Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@22:36:22 GMT

چگونه از فیشینگ جلوگیری کنیم+ معرفی بهترین آنتی‌ویروس

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۱۲۱۴۹

چگونه از فیشینگ جلوگیری کنیم+ معرفی بهترین آنتی‌ویروس

هکرها از ترفندهای زیادی استفاده می‌کنند یکی از تکنیک‌های رایج "فیشینگ" نام دارد که در آن شخصی سعی می‌کند شمارا فریب دهد و از یک وب‌سایت جعلی (مانند وب سایتی که شبیه وب‌سایت بانک شما است) برای سرقت اطلاعات شخصی شما استفاده کند.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا، از اگرچه گشت‌وگذار در وب یا تماشای فیلم بی‌خطر به نظر می‌رسد، اما خطرات زیادی کامپیوتر شما را در سراسر فضای اینترنت تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انواع مختلفی از نرم‌افزارهای مخرب و بدافزارها می‌توانند برای نظارت بر آنچه شما به‌صورت آنلاین انجام می‌دهید و شاید برای سرقت اطلاعات شخصی شما، به‌کارگیری شوند.

انواع خاصی از بدافزارها که هکرها از آن‌ها استفاده می‌کنند اغلب تغییر می‌کنند اما می‌توانند شامل موارد زیر باشند:

Viruses: که به روش‌های مخرب نرم‌افزار کامپیوتر شما را تغییر می‌دهند Adware: که باعث می‌شود تبلیغات سرزده روی صفحه شما ظاهر شود Spyware: که از طریق آن‌کسی می‌تواند فعالیت‌های محاسباتی شمارا کنترل کند Ransomware: که می‌تواند کامپیوتر شمارا قفل و غیرقابل استفاده کند تا زمانی که "باج" یا هزینه‌ای را پرداخت کنید. Worms: بیت‌هایی از کد نرم‌افزار هستند که می‌توانند از یک رایانه به رایانه دیگر منتقل شوند.

هکرها از ترفندهای دیگر نیز استفاده می‌کنند. یکی از تکنیک‌های رایج "فیشینگ" نام دارد که در آن شخصی سعی می‌کند شمارا فریب دهد و از یک وب‌سایت جعلی (مانند وب سایتی که شبیه وب‌سایت بانک شما است) برای سرقت اطلاعات شخصی شما استفاده کند.

خبر خوب در این رابطه مربوط به نرم افزار آنتی ویروس است. آنتی‌ویروس می‌تواند به شما و کامپیوتر شما در برابر این تهدیدها و تهدیدات دیگر کمک کند (اگرچه هیچ جایگزینی برای استفاده از رمزهای عبور قوی و سایر اقدامات امنیتی اینترنت عقل سلیم وجود ندارد). نرم‌افزار آنتی‌ویروس هنگام گشت‌وگذار در وب، ارسال ایمیل، پخش جریانی ویدئو یا انجام هر کار دیگر به‌صورت آنلاین، اطلاعات و فایل‌های ارسالی از کامپیوتر شما را اسکن می‌کند.

این نرم‌افزار به شما هشدار می‌دهد که روی هر وب‌سایت یا پرونده‌ای که ممکن است تهدیدکننده باشد کلیک نکنید. علاوه بر این، اگر به‌طور تصادفی بدافزار را در رایانه خود بارگیری کنید ، نرم‌افزار آنتی‌ویروس سعی در قرنطینه و حذف آن قبل از آسیب رساندن دارد. بسیاری از برنامه‌های آنتی‌ویروس همچنین شامل یک شبکه خصوصی مجازی (VPN) هستند که فعالیت‌های آنلاین شما را پنهان می‌کند.

برای کمک به محافظت از رایانه ویندوزی، بهترین نرم‌افزار ضدویروس ۲۰۲۱ معرفی می‌شود:

Bitdefender Kaspersky Webroot Norton Trend Micro McAfee ESET Avast AVG Technologies Sophos کد خبر 493548

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانلود آنتی ویروس برای اندروید بهترین آنتی ویروس بهترین آنتی ویروس رایگان 2020 آنتی ویروس eset آنتی ویروس اندروید پليس فتا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کامپیوتر شما آنتی ویروس نرم افزار وب سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۲۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • پنجره دوجداره upvc چی بخرم؟ معرفی بهترین برند پنجره دوجداره upvc
  • معرفی 5 مدل پالت پرفروش و محبوب حتما بخوانید!
  • چرا باید در کسب و کار خود از نرم افزار مالی استفاده کنیم؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا