Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-27@00:17:43 GMT

افزایش سرکوب مخالفان در میانمار

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۱۴۳۹۱

افزایش سرکوب مخالفان در میانمار

گزارشهای خبری از افزایش خشونت ،سرکوب و فشار نظامیان حاکم بر میانمار علیه مخالفان دولت کودتا و اعتراض سازمان ملل به ادامه این کشتارها خبر می دهند.

به نقل از خبرگزاری «رویترز»، در جدیدترین موج از تشدید خشونتها در میانمار، نظامیان این کشور امروز (شنبه) حملاتی را علیه شبه نظامیان مخالف کودتا در شهر «میندات» در شمال غرب آغاز کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است به دنبال روی کار آمدن ارتش میانمار از طریق کودتا و سرنگونی دولت این کشور در اول فوریه ۲۰۲۱ این کشور دستخوش ناآرامی و آشوب های فراوانی شده است که تاکنون صدها کشته برجای گذاشته است..

گزارشهای خبری نشان می دهد، ارتش میانمار پس از سرنگونی دولت «آنگ سان سوچی» محدودیتهای زیادی را برای برپایی اعتراضات و تحصن ها در این کشور اعمال کرده است.

برپایه این گزارش، ارتش میانمار روز پنجشنبه هفته گذشته مقرارات منع تردد را در شهر میندات اعمال کرد و به شدت سرکوب «تروریستهای مسلح»، اصطلاحی که به گفته نظامیان میانمار برای معترضان استفاده می شود، افزود.

به گفته یکی از شهروندان میانماری میزان خشونت هر روز در این کشور در حال افزایش است و نظامیان در اقصی نقاط این کشور حضور دارند.

یکی دیگر از از شهروندان شهر میندات نیز به انتقاد شدید از عملکرد ارتش میانمار پرداخت و تصریح کرد: «مردم میانمار در کابوس زندگی می کنند. نظامیان با استفاده از خمپاره و سلاح های سنگین مردم را سرکوب می کنند و ما نمی توانیم با آنها مقابله کنیم.»

هفته گذشته در ادامه تلاش‌های ارتش میانمار برای تثبیت قدرت بیش از ۱۱ هزار استاد دانشگاه و کارمند آموزش عالی مخالف ارتش میانمار از کار تعلیق شده‌اند و دست‌کم ۳۹ مظنون به اتهام ارتباط با انفجارهای اخیر و حملات خمپاره‌ای دستگیر شدند.

درخواست سازمان ملل از تایلند برای پایان دادن به بحران میانمار

پایگاه خبری اسوشیتدپرس در گزارشی نوشت: «کریستین شرنر بورگنر» نماینده ویژه سازمان ملل در امور میانمار در جریان دیدار با «پرایوت چان-اوچا»، نخست‌وزیر تایلند، ابراز امیدواری کرد بانکوک بتواند در پیدا کردن راه‌هایی برای همکاری با ارتش میانمار در کاهش بحران، کمک کند.

پرایوت به نماینده ویژه سازمان ملل در امور میانمار گفت: «بانکوک با هدف کمک به آوارگان میانماری چندین منطقه را برای اسکان و ارائه خدمات پزشکی به پناهجویان مهیا کرده است.»

گزارشهای خبری نشان می‌دهد شمار زیادی از پناهندگان میانماری از بیم جان خود در جنگل مخفی شده‌اند و جرات بازگشت به خانه‌های خود را ندارند.

از آغاز سال جدید میلادی بیش از ۵۰ هزار نفر به سبب جنگ در مناطق "کارن" (محل سکونت قومیت بومی کارن در منطقه مرزی برمه-تایلند)، آواره شده‌اند.

پیش تر نیز سازمان برنامه توسعه سازمان ملل اعلام کرد، بحران کرونا به همراه کودتای نظامی، می‌تواند نیمی از جمعیت میانمار را به فقر کشانده و دستاوردهای اقتصادی این کشور از سال ۲۰۰۵ تاکنون را نابود سازد

این سازمان تخمین می‌زند که ۴۸.۲ درصد از جمعیت میانمار معادل ۲۶ میلیون نفر تا سال ۲۰۲۲ در زیر خط فقر زندگی خواهند کرد. این درحالی است که طبق گزارش‌ها نرخ فقر میانمار در سال ۲۰۱۷ حدود ۲۴.۸ درصد بوده است

ارتش میانمار یک دهه پس از موافقت با انتقال قدرت به دولت غیرنظامی، در اولین روز از ماه فوریه (آبان) با تصاحب قدرت از طریق اجرای یک کودتا علیه دولت آنگ‌ سان سوچی، ضمن اعلام وضعیت فوق‌العاده برای مدت یک سال، سوچی و سایر رهبران سیاسی را بازداشت کرد. / ایرنا

     

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ارتش میانمار سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۴۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال سلاح و تجهیزات آمریکایی به اوکراین و اسراییل انجام می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که امروز چهارشنبه لایحه کمک مالی به «اسرائیل» به همراه کمک به اوکراین و تایوان را امضا خواهم کرد.

بایدن گفت: «من لایحه تصویب شده توسط سنا را به محض اینکه به میز من برسد امضاء می کنم.»

