Web Analytics Made Easy - Statcounter

در راستای توسعه فعالیت‌های علمی، فرهنگی و آموزشی؛ جهاد دانشگاهی استان با نیروی انتظامی استان هرمزگان تفاهم نامه همکاری منعقد شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، سرپرست جهاد دانشگاهی استان هرمزگان گفت: طرح های حکمت و سرباز ماهر دو طرح مهم جهاد دانشگاهی است که برای مهارت آموزی سربازان وظیفه و خانواده کارکنان نیروی انتظامی در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محمد دل پسند، در آیین انعقاد تفاهم نامه با فرماندهی نیروی انتظامی استان هرمزگان، با اشاره به اجرای طرح حکمت در جهاد دانشگاهی گفت: این طرح با هدف توانمندسازی تحصیلی و مهارتی خانواده کارکنان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران نیروهای مسلح در جهاددانشگاهی در حال اجرا است.

 

وی آموزش مهارت‌های کاربردی و تخصصی و آمادگی جهت ورود به بازار کسب و کار را از مزایای طرح حکمت عنوان کرد و افزود: خانواده کارکنان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران نیروهای مسلح، می‌توانند با بهره‌گیری از مزایا و تخفیفات مناسب در دوره‌های آموزشی جهاددانشگاهی هرمزگان شرکت کنند.

 

دل پسند با اشاره به طرح سرباز ماهر گفت: این طرح از طرح‌های ملی در کشور است که بر اساس تفاهم‌نامه همکاری بین وزارت ورزش و جوانان و ستاد کل نیرو‌های مسلح، با هدف توانمندسازی نیروهای وظیفه در نیروهای مسلح منعقد شده است و جهاددانشگاهی به عنوان مجری در استان هرمزگان این طرح را اجرا می کند.

 

وی با اشاره به اینکه در قالب این طرح دوره های آموزشی مهارتی ، کار آفرینی و تخصصی برای نیروهای وظیفه در یگان های نظامی و انتظامی استان هرمزگان برگزار می شود، اظهارکرد: برگزاری این دوره به واسطه طراحی و مدیریت عالی ستاد مشترک نیروهای مسلح و طی قراردادی با اداره کل ورزش و جوانان استان صورت گرفته است که با توجه به ارزیابی و نظرسنجی‌های انجام گرفته طی سال گذشته، روند اجرای طرح سرباز ماهر در استان هرمزگان موفق و رضایت بخش بوده است.

 

دل پسند همچنین در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره ظرفیت های فرهنگی، پژوهشی و آموزشی جهاد دانشگاهی در استان هرمزگان، بیان کرد: این نهاد در حوزه‌های پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و تجاری سازی و اشتغال دانش آموختگان فعالیت می‌کند.

 

وی تصریح کرد: فعالیت‌های آموزشی به صورت اشتغال محور بوده و عمدتا در دو بخش بلند مدت، کوتاه مدت و آموزش‌های کوتاه مدت برای عموم مردم و کارکنان دولت است.

 

سرپرست جهاد دانشگاهی استان هرمزگان با اشاره به حوزه فرهنگی جهاددانشگاهی، بیان کرد: خبرگزاری های ایسنا و ایکنا، سازمان دانشجویان، مرکز گردشگری دانشجویان و مرکز افکارسنجی ایسپا از جمله فعالیت‌های حوزه فرهنگی این نهاد بوده که هر کدام از آنها طی سال به انجام برنامه‌های فاخر فرهنگی در سطح دانشگاه ها و جامعه می‌پردازد.

 

وی به حوزه پژوهشی جهاد دانشگاهی در هرمزگان اشاره کرد و گفت: اجرای پژوهش‌های کاربردی با توجه به نیازهای استان مد نظر همکاران حوزه پژوهشی بوده و جنبه تجاری سازی نتایج یافته‌های علمی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

 

وی با بیان فعالیت‌های حوزه اشتغال این نهاد، افزود: الگوی طرح توسعه مشاغل خانگی یکی از فعالیت‌های مهمی بوده که برای ایجاد اشتغال شش هزار نفر در تمامی شهرستان‌های استان در حال اجرا است.

 

فرمانده نیروی انتظامی استان هرمزگان گفت: بهره مندی از استادان، متخصصان و صاحب نظران می‌تواند نیروی انتظامی را در اجرای ماموریت های خود یاری کند.

