Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@00:04:14 GMT

تشکیلات دانشجویی خوزستان باید سرآمد کار انقلابی باشند

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۰۲۰۱۵

تشکیلات دانشجویی خوزستان باید سرآمد کار انقلابی باشند

گروه استان‌ها ـ مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان ‌گفت: برای کار تشکیلاتی در دانشگاه علاوه تهذیب و اخلاق مداری باید فهم درستی از انقلاب و منظومه فکری امام خمینی (ره) داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حجت‌الاسلام و‌المسلمین سید‌ محسن شفیعی در نشست دانشجویان در دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار داشت: برای کار تشکیلاتی به الگوی مانند شهید بهشتی نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهید بهشتی(ره) حقیقتا به تعبیر رهبری انقلاب مرد کار تشکیلاتی بودند.

وی با اشاره به حرکت تشکیلات دانشجویی در مسیر شهید بهشتی افرود: کتاب "تشکیلات بهشتی" یکی از تالیفات مناسب در این حوزه است که معرف شخصیت شهید بهشتی است.

این مقام مسئول در این دوره دانشجویی با اشاره به تعبیر امام خمینی ره درباره شهید بهشتی اظهار داشت: امام با تاسی از قرآن و به درستی اظهار داشت که شهید بهشتی یک امت بود. تشکل های دانشجویی باید در زمینه سلوک تشکیلاتی این مرد بزرگ سیر مطالعاتی برگزار کنند.

مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان در ادامه با اشاره به اینکه برای کار تشکیلاتی تمییز و انقلابی باید درک درستی از انقلاب داشت، گفت: وقتی به دهه 50 شمسی و قبل پیروزی انقلاب مراجعه و اوضاع جهانی را می‌بینیم، شاهد دو قطبی منظم و مدونی در عالم حاکم هستیم که بلوک شرق و غرب دنیا را عادلانه بین هم تقسیم کردند.

وی افزود: این دو بلوک ادعای سیادت و آقایی بردنیا داشتند و مردم دنیا نیز باید خود را در این دو بلوک تعریف می‌کردند و کدخدایی شرق یا غرب را می پذیرفتند.

حجت الاسلام شفیعی اظهار داشت: مردم بین دو گزینه شرق و غرب حق انتخاب داشتند و هر کشوری خارج از این دایره شرق و غرب بود، حذف می‌شد؛ بعضی کشورها برای ادامه حیات به هر دو بلوک چراغ سبز نشان می‌دادند.

وی اظهار داشت: در آن دنیای دو بلوکه، مفهومی بنام دین موضوعیت نداشت. در غرب با وجود کلیسا و پاپ، خدا حذف شده بود و شرق و غرب بر نبود خدا به اجماع رسیده بودند. کمونیست‌ها دین را ابزار سرمایه داران برای تخدیر خلق می‌دانستند.

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: به طور مثال وقتی بخش مسلمان نشین هند جدا و کشور پاکستان تشکیل شد، آمریکا این کشور را به قیمومیت خود در آورد و پس از این برای اینکه بلوک شرق عقب نماند، افغانستان را اشغال کرد.

وی افزود: در سال‌های اول نهضت امام، کسی حرکت امام را جدی نگرفت زیرا حرکت امام مبتنی بر دین بود و هر دو بلوک تصور می‌کردند دین قادر به تحرک و نهضت آفرینی نیست و دوره مصرف دین به پایان رسیده است.

توصیه‌های رهبر انقلاب به تشکل‌های دانشجویی کتاب شد

تجمع دانشجویان قمی در محکومیت شهادت کودکان بی‌گناه در افغانستان

بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان انفجار تروریستی افغانستان را محکوم کردند

دانشجویان در دیدار با رهبر انقلاب چه گفتند؟

دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب| خزایی: نیازمند نهضت مسئله محوری در حل مشکلات هستیم

شفیعی ادامه داد: هنر امام این بود که دین را وارد صحنه حکمرانی و اجتماع کرد و حیات مجدد به دین بخشید. دین را از یک ساحت فردی به میدان اجتماعی و سیاست آورد.

وی افزود: به باور بنده 31شهریور 59 به نوعی نخستین روزی است که نظام سلطه باورش شد که دین و حکومت دینی قدرت جامعه سازی و حرکت را دارد. نظام سلطه متوجه شد با فشار و تحریم نمی‌تواند مقابل دین بایستد بنابراین با جنگ نظام به تقابل دست زد.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان گفت: نظام سلطه از این که دین می‌تواند دنیا را اداره کند، هراس دارد و همه ترس غرب از حضور دین در صحنه حکومت داری است. انقلاب اسلامی حرف جدیدی زدن است. هنر انقلاب اسلامی ایستادگی مقابل نظام سلطه است .

وی در پایان با اشاره به اهمیت تهذیب  نفس و اخلاق در کار تشکیلاتی اظهار داشت: دانشجویان برای کار تشکیلاتی باید مختصات انقلاب و تحولی که در دنیا ایجاد کرد را فهم کنند.

انتهای پیام/341/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: برای کار تشکیلاتی شهید بهشتی نظام سلطه شرق و غرب دو بلوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۲۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد شفیعی معاون فناوری اطلاعات و برنامه‌ریزی دادگستری کل استان تهران اعلام کرد: ۸ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضائی شهید بهشتی تهران برگزار می‌شود.

شفیعی با ذکر این مطلب که برگزاری دادگاه‌های علنی برخط در مسیر تحول و تعالی و در اجرای برنامه‌های ابلاغی رئیس کل دادگستری استان تهران مورد پیگیری و اجرا قرار دارد گفت: رسیدگی به هر ۸ پرونده در شعبه ۲۵ این مجتمع با ریاست قاضی محمدرضا آزادی انجام خواهد شد.

وی افزود: مطالبه وجه، الزام به فک رهن، الزام به تنظیم سند رسمی اجاره، واخواهی مطالبه اجرت‌المثل اموال، سایر دعاوی غیر مالی، مطالبه وجه چک، تسلیم مبیع و اثبات و قوع بیع، موضوعات دادگاه علنی این شعبه هستند که به ترتیب از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۲ روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ در شعبه مذکور به صورت علنی برخط برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان به مباحث حقوقی و قضائی، دانشجویان و محققان و اصحاب دعوی می‌توانند از طریق نشانی زیر:http://skyroom.adliran.ir/ch/alani-tehran

این دادگاه را به صورت بر خط مشاهده کنند. شفیعی در پایان خاطر نشان کرد: برگزاری تمامی دادگاه‌های علنی برخط دادگستری استان تهران از طریق تارنمای رسمی دادگستری با نشانی https://dadgostari-th.eadl.ir اطلاع رسانی می‌شود.

کد خبر 6097434

دیگر خبرها

  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • ۸ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی برگزار می‌شود
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • BRT کرج، خوب یا بد؟
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • برگزاری یادواره شهدای طلبه و فرهنگی در شهر خرو
  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)
  • امام صادق(ع) تشکیلات عظیم فرهنگی را با شاگردپروری ایجاد کرد
  • امام صادق(ع) تشکیلات فرهنگی عظیم را با شاگردپروری ایجاد کرد