Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ستاد توسعه فناوری نانو، پوشش DLC روی مته­‌های دندان­پزشکی از جنس فولاد زنگ‌نزن ۳۱۶L و همچنین ایمپلنت‌های دندانی از جنس آلیاژهای تیتانیوم است، این پوشش باید از مقاومت به سایش، فرسایش و مقاومت به خوردگی مطلوبی برخوردار باشند. زیست سازگاری، کاهش فعالیت باکتری، استحکام چسبندگی مناسب و ضریب اصطکاک پایین از ویژگی‌های مدنظر برای پوشش مذکور است و هدف اصلی این چالش ایجاد این ویژگی ها بر روی تجهیزات دندانپزشکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجهیزات دندانپزشکی به‌علت این که در فضای داخل دهان مورد استفاده قرار می‌گیرند لازم است دارای ویژگی‌های خاصی ‌باشند. مقاومت به سایش نخستین ضرورت این تجهیزات است. این تجهیزات ضمن تماس با بافت سخت مینای دندان، در محیط اسیدی بزاق دهان قرار دارند؛ لذا به‌طور مداوم در معرض خوردگی نیز هستند. همچنین به‌علت کاربری آن‌ها در محیط دهان، نباید محل تجمع باکتری‌ها و  عوامل بیماریزا باشند.

از این رو اینوتن فراخوان پیش رو به هدف رفع این چالش، برای شناسایی و انتخاب پوششی که دارای ویژگی‌های زیست سازگار و در عین حال دارای خواص کاهش تجمع باکتری، مقاوم به سایش و خوردگی بر روی ایمپلنت‌های تیتانیومی و ابزارهای دندانپزشکی از جنس فولاد زنگ‌نزن باشد، مطرح شده است.

در این فراخوان از علاقه مندان اعم از دانشجویان، پژوهشگران  و شرکت های فناور که توانایی رفع چالش مطرح شده را دارند، دعوت شده که در این چالش شرکت کنند.

این چالش با حمایت «شبکه تبادل فناوری» برگزار خواهد شد و به تیم‌های برگزیده در مرحله اول؛ ( ۷.۵ میلیون تومان گرنت نقدی تولید محصول + ۷.۵ میلیون تومان گرنت آزمایشگاهی) و در مرحله دوم جوایز نقدی ۱۵ میلیون تومانی و ۱۰ میلیون تومانی به ترتیب به برگزیدگان اول و دوم اهدا خواهد شد.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در این فراخوان تا ۲۸ خردادماه  فرصت دارند. پذیرش طرح‌ها از طریق سایت اینوتن (http://innoten.ir) انجام می‌شود.

برچسب‌ها تجهیزات پزشکی ستاد توسعه فناوری نانو فناوری نانو فراخوان دندانپزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی ستاد توسعه فناوری نانو فناوری نانو تجهیزات پزشکی ستاد توسعه فناوری نانو فناوری نانو فراخوان دندانپزشکی اخبار کنکور ویژگی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۸۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machineسخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

کد خبر 6092059 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • تلویزیون‌های UHD واقعی را بشناسید 
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • فراخوان چهارمین گروه هنرمندان واجد شرایط مسکن هنرمندان ساکن استان تهران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید