Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

«دیشب ۱۲ ساعت از بندر کوبیدم آمدم از چهار ایست بازرسی و  پنج گشت تو راهی عبور کردم،  در ترمینال مامور ترمینال جلویم را گرفت و پرسید بار چی داری؟ گفتم: یک کولر ۱۸ هزار پنجره ای با فاکتور. با این وجود مدارک را گرفت و رفت و گفت صورت جلسه قاچاق است. سوالم این است که یک عدد کولر مصرفی برای خانه خودم  نمی توانم خرید کنم و با ماشین خودم بیارم؟»

به گزارش تین نیوز، اظهارات بالا بخشی از درد دل های یک راننده اتوبوس در گروه های مربوط به راندگان اتوبوس در شبکه های اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمینه یک فعال بخش حمل و نقل مسافری جاده ای معتقد است از مظلومیت رانندگان است که پلیس راه مجری و متولی بار قاچاق برای ناوگان عمومی  می شود. 

او در شبکه های اجتماعی با بیان این مطلب، عنوان کرد: شخصی های مسافربر و قاچاق بر و شوتی ها و مسافربرهای اینترنتی در جاده ها جولان می دهند ولی چشم پلیس راه فقط قادر به دیدن ناوگان عمومی است و البته با پیش فرض متهم و مجرم و بانی تمام مشکلات و ناهنجاری های جاده ای و...

وی افزود: کاش مشکلات معیشتی رانندگان و وضعیت در حال ورشکستگی شرکت ها، گرانی خودروها، نبود لاستیک و لوازم یدکی و گرانی آنها، نبود مسافر، گرانی حق بیمه و ده ها مشکل دیگر را هم می دیدند و اینقدر نمک بر زخم هایمان  نمی پاشیدند.

به گفته وی بیجا نیست اگر کسی فکر کند تمام این دخالت های بیجا و فشارها و در تنگنا قرار دادن  حمل و نقل عمومی عامدانه ودر راستای متلاشی سازی آن است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: پلیس راه حمل و نقل عمومی جاده ای اتوبوس مسافری حمل بار با اتوبوس حمل بار تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۶۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز

آفتاب‌‌نیوز :

سرهنگ علی رضایی ظهر امروز هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با اشاره به آمار بالای تلفات و حوادث رانندگی در استان اظهار کرد: در سال گذشته ۵۱۴۷ تصاف منجر به فوت و جرح در جاده‌های استان رخ داده و ۱۰۶۶ نفر جان خود را از دست داده و ۶۱۳۷ نفر مجروح شده‌اند.

وی افزود: در حوادث رانندگی نوروز امسال ۸۱ نفر در استان کرمان جان باخته و ۴۱۵ نفر مجروح شدند.

رضایی با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود دو درصد در تلفات جاده‌ای افزایش داشتیم، گفت: متاسفانه ۶۱ نفر به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز در جاده‌های شمال استان جان خود را از دست داده‌اند و این خودرو‌ها علاوه بر اینکه بلای جان سرنشینان خودشان هستند، موجب واژگونی خودرو‌های دیگر و افزایش تلفات و مجروحان حوادث جاده‌ای استان هستند.

رئیس پلیس راه شمال استان کرمان اظهار کرد: ۶۸۰ کیلومتر از جاده‌های شمال استان کرمان بیشترین حوادث را دارند که یک مورد محور نرماشیر – ریگان – ایرانشهر است و ۲۳ نفر جان باخته در سال قبل دارد.

وی افزود: محور دیگر پرحادثه سیرجان - بافت و سومین محور نگار – بهرامجرد است که در سال قبل ۵۷ فقره تصادف و ۱۷ فوتی را ثبت کرده است.

رضایی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ بیشترین حوادث رانندگی در چند شهرستان کرمان، سیرجان، زرند، رفسنجان، بم و بردسیر رخ داده و ۱۲۸۰ تصادف منجر به فوت و جرح در کرمان داشتیم.

رئیس پلیس راه استان کرمان با بیان اینکه یکی از چالش‌های جاده‌های استان کرمان خواب آلودگی و سرعت غیرمجاز است، افزود: کار‌های خوب کنترلی و نظارتی زیادی انجام می‌شود، اما یکی از راه‌ها پایش تصویری است که در زمینه کمبود داریم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ۸۰ درصد تلفات تصادفات نوروز امسال در استان کرمان مربوط به پژو و پراید بود، گفت: باید برای فرهنگسازی در زمینه کاهش حوادث رانندگی همه دستگاه.‌ها پای کار بیایند.

رضایی در پایان با تاکید بر اینکه معادن برای بهبود وضعیت جاده‌های استان پای کار بیایند، تصریح کرد: حمل بار اضافه و تردد خودرو‌های معادن آسیب زیادی به جاده‌ها زده و موجب تخریب می‌شود.

به گزارش ایسنا، مهدی بخشی دادستان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به آمار تلفات حوادث جاده‌ای اظهار کرد: باید آسیب شناسی و راهکار‌های اساسی برای کاهش حوادث اجرایی شود.

همچنین دکتر مهدی احمدی نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این جلسه گفت: عمده تصادفات منجر به جرح و شدت جراحات مربوط به موتورسوار‌ها و به ویژه موتورسنگین است.

وی افزود: موضوع دیگر در جاده‌های برون شهری، این است که خودرو‌های سنگین راه را برای خودرو‌های سبک می‌بندند و موجب حوادث می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم
  • ما مجرم زاده می‌شویم
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است
  • دستور لازم برای رفع مشکلات آزاد راه پیامبر اعظم(ص) داده شده است
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات