Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت: در حال حاضر حدود ۶ میلیون نفر مستاجر در تهران داریم که اگر قانون اعمال شود، بخشی از این خانه‌های خالی به بازار عرضه شده و بخشی از مشکلات مسکن را حل می‌کند.

گروه راه و مسکن بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ سید البرز حسینی، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با بازارنیوز، پیرامون اتصال سامانه‌های وزارتخانه‌ها به سامانه املاک و اسکان وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: در ابتدای کار، هرکسی برای خود سامانه‌ای داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
برای این که اطلاعات این سامانه تکمیل شود، نیاز داشت که از دستگاه‌های دیگر اطلاعات دریافت کند. شاید در ابتدای کار برخی از دستگاه‌ها برای ارائهع اطلاعات امتناع می‌کردند، ولی با گذشت زمان و پیشرفت کار، این مشکلات حل شد. بخش عظیمی از اطلاعات این سامانه تکمیل شده است. امیدواریم این اطلاعات به دستگاه‌های مرتبط به بحث مسکن در کشور کمک کند. همکاری دستگاه‌ها می‌تواند به برطرف کردن خطا‌ها در تصمیمی گیری برای مسکن در کشور کمک کند.

وی درباره عدم همکاری وزارت رفاه با  وزارت راه و شهرسازی در تکمیل اطلاعات سامانه املاک و اسکان گفت: سامانه رفاه ایرانیان وزارت رفاه، در ارتباط کامل با سامانه املاک و اسکان وجود دارد و برای اطلاعات از دهک‌های پایین و اقشار آسیب پذیر فاقد مسکن از آن استفاده می‌شود.   *علت خوداظهاری در سامانه املاک و اسکان

حسینی، در ارتباط با خوداظهاری مردم برای ثبت اطلاعات تا ