Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا کوروش مودت روز شنبه در نشست استانی ستاد مدیریت کرونا در محل استانداری خوزستان بیان کرد: با توجه به مصوبه ستاد ملی میریت کرونا، امتحانات پایه نهم و دوازدهم به صورت حضوری برگزار خواهد شد لذا انتظار داریم که فرمانداران در این خصوص با ما همکاری کنند.

وی با بیان اینکه ۴۳ هزار دانش آموز پایه دوازدهم و ۷۳ هزار دانش آموز پایه نهم در خوزستان وجود دارد افزود: حساسیت‌ ما بیشتر روی پایه نهم است که هماهنگی و دستور لازم در این خصوص را به شهرستان‌ها ابلاغ کرده‌ایم و امیدواریم از ظرفیت فرمانداری ها و بخشداران نیز در زمینه امتحانات به خوبی استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: در تمام حوزه‌های امتحانی، ماموران بهداشت مستقر بوده تا پروتکل‌های بهداشتی به خوبی رعایت شود.

وی ادامه داد: در تمام حوزه ها یک اتاق ایزوله برای دانش‌آموزانی که مشکل دارند، فراهم کردیم همچنین فاصله ۲ متر بین دانش‌آموزان نیز رعایت می‌شود.

وی افزود: با توجه به اینکه احتمال قطع برق در زمان برگزاری امتحانات وجود دارد هماهنگی لازم را در این زمینه انجام شده و از نیروی انتظامی نیز تقاضا داریم که برای تامین امنیت در زمان برگزاری امتحانات به ویژه در پایه دوازدهم با ما همکاری کند.

مودت با بیان اینکه طبق مصوبه ستاد مدیریت کرونا اولیای دانش‌آموزان حق ورود به حوزه امتحانی را ندارند گفت: با برنامه ریزی انجام شده نحوه استقرار دانش‌آموزان هنگام برگزاری آزمون با فاصله گذاری اجتماعی خواهد بود و نیز هیچ دانش‌آموزی نمی‌تواند بدون ماسک وارد حوزه امتحانی شود.

وی افزود: ۵۷۴ حوزه امتحانی پایه نهم و دوازدهم در خوزاستان در نظر گرفته شده که انتظار داریم دانشگاه علوم پزشکی کار تب سنجی در مدارس و حوزه‌های امتحانی را انجام دهد تا دغدغه والدین کمتر شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه امتحانات پایه دوازدهم چون در کنکور تاثیر به سزایی دارد حضوری برگزار می‌شود گفت: اولیای دانش آموزان پایه نهم معتقدند که امتحانات این پایه باید غیرحضوری باشد اما ما موظف به اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا هستیم.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ولی عصر (عج) خوزستان نیز به توزیع ۵۰۰ هزار ماسک در استان اشاره کرد و گفت: همچنین با همکاری پتروشیمی ها، کار توزیع بسته های معیشتی بین بیماران کرونایی و خانواده آنها انجام می‌شود.

عبدالرضا حاجتی با بیان اینکه بیش از ۱۲ هزار نیرو در خوزستان در طرح شهید سلیمانی فعالیت می‌کنند افزود: این طرح در شناسایی بیماران بسیار مفید بود و باعث شد تا آمار بستری های استان در مواقعی کاهشی شود.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان نیز گفت: مسایلی که توسط کارشناسان بهداشت و درمان بیان می شود به طور قطع به سود جامعه است لذا از مردم انتظار داریم که احساس مسوولیت داشته و به گونه‌ای عمل کنند تا بیماری مدیریت شود.

حجت الاسلام محمدمهدی نبی زاده افزود:، نماز عید فطر در فضای باز ۳۲۹ مسجد در خوزستان برگزار شد؛ همچنین از ائمه جمعه درخواست کردیم که برپایی نماز عید به صورت متمرکز در یک نقطه نباشد که خوشبختانه این موضوع به خوبی در استان اجرا شد.

وی گفت: امیدواریم تجمع‌هایی که در بازار عید فطر در برخی شهرهای خوزستان شکل گرفت منجر به آغاز موج بعدی کرونا نشود و این بیماری هر چه سریع تر ریشه کن شود.

مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه خوزستان نیز گفت: از ابتدای کرونا شیوع تاکنون یک هزار طلبه و روحانی در خوزستان به کرونا مبتلا شدند و از این تعداد پنج نفر جان خود را از دست دادند.

حجت‌الاسلام رضا کلاه کج افزود: پیش از عید فطر و در راستای برگزار نشدن تجمع و دید و بازدید عید، ۱۰ هزار پیامک برای طلاب و روحانیان استان ارسال شد همچنین ۵۰ هزار ماسک در بین خانواده های طلاب توزیع شد.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی تنها مجری انجام مصوبات ستاد کرونا نیست بلکه دستگاه‌های دیگر نیز باید به شکل جدی ورود پیدا کرده و محدودیت‌های کرونایی را اعمال کنند.

وی افزود: امروز دغدغه اصلی والدین دانش‌آموزان مساله امتحانات دانش‌آموزان پایه نهم و دوازدهم بوده که قرار است به صورت حضوری برگزار شود. از آنجا که امکان برگزاری امتحانات در فضای باز وجود ندارد باید سلامت دانش آموزان مدنظر باشد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: خوزستان از نظر مرزی، فرودگاهی صنعت، کشاورزی و ... با دیگر نقاط کشور متفاوت است لذا در طرح واکسیناسیون کرونا باید نگاه ویژه‌ای به این استان شود.

دکتر علی خدادادی افزود: پیشنهاد می‌کنم به اعضای خانواده‌هایی که تاکنون بیش از یک نفر فوتی کرونایی داشتند، واکسن کرونا تزریق شود تا این موضوع باعث کاهش آلام آنها شود.

هم اکنون ۱۶ شهرستان خوزستان در وضعیت نارنجی کرونایی و ۱۱ شهرستان نیز زرد هستند.

برچسب‌ها ویروس کرونا آزمون سراسری خوزستان اهواز پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا کرونا و تداوم شرایط قرمز در خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا آزمون سراسری خوزستان ویروس کرونا آزمون سراسری خوزستان اهواز اخبار کنکور پایه نهم و دوازدهم برگزاری امتحانات دانش آموزان حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۶۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم خرداد امسال در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند و طبق مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی سوابق تحصیلی دوره متوسطه دوم در پذیرش دانشگاه‌ها تأثیر دارد.

بیشتر بخوانید؛ احتمال بازگشایی مدارس از شهریورماه/ طرح شناور شدن آغاز سال تحصیلی پیگیری می‌شود

یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند، برای پایه یازدهم و دوازدهم از ۱۱ عنوان درس و برای پایه دهم ۱۲ عنوان درس امتحان نهایی گرفته خواهد شد.

در کنکور سال ۱۴۰۳، سوابق تحصیلی سهم ۵۰ درصدی دارد که ۲۸ درصد برای دروس عمومی و ۲۲ درصد برای دروس اختصاصی است.

دانش‌آموزان پایه دوازدهم از تاریخ ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ و ذانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم باید از روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در امتحانات نهایی شرکت کنند.

طبق تأکید مسئولان وزارت آموزش و پرورش، سوالات امتحانات نهایی از کتاب درسی طراحی می‌شود و طراحی سؤالات امتحانات نهایی چند روز قبل از برگزاری آزمون در قرنطینه و امنیت کامل و با کمک گروهی از دبیران با تجربه در مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، با همکاری معاون آموزش متوسطه و نمایندگان دفتر برنامه ریزی و تألیف کتابهای درسی متوسطه نظری انجام می‌شود.

همچنین به طراحان سوالات تاکید شده است از طراحی سوالات پرتکرار سال‌های قبل، جزوات و کتاب‌های کمک درسی پرهیز کنند.

طراحان سوالات امتحانات نهایی از میان دبیران مدارس دولتی

طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش، طراحی سوالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است و از طراحان خواسته شده درصدی از سوالات به سوالات آسان‌ و بخش عمده سوالات در حد متوسط باشد.همچنین تعدادی از سوالات سطوح بالای شناختی را مورد ارزشیابی قرار می‌دهد.

طراحان سؤالات دبیران مدارس دولتی سراسر کشور هستند و با توجه به شیوه‌های تدریس، متناسب با دانش‌آموزان سؤالات را طراحی خواهند کرد.

دانش‌آموزان هیچ بخشی از کتاب درسی را حذف نکنند

وزارت آموزش و پرورش ضمن توصیه‌هایی به داوطلبان اعلام کرده است: دانش‌آموزان تمام کتاب درسی را مطالعه کنند و هیچ بخشی را حذف نکنند چون از تمام بخش‌های کتاب درسی طراحی سؤال می‌شود، دانش‌آموزان به مؤسسات خصوصی و کتاب‌های کمک‌آموزشی مراجعه نکنند و کتاب‌های درسی را مبنا قرار دهند اما به‌جای پرداختن به کلیدواژه‌ها و نکات مهم، مفاهیم را مورد توجه قرار بدهند، یادگیری مهم است یعنی اگر مطلب را به‌خوبی متوجه شوند از عهده امتحانات نهایی برمی‌آیند.

نحوه طراحی سوالات در امتحانات نهایی

دانش‌آموزان باید توجه داشته باشند که انواعی از سؤالات در امتحانات نهایی قابل طرح هستند که برخی از آنها بدین قرارند:

مشابه آنها در قالب‌های گوناگونی مانند فعالیت، تمرین خود را بیازمایید و خودارزیابی در کتابهای درسی آمده‌اند.

در چارچوب محتوای کتاب هستند اما می‌توانند عیناً همان پرسش‌های موجود کتاب درسی نباشند.

ممکن است که بیش از یک راه حل و یک جواب داشته باشند؛ پس دانش آموزان می‌توانند پاسخ‌های متفاوتی به آنها بدهند. میتوانند داده محور و شاهد محور باشند در این نوع سوالات دانش، داده‌ها و اطلاعات مورد نیاز در اختیار دانش آموز قرار داده می‌شود تا با بررسی آنها به سوالات پاسخ دهد.

دانش آموزان را به تأمل و تفکر بیشتر ترغیب و به آنها کمک میکنند تا یادگیری خود را به موقعیت جدید تعمیم دهند.

به دانش آموزان کمک میکنند تا درک قوی تری از یک موضوع داشته باشند و با موضوعات دیگر یا دنیای واقعی ارتباط برقرار کنند.

دانش آموزان را تشویق میکنند تا با استفاده از دانش و مهارت‌های خود موضوع را در سطح عمیق تری بررسی کنند.

نمی توان با بله و خیر یا یک پاسخ ساده و چند کلمه‌ای به آنها پاسخ داد بلکه از دانش آموزان میخواهند تا نظرات و دلایل خود را ارائه کنند.

تنها دانسته‌های دانش آموزان را اندازه نمی‌گیرند بلکه مطالب جدیدی به آنها یاد میدهند تا بتوانند نقاط قوت و ضعف خود را بشناسند، یادگیری خود را نظارت و هدایت کنند و از این طریق احساس رشد و عاملیت را در آنها تقویت می کنند.

در قالبهای متفاوتی مانند کوتاه پاسخ، درست، نادرست، کشف ارتباط و تشریحی ارائه میشوند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229396 برچسب‌ها دانش‌آموزان

دیگر خبرها

  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • قابل توجه دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم؛ سؤالاتی که در امتحان نهایی طرح می‌شود
  • برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم چگونه تصحیح می شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • جزئیات تصحیح برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم
  • برگزاری امتحانان نهایی دانش آموزان در ۱۱۰ حوزه امتحانی چهارمحال و بختیاری
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • برگزاری جشنواره نخبگان قرآنی مدارس خوزستان