Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر علیزاده برمی صبح شنبه در نشست بررسی مسائل بهداشت و درمان دامغان به میزبانی استانداری سمنان درباره کمبودهای بهداشتی، بیان کرد: ما در حال حاضر سه موج کرونا را در سطح شهرستان دامغان تجربه کرده‌ایم که در موج اول ۱۰۵ نفر بستری، در موج دوم ۱۱۵ بستری و در موج سوم نیز ۶۶ بستری در بیمارستان دامغان داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در هنگام پیک کرونا، مشکلات جدی در حوزه درمان در دامغان ایجاد گردیده و عملاً بیمارستان تعطیل می‌شود، افزود: باید تلاش کرد تا در صورت ایجاد بحران در بیماری کرونا و… در سطح شهرستان دامغان، حتماً مکان درمانی دیگری برای رسیدگی به سایر بیماران شهرستان دامغان وجود داشته باشد.

امکانات تکمیل شوند

عضو خانه ملت با بیان اینکه برای رفع دغدغه‌های مردم دامغان، تمرکز خود را بر روی طرح توسعه بیمارستان ولایت و همچنین ایجاد بیمارستان جدید گذاشته‌ایم، تاکید کرد: بیمارستان دامغان مجموعاً ۱۵۰ تخت بیمارستانی دارد که از این تعداد ۱۳۵ تخت آماده به کار است اگر امکانات و تجهیزات بیمارستان دامغان تکمیل شود، بی شک ظرفیت پذیرش این بیمارستان نیز ۱۰۰ درصد خواهد شد.‌

علیزاده برمی با بیان اینکه اینجانب نسبت به تغییرات انجام شده و تصمیمات اتخاذ گردیده در خصوص بیمارستان برادران رضایی نگرانی جدی دارم، تاکید کرد: وضعیت درمان در شهرستان دامغان مورد رضایت نیست و متأسفانه با کمترین نوسانی تعطیل می‌شود

وی با بیان اینکه در شهرستان دامغان، الزاماً به ایجاد مرکز دوم درمانی نیازمندیم، افزود: تکمیل بیمارستان ولایت دامغان مورد تاکید است و لازم است اقدامات مرتبط با راه‌اندازی بیمارستان رضایی دامغان به عنوان مرکز درمان بیماری‌های خاص هر چه سریع‌تر اجرایی شود

کد خبر 5212036

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری سمنان دامغان دانشگاه علوم پزشكی سمنان مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا عید سعید فطر نماز عید سعید فطر انتخابات 1400 آمار کرونا بوشهر کرمانشاه عکس استانها واکسن کرونا فطریه ماه رمضان ۱۴۰۰ اردبیل ماه مبارك رمضان بسته معیشتی شهرستان دامغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۷۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد

 ملک رئیسی دستیار فرماندار در امر مردمی سازی در شورای مردمی سازی فرمانداری سرباز  سخنان خود را با  فرمایشات مقام معظم رهبری شروع کردند و گفتند اگر ما بخواهیم جهش تولید داشته باشیم، بایستی اقتصاد را مردمی کنیم، باید پای مردم را به عرصه‌ی تولید به نحو محسوسی باز کنیم، موانع حضور مردم را برطرف کنیم. در بخش مردمی ظرفیّتهای بزرگی وجود دارد که ... بایستی فعّال بشود، باید از آنها به نفع کشور و به نفع مردم استفاده بشود.

ملکرئیسی  گفت: جلسات شورای مردمی با دستور کار تبیین شعار سال و بررسی مسائل و مشکلات آب شرب شهرستان می باشد.

وی افزود: با عنایت به اینکه نامگذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری سال« جهش تولید با مشارکت مردم» نشان از آن دارد که اقتصاد کشور بیمار است و انتخاب شعارهایی با موضوع تولید و اقتصاد در ۱۶ سال گذشته مهر تاییدی بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی امسال که ضعف اساسی کشور را در حوزه اقتصادی دانستند.

دستیار فرماندار شهرستان سرباز در امر مردمی سازی عنوان کرد طبق گفته مقام معظم رهبری تنها راه برون رفت از مشکلات و نجات کشور  رونق تولید و اقتصاد می باشد و تنها نسخه شفابخش اقتصاد بیمارگونه کشور، تغییر و تحول اساسی و  ورود انقلاب جهادی در اقتصاد می باشد.

ملک رئیسی در ادامه اشاره به مشکلات، معضلات و مطالبه ی مردم شهرستان سرباز  بیان کردند اگر  در دو حوزه  آب شرب بهداشتی و کشاورزی  بصورت برنامه ریزی اصولی و هدفمند  ورود کنیم و مشکلات این دو حوزه را با مشارکت مردم و دولت بصورت جهادی مرتفع کنیم  بار سنگینی از دوش ملت و دولت برداشته می شود و رضایت عمومی مردم در شهرستان بیشتر خواهد شد.

وی تاکید کرد: در حوزه کشاورزی باید برنامه ریزی درستی جهت برند نمودن محصولات انحصاری شهرستان و فرآوری محصولات کشاورزی بخصوص خرمای شهرستان و بهبود اقتصاد کشاورزان  می تواند نقطه عطفی در تحقق شعار سال در شهرستان باشد.

اربابی معاون فرماندار ضمن تشکر از نگاه امیدبخش دستیار مردمی در حوزه های مختلف، مدیران و مسئولان ادارات و سازمان ها و خیرین شهرستان را در تحقق اهداف کلان شهرستان تشویق نمود و بحث کشاورزی را از مهمترین و بهترین پتانسیل های مردم شهرستان دانست و در برنامه ریزی جهت رفع مشکلات این حوزه نیز تاکید نمود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • ایجاد سامانه اعلام بار مجازی راهگشای مشکلات حمل‌ و نقلی مهریز است
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • رشد ۱۰ برابری طرح حوزه راه شهرستان مهریز