Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس آموزش و پرورش عشایری خوزستان گفت: با توجه به این‌که تعداد دانش‌آموزان مدارس عشایری اساسا کمتر از دانش‌آموزان دیگر مناطق است برای برگزاری امتحانات نیز عملا فاصله اجتماعی میان دانش‌آموزان رعایت می‌شود.

رضا فرامرزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به این‌که تعداد دانش‌آموزان مدارس عشایری اساسا کمتر از دانش‌آموزان دیگر مناطق است، برای برگزاری امتحانات نیز عملا فاصله اجتماعی میان دانش‌آموزان رعایت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشترین آمار دانش‌آموزی در یک مدرسه عشایری حداکثر ممکن است بین 30 تا 60 دانش آموز باشد، بنابراین از نظر فضای فیزیکی با مشکلی مواجه نیستیم.

وی با اشاره به پراکندگی مدارس عشایری، افزود: با توجه به این وضعیت نیازی نیست که حوزه‌های امتحانی را افزایش دهیم زیرا هم فاصله فیزیکی و هم پروتکل‌های بهداشتی رعایت می‌شوند.

رئیس آموزش و پرورش عشایری خوزستان بیان کرد: طبق دستورالعمل، امتحانات دانش‌آموزان زودکوچ دو هفته زودتر از حالت عادی شروع می‌شود و اکنون نیز رو به اتمام هستند.

وی با اشاره به آغاز امتحانات نهایی، گفت: امتحانات نهایی از شنبه آغاز خواهند شد و همه اقدامات لازم نظیر ضدعفونی کردن حوزه‌های امتحانی کاملا صورت گرفته و ناظرین حوزه‌ها و مدیران مدارس نیز کاملا توجیه شده‌اند.

فرامرزی در پایان گفت: با توجه به کم‌جمعیت بودن مدارس عشایری، عمده کلاس‌ها در طول سال تحصیلی نیز حضوری بوده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علمی و آموزشی خوزستان مدارس عشایری مدارس عشایری دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۹۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، عطا حسن پور در جلسه شورای عشایری بروجرد و با حضور صمیمی عشایر این منطقه و فرماندار بروجرد برگزار شد؛ اظهار داشت: عشایر نقش مولد و تولید کننده دارند که با توجه به قابلیت هایی که مناطق عشایری بروجرد در توسعه گردشگری عشایر دارند می توان به درامدزایی در این حوزه و حوزه های مرتبط شامل گیاهان دارویی و صنایع دستی رسید.

وی افزود: در بروجرد منطقه عشایری کولیدر منطقه ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است که چنین مناطقی قابلیت توسعه این زمینه از گردشگری را دارند، مناطقی که محل زندگی عشایر کوچ رو است با توجه به روحیه مهمان نوازی و زندگی اصیلی که این افراد دارند می تواند از جاذبه های زیادی برای گردشگران برخوردار باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری لرستان اظهار داشت: توسعه گردشگری عشایری می تواند ضمن توسعه اقتصادی به رفع مشکل بیکاری در جامعه عشایری کمک کند و جوانان تحصیل کرده عشایری می توانند در زمینه گردشگری کشاورزی، گیاهان دارویی و سایر حوزه های مرتبط با گردشگری درخواست مجوز کنند تا در کمترین فرصت شرایط فعالیت آنها فراهم شود.

حسن پور در پایان گفت : در گردشگری عشایری، گردشگر به دنبال این است در محیطی طبیعی و به دور از هیاهو زمان بگذراند بنابراین با توجه به شرایط موجود در مناطق عشایری در صورت تقاضا از سوی افراد علاقمند ما مجوز راه اندازی خانه مسافر و بومگردی گردشگری عشایری را ارائه می دهیم.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902023

دیگر خبرها

  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است