Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، صبح امروز جشنواره انتخاب مدرسان برتر علمی کاربردی 1400 برگزار و از مدرسان برتر دانشگاه در سطح استانی و ملی تقدیر شد و فرساد سلاجقه و رضوانه کرباسی به عنوان مدرسان برتر علمی کاربردی 1400 معرفی شدند و مورد تقدیر قرار گرفتند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کرمان در سخنانی اظهار داشت: امیدواریم دانشگاه علمی کاربردی بتواند بر روی ریل واقعی خودش حرکت کند که شامل آموزش در محیط کار است و همچنین بتوانیم، بازوی عملی دانشگاه‌های مادر استان باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن شمسی ابراز کرد: با پالایش استادان علمی کاربردی در استان کرمان شمار مدرسان از 2 هزار و 200 مدرس به 800 نفر کاهش پیدا کرده است، 350 متقاضی برای تدریس در دانشگاه علمی کاربردی استان کرمان طی سال گذشته داشتیم که در نهایت 65 نفر از آنها پذیرفته شدند.

معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی کشور هم در این جشنواره اظهار داشت: هر کشوری که به تعلیم و تعلم اهمیت داده، موفق بوده است و معلمان در ژاپن انقلاب فرهنگی واقعی را انجام دادند و ما هم انقلاب فرهنگی کردیم اما نتوانستیم از آن به خوبی استفاده کنیم.

جلالی تصریح کرد: 25 سال قبل دانشگاه علمی کاربردی آغاز به‌کار کرد و الان یکی از زیرنظام‌های موفق کشور است و فارغ التحصیلان این دانشگاه جزو کمترین افرادی هستند که نتوانسته‌اند شغلی را برای خود پیدا کنند.

وی ادامه داد: دانشگاه علی کاربردی طی پنج سال گذشته تمام تلاش خود را کرده است تا بتواند دانش آموخته‌هایی شایسته مردم ایران تربیت کند تا کارآفرین باشند و نه کارجو و مدددهنده باشند نه مددجو.

جلالی افزود: ما باید بتوانیم دانشجویانی را تربیت کنیم که بعد از فراغت از تحصیل گره‌گشا باشند و دانشگاه تلاش کرد تا شمار 80 هزار مدرس دانشگاه علمی کاربردی پالایش شوند و به 34 هزار نفر برسد و تلاش می‌کنیم علاوه بر مدرسان رسمی از افراد خبره هم استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: ما این برنامه را در دانشگاه علمی کاربردی داریم که مدرسان را سطح‌بندی کنیم و مراکزی را می‌خواهیم که در آینده دانشجویان بین‌المللی داشته باشند.

انتهای پیام/80019/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه دانش کرمان جشنواره دانشگاه علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۹۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و گفت : پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

 وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت بخشی به مدارس دولتی یکی از مهمترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پ یرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شانیت معلمی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • قدردانی امام جمعه تکاب از اجرای طرح نور
  • سازمان ملل و مجامع بین‌المللی موجود، کارآمدی لازم برای دفاع از مظلوم را ندارند