Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار گیلان با بیان اینکه از کسب‌وکار‌ ساحل‌نشینان در چارچوب ضوابط قانونی حمایت می‌کنیم گفت: جلوی ساخت‌‌وساز در حریم سواحل گرفته می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ارسلان زارع ظهر امروز در جلسه کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل گیلان با بیان اینکه سازمان‌های مربوطه باید در راستای مدیریت سواحل بر اساس شرح وظایف خود نقش‌آفرینی کنند اظهار داشت: متاسفانه در چند دهه اخیر شاهد ساخت‌‌وساز‌های غیرمجاز بدون رعایت حریم در سواحل گیلان بوده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گیلان با اشاره به رویکرد محور سند آمایش سرزمینی گیلان در زمینه بهبود منابع طبیعی و محیط‌زیست گفت: آنچه که به توسعه گیلان بر مبنای سبز‌آبی با عنوان رویکرد طبیعت و دریامحوری توجه شده اسناد بالادستی همچون آمایش سرزمینی است؛ بنابراین وجود ادبیات مشترک قانونی در به‌ثمره رسیدن این رویکرد‌ها می‌تواند راهگشا باشد.

زارع ضرورت تلاش برای سرانجام رسیدن اجرای طرح مدیریت یکپارچه از مناطق ساحلی استان‌های شمالی در دولت دوازدهم را یادآور شد و تصریح کرد: اقدامات موثری همچون پایش هوایی 270 کیلومتر از نوارساحلی استان، پایش پهنه تالاب و اجرای طرح کاداستر توانست بسیاری از را کاهش دهد.

بی‌توجهی اصناف به دستور‌العمل‌های بهداشتی در گیلان؛ گروه یک کمترین میزان رعایت را دارندرئیس پلیس راهور گیلان: از ورود خودروهای پلاک غیربومی به استان گیلان جلوگیری میکنیمجرایم سایبری در استان گیلان 40 درصد کاهش یافت

نماینده عالی دولت در گیلان بر لزوم برخورد قانونی با صاحبان ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم سواحل تاکید کرد و ابراز داشت: از کسب‌وکار ساحل‌نشینان در چارچوب ضوابط قانونی حمایت کرده و با اقدامات سودجویانه ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در حریم سواحل به‌شدت برخورد می‌کنیم.

زارع با بیان اینکه همه باید در حفظ و صیانت‌از منابع طبیعی کوشا باشیم خاطرنشان کرد: بیش‌از 70 درصد محدوده سرزمینی گیلان را اراضی جنگلی، مرتع و ساحل پوشش می‌دهد؛ لذا از مردم استان درخواست داریم در رفع تصرفات غیرقانونی با دستگاه‌های ذی‌ربط همکاری کنند.

وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از معیشت ساحل‌نشینان از کسب‌وکار و فعالیت‌های مردمی در بخش خدمات است تصریح کرد: با توجه به شعار امسال تحت عنوان تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها، انتظار می‌رود در راستای حفظ مشاغلی که منافاتی با محیط‌زیست نداشته باشد در چارجوب قانون برخورد شود.

به گزارش تسنیم، در این جلسه راهکار‌های تسهیل در صدور مجوز‌های کسب‌وکار متقاضیان سازه و تأسیسات دریایی بررسی و گزارش‌هایی نیز از اقدامات اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان در خصوص اجرای طرح کاداستر اراضی ساحلی ارائه شد.

انتهای پیام/618

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ساحل نشینان کسب وکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۷۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.

وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است. 

احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است. از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است. 

صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛ نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود. 

وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • واقعی‌کردن بهای خدمات ساخت‌وساز در کرج آثار مثبتی داشت
  • تور‌های گردشگری غیرمجاز در انتظار برخورد قانونی
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • دبی، میزبان بزرگ‌ترین پروژه‌های خاورمیانه