 

 غلامرضا جعفری نیز در این آیین، ضمن ابراز خرسندی از حضور جهادگران، بر تعامل و همکاری هر دو مجموعه تاکید و بیان کرد: نیروی انتظامی همواره با مجامع علمی و مراکز دانشگاهی ارتباط خوبی داشته است.

 

 جعفری با تشریح فعالیت‌های دفتر تحقیقات فرماندهی انتظامی استان، یادآور شد: انجام طرح‌های مطالعاتی و پژوهشی می‌تواند در راستای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی جامعه مثمر ثمر باشد.

 

وی به وجود مسائل اجتماعی در جامعه اشاره کرد و گفت: رفع مسائل اجتماعی نیازمند ورود جهادی است و نهادی مانند جهاد دانشگاهی که هم عنوان جهاد را یدک می کشد و هم دانشگاه است می تواند با ورود جهادی خود به این حوزه نقش به سزایی در کاهش مسائل اجتماعی داشته باشد.

 

وی با اشاره به زمینه های همکاری جهاد دانشگاهی با نیروی انتظامی استان، گفت: با توجه به اینکه شاکله اصلی نیروی انتظامی جوانان هستند جهاد دانشگاهی می تواند نقش موثری در زمینه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی به منظور افزایش مهارت و سطح خدمات دهی این نیروهای انتظامی استان داشته باشد.

 

فرمانده نیروی انتظامی استان هرمزگان به افزایش جرایم در فضای مجازی اشاره و بیان کرد: با توجه به اینکه جرایم در فضای مجازی روبه افزایش است و پلیس باید امنیت اشخاص را در این فضا نیز تامین کند استفاده از ظرفیت های جهاد دانشگاهی در حوزه آی تی به منظور افزایش امنیت فضای مجازی امری ضروری است.

 

 جعفری با بیان اینکه نیروی انتظامی به دنبال ارائه خدمات سریع و آسان به مردم است، تصریح کرد: با بهره گیری از ابزار موجود در جهاد دانشگاهی می توان زمینه تسریع و تسهیل ارائه خدمات به مردم را فراهم کرد.

 

وی با بیان اینکه ظرفیت نیروهای مسلح، ظرفیت کمی نیست، افزود: گروهی از سربازان، از صلاحیت و بضاعت علمی برای کار در مراکز نوآوری برخوردار هستند که بخشی از این کار می‌تواند با کمک جهاد دانشگاهی محقق می‌شود.

 

فرمانده نیروی انتظامی استان هرمزگان اضافه کرد: از جمله مسائل اساسی و چالش‌هایی که در جامعه وجود دارد، بحث اشتغال جوانان، ازدواج و امیدآفرینی در کشور است. اگر تلاش کنیم زمینه‌های امید و نشاط، توانمندسازی و اشتغال مخاطبان جوانی که به خدمت سربازی می‌آیند را فراهم کنیم، کار بسیار بزرگی انجام داده‌ایم و قطعاً قلب حضرت ولی عصر (عج) و مقام معظم رهبری خشنود شده و دعای خیر مردم، چراغ راه و رمز موفقیت ما در دنیا و آخرت خواهد بود.

 

وی تاکید کرد: جهاد دانشگاهی، یکی از استوانه‌های محکمی است که برای رسیدن به اهداف در برنامه‌ها مدنظر داریم. مسئولان جهاد دانشگاهی با روحیه جهادی پای کار هستند و ان‌شاءالله این تعاملات و هم‌افزایی‌ها بیشتر خواهد شد.

 

گفتنی است؛ این تفاهم نامه به منظور انجام همکاری های علمی، تحقیقاتی، آموزشی و فرهنگی مشترک و بهره مندی از امکانات و توانمندی های این دو نهاد در زمینه های فرهنگی، علمی، پژوهشی و آموزشی و تبادل تجربیات طرفین میان جهاد دانشگاهی و فرماندهی انتظامی استان هرمزگان منعقد شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نیروی انتظامی جهاد دانشگاهی تفاهم نامه نیروی انتظامی استان هرمزگان جهاد دانشگاهی نیروهای مسلح تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۷۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود

در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشورهای روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور 32 هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده 15 تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

وی با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، 9 هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • از رکوردها تا یک تفاهم‌نامه تئاتری و...
  • کعبی، نائب رئیس جامعه مدرسین: نیروی انتظامی تحت هیچ شرایطی نباید از طرح نور عقب نشینی کند
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • امضای دو توافقنامه همکاری میان وزرای دفاع روسیه و قرقیزستان
  • گریه سردار رادان در میان حامیان برخورد با بی‌حجاب‌ها