Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، مقام‌های ارشد سابق آمریکایی در بیانیه‌ای از «آنتونی بلینکن» وزیر امورخارجه آمریکا، و «لوید آستین» وزیر دفاع این کشور، خواستند تا از نیرو‌های افغانستانی که در استخدام آمریکا بودند حمایت کنند.

آنها در این بیانیه خواستار ارائه ویزا به شهروندانی از  افغانستان شدند که برای آمریکا کار می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها افزودند: «تاریخ آمریکا مملو از زمان‌هاییست که قادر به شناسایی و مقابله با عواقب وحشتناکی نبودیم که احتمال داشت با آن مواجه شویم. برخی افراد در کنار ما ایستادند و به ما کمک رسانی کردند.»

در این نامه همچنین آمده است: «از نظراخلاقی این بار باید بیشتر از قبل اقداماتی انجام دهیم.»

این نامه از سوی ۱۰۰ مقام سابق ارشد آمریکا امضا شده و برخی مقام‌هایی که در حوزه سیاست آمریکا در قبال افغانستان در طول ۲۰ سال حضور این کشور در کابل کار کردند نیز آن را امضا کردند.

در این میان سفیر سابق آمریکا در افغانستان نیز از دولت «جو بایدن» خواست تا روند اعطای ویزای ویژه به افغانستانی‌هایی که برای آمریکا خدمت کرده‌اند را تسریع کند.

همچنین در این نامه آمده است: «درحال حاضر بیش ۱۸ هزار افغانستانی در انتظار ویزا هستند و خواستار انجام روند این پرونده‌ها پیش از خروج کامل نیرو‌های آمریکا از افغانستان شده‌اند.»

ماه گذشته آمریکا مرحله نهایی خروج نیرو‌های خود و نیرو‌های ناتو از افغانستان را آغاز کرد و قصد دارد خاک این کشور را تا پایان تابستان ترک کند. حدود ۲۵۰۰ تا ۳۵۰۰ نظامی آمریکایی و حدود ۷ هزار نیروی ناتو (در افغانستان) باقی می‌مانند.

ارتش آمریکا در هفته‌های اخیر تجهیزاتی را با هواپیما‌های غول‌پیکر سی- ۱۷ منتقل کرده است. همچنین آمریکا اکنون در حال سرعت دادن به کار تصمیم‌گیری در این باره است که چه چیز‌هایی باید به آمریکا منتقل شوند، به نیرو‌های امنیتی افغانستان تحویل داده شوند و یا به‌صورت وسایل مستهلک در بازار‌های افغانستان به فروش برسند.

به‌دنبال این تصمیم آمریکا تاکنون برخی کشور‌ها از خروج نیرو‌های خود از افغانستان خبر داده‌اند. به‌طور مثال، «اسکات موریسون» نخست‌وزیر استرالیا، از تصمیم این کشور برای خروج نیرو‌های این کشور از افغانستان خبر داد و اعلام کرد: «۸۰ نیروی باقی مانده این کشور تا پایان ماه سپتامبر (مهر) از افغانستان خارج خواهند شد.»

شب گذشته نیز ارتش هلند اعلام کرد نیرو‌های خود را تا ماه ژوئیه (تیر) از افغانستان خارج خواهد کرد. آمار‌های جهانی و آمار سازمان ملل نشان می‌دهد در ۲۰ سال جنگ در افغانستان بالغ‌بر ۱۰۰ هزار افغان جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آنتونی بلینکن نیروهای آمریکایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۴۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید کارت ویژه مهاجرین افغانستانی

پاکستان مهلت اعتبار کارت ویژه مهاجرین افغانستانی (POR) را تا دهم ماه تیر تمدید کرد.

پناهجویان با تمدید مهلت این کارت می‌توانند به آموزش، خدمات بانکی و مرااقبت‌های بهداشتی دسترسی داشته باشند.

این درحالی است که دولت اسلام‌آباد مرحله دوم اخراج مهاجرین را از دو هفته قبل آغاز کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا
  • اعتراض پناهجویان افغانستانی در اندونزی
  • حضور قاری افغانستانی در بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث
  • تحلیلگر آمریکایی: دانشجویان معترض آمریکایی نیرو‌های نیابتی ایران هستند!
  • آمریکای شعله‌ور!
  • تور منطقه‌ای «جان بس» برای رایزنی درباره افغانستان
  • تمدید کارت ویژه مهاجرین افغانستانی
  • مقامات آمریکایی شایستگی اخلاقی اظهارنظر در خصوص حقوق‌بشر را ندارند
  • دانشجویان معترض آمریکایی خواستار اخراج اشغالگر از فلسطین هستند