به اندازه کافی جدی نبود و شرایط انسانی در غزه رو به وخامت است و خطر بروز قحطی وجود دارد و دیگر اینکه عاقلانه نیست در حال حاضر کمک‌های مالی متوقف شوند به ویژه که در محافل اتحادیه اروپا این اتفاق نظر وجود دارد که در شرایط فعلی و با وجود ادعاهای اسرائیل حمایت‌ها از آنروا باید ادامه یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نامه غریب‌آبادی به کمیسر عالی حقوق بشر برای سرکوب خشونت‌آمیز جنبش‌های دانشجویی حامی فلسطین
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • توجه اصلی به جنایات صهیونیست‌ها معطوف باشد
  • حضور هیات ایران در کنفرانس سالانه بین المجالس برای قدس در استانبول
  • طوفانی که پرده‌ها را کنار زد
  • ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا
  • الهندی: پاسخ ایران ثابت کرد اسرائیل قادربه حفاظت از خود نیست
  • وحدت رویه ملی و جهانی علیه رژیم منحوس صهیونیستی
  • وعده صادق قدرت اشغالگران قدس را به زیر کشید
  • انصارالله یمن سرکوب دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا را محکوم کرد