ساعاتی پیش سنا با اکثریت قاطع پیش نویس لایحه کمک به اسرائیل، اوکراین و تایوان را تصویب کرد و آن را برای امضا به دفتر بایدن ارسال کرد تا به قانون تبدیل شود.

رئیس جمهور آمریکا در بیانیه خود همچنین افزوده است که ایالات متحده این هفته ارسال سلاح و تجهیزات به اوکراین و اسرائیل را آغاز خواهد کرد.

این در حالی است که تصویب کمک‌های آمریکا به اسراییل در مجلس نمایندگان و سنای آمریکا با مخالفت آمریکایی‌ها روبرو شده و برخی از مخالفان کمک به اسراییل روبروی محل اقامت رهبر اکثریت دموکرات مجلس سنا دست به تظاهرات زدند.

براساس گزارش‌ها این تظاهرات مخالفان کمک آمریکا به اسراییل با دخالت پلیس به خشونت کشیده شد و تعدادی از معترضان و مخالفان دستگیر شدند.

ساعاتی پیش، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد سنای آمریکا بسته کمکی ۲۶ میلیارد دلاری این کشور به اسراییل را تصویب کرده است.

۴ روز پیش، قانون گذاران مجلس نمایندگان آمریکا با وجود اختلافات در تأمین کمک مالی با غلبه بر مخالفان، یک بسته قانونی کمک ۸۷ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین و اسراییل را در جریان یک رأی گیری گسترده دو حزبی ارائه کردند و شبکه خبری الجزیره در خبری دیگر اعلام کرد که مجلس نمایندگان با ۳۶۶ رأی موافق و ۵۸ رأی مخالف به لایحه حمایت مالی از اسراییل به ارزش ۲۶.۴ میلیارد دلار رأی داد.

گفتنی است این طرح ماه‌ها بود که به دلیل مخالفت شدید برخی قانون‌گذاران جمهوری‌خواه در کنگره بلاتکلیف مانده بود.

تصویب طرح کمک به اسرائیل در سنا در دویستمین روز جنگ علیه غزه صورت گرفته است. در همین ارتباط نیز دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه آمار مربوط به تجاوز و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین را در دویستمین روز جنگ علیه نوار غزه به‌روزرسانی کرد.

بر اساس آمار این مرکز، رژیم صهیونیستی در ۲۰۰ روز گذشته مرتکب ۳۰۲۵ مورد جنایت کشتار جمعی با ۴۱ هزار ۱۸۳ شهید یا مفقود شده که از این تعداد پیکرهای ۳۴ هزار ۱۸۳ شهید به بیمارستان‌ها انتقال یافته است و ۷۰۰۰ نفر هنوز مفقود هستند. ۷۷ هزار ۱۴۳ نفر هم مجروح شده‌اند.

۱۴۷۷۸ نفر از شهدا کودک هستند که ۳۰ کودک بر اثر قحطی و گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند و ۹۷۵۲ نفر از شهدا زن هستند. بر این اساس ۷۲ درصد شهدای غزه زن و کودک هستند. ۱۷ هزار کودک در نوار غزه پدر و مادر یا یکی از آنها را از دست داده‌اند.

۴۸۵ نفر از شهدا کادر درمان و ۶۷ نفر آنها از نیروهای دفاع مدنی هستند.

در این مدت ۱۴۰ خبرنگار هم به شهادت رسیده‌اند.

۱۱ هزار زخمی برای دریافت مداوای لازم باید به خارج از نوار غزه اعزام شوند و ۱۰ هزار بیمار سرطانی با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند و به معالجه نیاز دارند.

یک میلیون و ۹۰ هزار نفر از ساکنان نوار غزه به علت پیامدهای ناشی از آوارگی به بیماری‌های مسری مبتلا هستند که ۸۰۰۰ نفر آنها به عفونت کبدی دچار هستند.

۶۰ هزار زن حامله در نوار غزه به علت فراهم نبودن مراقبت‌های پزشکی در معرض خطر قرار دارند و ۳۵۰ هزار بیمار صعب العلاج به علت وارد نشدن دارو با مرگ مواجه هستند.

کد خبر 6087137

دیگر خبرها

  • در پی همکاری برای سرکوب دانشجویان؛ افزایش فشار‌ها برای برکناری رئیس دانشگاه کلمبیا
  • در پی همکاری برای سرکوب دانشجویان؛ افزایش فشارها برای برکناری رئیس دانشگاه کلمبیا
  • افزایش شهدای غزه به ۳۴۳۰۵ نفر
  • زخمی‌شدن ۱۱ نظامی صهیونیست در ۲۴ ساعت گذشته
  • ادب از که آموختی؟... از روزنامه اعتماد!
  • چند شهید و زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • یورش ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه‌های مختلف کرانه باختری
  • شهادت زن جوان فلسطینی به ضرب گلوله صهیونیست‌ها در الخلیل
  • ارسال سلاح و تجهیزات آمریکایی به اوکراین و اسراییل انجام می‌شود
  • دستگیری معترضان و مخالفان کمک به اسراییل در آمریکا