Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حیدر محمدی، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، با اشاره به کمیاب شدن داروی رمدسیور برای بیماران مبتلا به کرونا، بیان کرد: تولید رمدسیور عدد ثابتی دارد و می‌دانیم به چه میزان دارو نیاز داریم و در زمان کم شدن دارو هم با واردات آن را جبران می‌کنیم.

وی ادامه داد: در موج سوم کرونا تولید رمدسیور ما خوب بود و حتی صادرات هم داشتیم، برای همین واردات را ممنوع کردیم، اما الان یک باره مصرف بالا رفته و دیگر تولید داخلی پاسخگوی نیاز نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی افزود: بعد از آن به چند شرکت برای واردات دارو اعلام نیاز کردیم، اما متاسفانه هند و چین مرزشان را به طور کامل بر روی ما بستند و دارو و مواد اولیه به ما ندادند.چون در هر حال مواد اولیه از کشور چین و هند تهیه می‌شود و در چنین وضعیتی شرکت‌ها ماده اولیه را باید از راه‌های دیگر و توام با مشکلات این مواد را وارد کنند.

محمدی ادامه داد: بنابراین تهیه‌ی ماده اولیه به مشکل برخورد و مرزها را هم که بستند، ولی الحمدالله شیب ابتلا در حال نزولی شدن است و فوتی‌ها کاهش پیدا کرده است، هرچند که متاسفانه مراجعات به مراکز درمان زیاد است، اما تولید داخلی رمدسیور در این شرایط  پاسخگوی نیاز است.

وی افزود: تلاش می‌کنیم تا در این شرایط داروی رمدسیور مدیریت شود و تولید آن بیشتر شود، امیدواریم مشکل مواد اولیه هم بر طرف شود و یکی از شرکت‌هاب داخلی هم قرار است، مواد اولیه را تولید کند.

محمدی در پایان گفت: قبلا این دارو فقط در مراکز بیمارستانی تهیه و توزیع می‌شد، اما الان برای دسترسی بهتر، در داروخانه‌های منتخب هم توزیع می‌شود.

منبع: ایلنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۹۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشانه‌های کمبود ویتامین K

آفتاب‌‌نیوز :

کمبود این ویتامین در بزرگسالان نادر است، اما ممکن است در افرادی که دارو‌هایی مصرف می‌کنند که با این ویتامین تداخل دارند (نظیر آنتی بیوتیک ها، دارو‌های ضدتشنج مثل فنی توئین و دارو‌هایی که از جذب چربی جلوگیری می‌کنند مثل اورلیستات) و یا شرایطی که فرد دچار سوءجذب باشد (مثل افراد مبتلا به سندرم روده کوتاه، فیبروز سیستیک، بیماری سلیاک یا کولیت اولسراتیو)، رخ دهد.

کمبود ویتامین کا در نوزادان تازه متولد شده نیز ممکن است، مشاهده شود، زیرا این ویتامین از جفت عبور نمی‌کند و شیر مادر حاوی مقدار اندک از این ویتامین است. مقدار محدود پروتئین‌های لخته‌کننده خون در بدو تولد، در صورت عدم مصرف مکمل‌های ویتامین K، خطر خونریزی را در نوزادان افزایش می‌دهد.

شایع‌ترین علائم کمبود این ویتامین عبارت است از:

- طولانی‌تر شدن زمان لازم جهت لخته شدن خون

- خونریزی

- کاهش تراکم استخوانی و یا پوکی استخوان

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب
  • رژلب‌ها حاوی فلزات سنگین و مواد سمی هستند
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب/ وجود مواد مضر و سمی
  • هشدار سازمان غذا و دارو به خانم ها درباره استفاده از رژهای لب