Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-06@18:25:43 GMT

نیاز مبرم پایتخت به تامین تجهیزات امداد و نجات سنگین

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۸۵۷۳۲

نیاز مبرم پایتخت به تامین تجهیزات امداد و نجات سنگین

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ رضا کرمی محمدی در دیدار با رئیس سازمان آتش نشانی با بیان اینکه دو سازمان آتش نشانی و مدیریت بحران تهران با یکدیگر همسو و هماهنگ هستند، تصریح کرد: سازمان آتش نشانی به صورت روزمره درگیر عملیات مختلفی است و ابتکار و نوآوری مجموعه کارکنان آن قابل تقدیر است.

رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران خاطرنشان کرد: راه اندازی و بهره برداری از سامانه هشدار سریع زلزله در سازمان آتش نشانی رخداد بسیار خوبی بود که تحقق یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کشورهای دیگر از سال‌ها قبل این کار انجام شده است و البته به تدریج این سامانه ارتقا خواهد یافت.

کرمی محمدی با اشاره به برنامه تشکیل دو تیم بین‌المللی جستجو و نجات شهری (اینساراگ) در تهران افزود: این دو تیم متشکل از نیروهای سازمان آتش نشانی و هلال احمر و سازمان مدیریت بحران تهران است و تکمیل دوره‌های آموزشی آن نیازمند خرید تجهیزات ویژه و تأمین بودجه و همکاری‌های بین المللی است. البته باید حداقل ۲۲ تیم اینساراگ تشکیل شود که این دو تیم می‌توانند نسبت به آموزش و تشکیل سایر تیم‌ها اقدام کنند.

مهدی داوری رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این سازمان، توضیحاتی در خصوص تجهیزات مورد نیاز و عملکرد سازمان آتش نشانی تهران ارائه داد.

داوری عنوان کرد: در تهران ۱۳۰ ایستگاه آتش نشانی وجود دارد که برای شرایط عادی مناسب است اما در مواقع بحران و بروز سوانح باید این تیم‌ها به ۴۰۰ تیم افزایش یابد. البته اگر بتوانیم ۱۳۰۰ تیم تشکیل دهیم شرایط مطلوبی خواهیم داشت که پیگیر این موضوع هستیم.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه شهر تهران نسبت به ۵۰ سال گذشته تغییر کرده افزود: در بحران‌هایی مثل زلزله آواربرداری سبک معنا و مفهومی ندارد. زیرا با وجود ستون‌های سیمانی و سقف‌های سنگین جمع آوری هر آوار ساعت‌ها زمان می‌برد و باید از دستگاه‌های سنگین استفاده شود.

داوری افزود: برداشت نادرستی از وظایف شهرداری تهران در حوادث و سوانح وجود دارد در حالی که همه اقدامات بر عهده شهرداری نیست و تمام سازمان‌ها و ارگان‌ها باید وظایف خود را انجام دهند.

داوری با تاکید بر لزوم آموزش و تشکیل تیم‌های شناسایی مواد خطرناک در تهران افزود: اهمیت این موضوع کمتر از عملیات سازمان آتش نشانی و ایمنی ساختمان‌ها در برابر آتش سوزی نیست و لازم است که پیگیری و اقدامات لازم در این حوزه انجام شود.

داوری در ادامه با اشاره به عملکرد دبیران ستادهای مدیریت بحران مناطق عنوان کرد: دبیران ستادهای مدیریت بحران مناطق همیشه در زمان وقوع حوادث و سوانح اولین نیروهای حاضر در صحنه حادثه هستند و اطلاعات بسیار خوبی نسبت به منطقه دارند. همچنین ارتباطی نزدیک با نیروهای آتش نشانی دارند. از این رو باید در کمیته ایمنی مناطق عضو شوند تا اقدامات مربوط به ایمنی ساختمان‌ها در حوزه پیشگیری از آتش سوزی را پیگیری کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1095490 برچسب‌ها تجهیزات امداد و نجات رضاکرمی محمدی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تجهیزات امداد و نجات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران سازمان آتش نشانی شهرداری تهران مدیریت بحران رئیس سازمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۵۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط مرگبار نوجوان ۱۶ ساله کاشانی از کوه

به گزارش «تابناک»، سیدمصطفی محتشمیان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ساعت ۲۱:۰۶ شب گذشته ۱۴ اردیبهشت در پی تماس به سازمان آتش نشانی مبنی بر مفقود شدن نوجوانی در کوه های منطقه جوینان قمصر ۲ تیم از این سازمان به محل اعزام شدند.

وی اظهار کرد:متاسفانه در عملیات جستجوی پنج ساعته تیم‌های امدادی، جسد بی جان نوجوان پیدا شد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان بیان کرد:ساعت ۲:۳۰ بامداد امروز بود که تیم های امدادی آتش نشانی و جمعیت هلال احمر در حال گشت زنی در ارتفاعات پایین کوه منطقه جوینان قمصر، فرد را پیدا می کنند، شواهد نشان از این داشته که به علت سقوط از ارتفاع کوه فوت کرده است‌

محتشمیان گفت:با توجه به اینکه کوهنوردی شرایط و تجهیزات خاص خود را دارد، شهروندان هرگز بدون تجهیزات مناسب، همسفر ورزیده یا مربی و راهنما اقدام به صعود از ارتفاع نکنند و به نحوی برنامه ریزی کنند که ساعتی قبل از غروب خورشید به پای کوه رسیده باشند.

شهر قمصر با سه هزار و ۸۷۷ نفر جمعیت در فاصله ۳۰ کیلومتری کاشان قرار دارد.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
  • امداد رسانی و نجات جوان کرمانی پس از سقوط در ارتفاعات
  • امداد رسانی پس از سقوط در ارتفاعات کرمان
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • سقوط مرگبار نوجوان ۱۶ ساله کاشانی از کوه
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود