Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی گفت: در دو سال گذشته با حوادث و سوانح مختلفی در استان روبه‌رو بودیم که جمعیت هلال احمر با تمام توان پای کار بود.

محمدرضا پورمحمدی روز چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه، در دیدار با مدیران جمعیت هلال احمر استان به مناسبت هفته هلال احمر، اظهار کرد: در جریان زلزله میانه و سراب، جمعیت هلال احمر خوب درخشید و از اولین لحظه‌ها در کنار مردم حضور داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این‌که باید برای تمامی اقدامات قبل، حین و بعد از حوادث و سوانح برنامه داشته باشیم، گفت: در تمامی سوانح و حوادث جمعیت هلال احمر با تمام توان کار بوده و حضور پررنگ داشته است.

وی با اشاره به همگانی کردن فعالیت‌های جمعیت هلال احمر و بردن آن به بطن جامعه، افزود: آموزش‌های مردمی کار بسیار بزرگی است که آثار آن در حوادث و سوانح آشکار خواهد شد.

پورمحمدی اظهار کرد: آموزش مساله مهمی است که باید جدی گرفته شود و جمعیت هلال احمر در حوزه آموزش و فعالیت‌های داوطلبانه اقدامات بسیار خوبی انجام داده است.

وی ادامه داد: در حوادث، ورود افراد غیرمتخصص و آموزش‌ندیده موجب کندی کارها و احتمالا افزایش تلفات می‌شود، ولی ارائه آموزش‌های همگانی تاثیر مهمی در فرهنگ‌سازی داشته و ضمن مشارکت دادن عموم مردم نسبت به امدادرسانی، موجب تسریع در روند امدادرسانی توسط نیروهای متخصص شود.

وی با تاکید بر کاستن موازی‌کاری در برنامه‌های امدادرسانی، گفت: در حوادث باید مردم کمک‌های خود را از یک مسیر واحد به دست حادثه‌دیدگان برسانند.

استاندار آذربایجان شرقی احداث مجتمع‌های امدادی در استان را اقدامی بسیار خوب و مبتکرانه دانست و بر پیگیری مدیریت بحران استانداری برای به ثمر نشستن مجتمع‌های امدادی در دست اجرا تاکید کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی نیز در این دیدار گفت: در یک سال گذشته با تشکیل خانه‌های هلال در تمامی مناطق روستایی محروم توانسته‌ایم تیم‌های امداد محلی و داوطلب تشکیل دهیم تا بلافاصله در حوادث حضور یابند.

حمید حسین‌پور با اشاره به شیوع کرونا در کشور، افزود: جمعیت هلال احمر  استان در سال گذشته بیش از ۳۰ هزار بسته حمایتی به خانواده‌های آسیب دیده از کرونا توزیع کرده است.

وی با اشاره به ضرورت ایجاد ساختمان پایگاه امداد و نجات در سعیدآباد به مساحت ۱۸۰۰ مترمربع، گفت: ۱۷ میلیارد تومان برای ساخت این ساختمان برآورد هزینه شده است که امیدواریم با اختصاص بودجه هرچه زودتر عملیاتی شود.

وی افزود: ۳۰ پایگاه امداد و نجات در استان فعال است که از طریق نجاتگران مستقر در این پایگاه‌ها عملیات‌های امداد رسانی انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به این‌که در سطح استان چهار پایگاه تیپ یک دارای پد بالگرد و انبار امدادی وجود دارد، گفت: امیدواریم با حمایت مدیریت ارشد استان تمامی پایگاه‌های این جمعیت به سمت تیپ یک تجهیز و تکمیل شوند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان نیز گفت: در سایه حمایت‌های دولت تدبیر و امید، هلال احمر کشور پیشرفت چشمگیری داشته است و راز پیشرفت آن همدلی و همراهی بوده است، از ظرفیت شهرستان‌ها استفاده کرده‌ایم و فرمانداران و ائمه جمعه همکاری لازم با هلال احمر داشتند.

حجت‌الاسلام واعظی خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر جمعیتی است که فارغ از مسائل سیاسی به کار خود ادامه می‌دهد وبه مسائل حاشیه‌ای و سیاسی ورود پیدا نمی‌کند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی هلال احمر جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۸۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد

به گزارش خبرنگار مهر، احسان ایزدپناه صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در استان بوشهر ۲۰ پایگاه امداد هلال احمر شامل پایگاه‌های امداد جاده‌ای، کوهستان، سگ‌های جست‌وجو و نجات و امداد دریایی فعال است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۳۴ خانه هلال در سطح استان اضافه کرد: ۲ هزار و ۵۸۱ نفر در ۵۲ خانه هلال شهری و ۸۲ خانه هلال روستایی مستقر بوده و در عرصه‌های آموزش و رسیدگی به حوادث فعال هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به اینکه یک ششم روستاهای استان بوشهر دارای خانه هلال باشند تاکید کرد: چهار خانه هلال استان برای راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی پیش قدم شده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت یکی از چالش‌ها را نبود پایگاه امدادی هلال احمر در شهرستان عسلویه عنوان کرد و افزود: احداث آشیانه بالگرد هلال احمر با وجود داشتن مجوز و اعتبار مصوب ۴۰ میلیارد ریالی طی چهار سال متوقف مانده است.

گناوه پایگاه دریایی ندارد

ایزدپناه خاطرنشان کرد: به منظور راه‌اندازی مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر پیگیری شده و استان بوشهر با داشتن امکانات مناسب زیرساختی و نیروی انسانی مجرب شرایط خوبی در این زمینه دارد.

وی با اشاره به نیاز استان بوشهر به ایجاد پنج پایگاه امدادی ساحلی بیان کرد: استان بوشهر با هشت شهرستان ساحلی و داشتن ۸۰۰ کیلومتر ساحل میزبان خیل عظیم گردشگران است و باید پایگاه‌های لازم ایجاد شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر تصریح کرد: گناوه با وجود اینکه قطب گردشگری استان بوشهر است، از داشتن پایگاه امداد ساحلی بی‌بهره است؛ این در حالی است که این شهرستان دارای نیروی انسانی مجرب و امکانات و تجهیزات خوبی است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته نجات‌گران در ۳۱ عملیات ۳۹ نفر از غرق‌شدگی نجات دادند افزود: زمین ایجاد پایگاه دریایی امدادی در گناوه در بستر دریا است و امکان ساخت در این زمین وجود ندارد.

کد خبر 6097214

دیگر خبرها

  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • ورود خودروهای جدید به هلال احمر
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید هلال احمر به استان‌های کشور
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • ۴۱۵ حادثه‌دیده در بارش‌های اخیر چهارمحال و بختیاری
  • تصادف در جاده اردبیل _ سرچم / ۲ فوتی و ۸ مصدوم
  • ورود خودرو‌های جدید به هلال احمر
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید جمعیت هلال احمر به استان‌های کشور
  • روز های پرکار نیروهای امدادی چهارمحال و بختیاری
  • ۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی