Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@04:37:19 GMT

نامزدی که قدش به تریبون ریاست‌جمهوری نرسید/داوطلبی با پلاک مخدوش!

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۰۳۳۶۹

نامزدی که قدش به تریبون ریاست‌جمهوری نرسید/داوطلبی با پلاک مخدوش!

‍‍‍‍‍‍

خبرگزاری مهر، گروه سیاست: صبح ۲۴ اردیبهشت، ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری وارد ایستگاه چهارم شد. ستاد انتخابات کشور اول صبح خلوتی را داشت و تا ساعت ۹ که «علیرضا افشار» فرمانده اسبق نیروی مقاومت بسیج برای ثبت‌نام در انتخابات آمد، هیچ چهره‌ سیاسی و سرشناسی پا به خیابان فاطمی تهران نگذاشت.

سردار! خجالت نکشید

علیرضا افشار هنگامی که پشت میز ارائه مدارک اولیه نشست، حاضر نشد بایستد و شناسنامه خود را رو به دوربین عکاسان بگیرد؛ خبرنگاران فریاد می‌زدند «سردار! خجالت نکشید، شناسنامه خود را نشان دهید!» اما او در نهایت چند ثانیه شناسنامه را بالا گرفت و دستی برای عکاسان تکان داد و رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در بیرون از ساختمان ستاد انتخابات کشور، بازهم افرادی آمده بودند که گویی هدفشان از ثبت‌نام در انتخابات، دیده شدن در قاب دوربین عکاسان و جلب توجه خبرنگاران بود.

داوطلب ریاست‌جمهوری که دیپلم هم نداشت!

یکی از این داوطلبان مردی ۶۰ ساله بود که با مدرک تحصیلی «دیپلم» عزم ورود به انتخابات کرده بود. شعار دولت خود را «دولت الکترونیک» عنوان می‌کرد و می‌گفت: «در اولین اقدام، ایران‌خودرو و سایپا را تعطیل می‌کنم» او همچنین قصد داشت کابینه خود را با افرادی زیر ۱۵ سال پر کند.

در دیگر سو، خانمی به ستاد انتخابات کشور مراجعه کرد که به گفته همراهش «عضو شورای عالی مالیات» بود.

کاندیدایی که با پلاک مخدوش آمد!

یکی از داوطلبانی که به قصد ثبت‌نام به ستاد انتخابات کشور آمده بود، پس از توقف خودرویش در مقابل ستاد، ماموران نیروی انتظامی مستقر در خیابان متوجه شدند که پلاک خودروی این داوطلب مخدوش شده است. نکته جالب در این ماجرا، آنجایی بود که فرد داوطلب از بازنشستگان نیروی انتظامی بود.

او در واکنش به این اتفاق به خبرنگاران گفت «این خودرو متعلق به من نیست!»

«سید مصطفی تاجزاده»؛ پدیده چهارمین روز ستاد انتخابات

اما پدیده امروز ستاد انتخابات کشور «سید مصطفی تاجزاده» بود. او که از فعالان تندروی اصلاح‌طلب است و چندی پیش کاندیداتوری خود را با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، امروز به همراه همسرش، فخرالسادات محتشمی‌پور، به خیابان فاطمی آمد تا برای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم ثبت‌نام کند.

وقتی تاجزاده وارد ستاد انتخابات شد و پس از ارائه مدارکش در اولین میز بررسی مدارک، برخی خبرنگاران از او پرسیدند «آیا گواهی عدم سوءپیشینه هم ارائه کرده‌اید؟» که او این سوال را بی‌پاسخ رها کرد.

اما اصلی‌ترین حاشیه تاجزاده زمانی بود که به سالن ۶۰۰ نفره وزارت کشور رفت و پشت تریبون نشست خبری کاندیداها قرار گرفت. در این میان، نکته جالب توجه آنجا بود که قد تاجزاده به تریبون نرسید و مجبور شد میکروفونی را دست بگیرد و بیانیه‌اش را بخواند.

تاجزاده در بیانیه‌اش تمامی سیاست‌های نظام را به چالش کشید و علیرغم اینکه مدام از قانون سخن می‌گفت، اما سخنانش نشان می‌داد که قانون اساسی را سلیقه‌ای قبول دارد.

او در بیانیه‌اش بارها با استفاده از عبارت «من مخالفم»، مواضع خود را نسبت به سیاست‌های نظام اعلام می‌کرد؛ اما گویی آمده بود که فقط یک بیانیه بخواند و برود. در آخر نیز سوالات خبرنگاران را بی‌پاسخ گذاشت و وعده برگزاری یک نشست خبری را داد.

اما پس از خروج سید مصطفی تاجزاده از ستاد انتخابات کشور، جمعی محدود از هوادارانش در خیابان فاطمی و در مقابل ستاد او را با شعارهایی با مضمون حمایت از سران فتنه ۸۸ بدرقه کردند.

بادیگاردهای آقای کاندیدا!

داوطلب دیگری که حضورش برای همه جلب توجه کردی، فردی بود به نام «حسین دیانتی»؛ او در شرایطی می‌خواست وارد ستاد انتخابات کشور شود و در اتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کند که دو بادیگارد او را همراهی می‌کردند.

نوجوانی که پیام حاج قاسم را به کاندیداها می‌داد

در دیگر سو، نوجوان ۱۲ ساله‌ای به نام «محمدجواد» با لباس سپاه پاسداران که اتیکت شهید قاسم سلیمانی هم داشت، مقابل درب ستاد انتخابات ایستاده بود و می‌گفت «هدفم این است که پیام حاج قاسم را به نامزدهای انتخاباتی برسانم»

«محمد جواد بخشی» وصیت نامه شهید حاج قاسم سلیمانی را به عنوان پیام، به نامزدهای انتخاباتی که وارد ستاد انتخابات می‌شدند می‌داد.

کد خبر 5211672 طیبه بیات

منبع: مهر

کلیدواژه: ستاد انتخابات کشور انتخابات 1400 وزارت کشور نیروی انتظامی علیرضا افشار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انتخابات ریاست جمهوری مصطفی تاجزاده اصلاح طلبان فریدون عباسی شاهین محمد صادقی انتخابات 1400 ستاد انتخابات کشور شورای نگهبان وزارت کشور محمد جواد ظریف مجلس شورای اسلامی فلسطین انتخابات ریاست جمهوری حسن روحانی صحن مجلس محمدجواد ظریف عید سعید فطر هیئت دولت اسحاق جهانگیری ستاد انتخابات کشور ریاست جمهوری ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۳۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن اسلامی، با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: انتخابات در برخی از حوزه‌ها به دور دوم کشیده شده است. حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

بنابر گزارش ایرنا، وی اضافه کرد: در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به شیوه برگزاری انتخابات در مرحله دوم، تصریح کرد: انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی را در شعب مشاهده نکنیم و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آموزش لازم به دست اندرکاران انتخاباتی داده شده است

اسلامی اظهار کرد: آموزش لازم به همکاران ما در ستاد انتخابات و ۲۲ حوزه انتخابیه داده شده است و تربیت مدرس، آموزش لازم را دریافت و طی ۱۰ روز گذشته به مدرسان استانی آموزش داده‌اند و آنها(مدرسان استانی) در حال آموزش باقی همکاران در استان‌ها هستند.

وی اعلام کرد: گرچه رأی دادن در شیوه الکترونیکی بسیار ساده است، اما یک ویدئوی آموزشی از سوی کمیته فناوری ستاد انتخابات کشور تهیه شده است که برای آموزش همگانی به صداوسیما و ستادهای انتخابات ارسال شده است. در برخی از مراکز عمومی مثل نماز جمعه و یا نمایشگاه کتاب، آموزش‌های لازم به مردم داده می‌شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با تأکید بر اینکه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند، گفت: رأی‌دهنده با این پیش فرض وارد شعبه می‌شود و با ارائه هریک از مدارک هویتی پنج‌گانه (کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت)، احراز می‌شود. برای فرد یک کارت رأی دادن صادر شده و در اختیار او قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

اسلامی با بیان اینکه سپس کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درمی‌آید، اظهار کرد: کد هر نامزدی که وارد شود، اطلاعات او در صفحه به نمایش درمی‌آید. نهایتاً رأی‌دهنده اتمام رأی دهی را ثبت می‌کند و پرینتی از رأی، رأی‌دهنده از زیر صندوق الکترونیکی قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت تعرفه را به منشی ما در شعبه، تحویل می دهد و سرانجام کارت شناسایی خود را دریافت می‌کند. فرآینده رأی‌دهی الکترونیکی ساده و در یک وقت بسیار کم صورت می‌گیرد.

۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است

وی گفت: در حوزه‌هایی که اشاره کردم ـ حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه داریم ـ که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود. براساس تجربه‌ای که در مرحله دوم وجود دارد، تعداد شعب مرحله دوم نسبت به مرحله اول، کمتر است. البته در این دوره، نظر هیأت‌های اجرایی حوزه‌های انتخابیه را دریافت کردیم و نظر آنها ملاک اصلی ما بود. اگر هیأت اجرایی در آن حوزه انتخابیه تشخیص داده بود که هیچ حوزه‌ای کم نشود، ما همان را اعمال کردیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور یادآور شد: عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

اسلامی با بیان اینکه در خصوص تبلیغات انتخاباتی نامزدها و سامانه شفافیت به نامزدها اطلاع‌رسانی شده است که حتما تبلیغات و هزینه‌های خود را وارد کنند، خاطر نشان کرد: تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

استان‌ها تعرفه‌های انتخاباتی را از فردا دریافت می‌کنند

وی گفت: صداوسیما هم قرار است مناظراتی را در شبکه‌های استانی برای ۹۰ کاندیدا تنظیم کند که همگی در حال ضبط است و از تاریخ اعلام شده، پخش خواهد شد.

دبیر ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است. تعرفه‌ها هم چاپ شده و در حال ارسال است. استان‌ها تعرفه‌ها را از فردا دریافت می‌کنند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900304

دیگر خبرها

  • برخورد قاطع پلیس با خودروهای پلاک مخدوش در آذربایجان غربی
  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری دراوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها
  • استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • مخدوش کردن پلاک موتور جرم است
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا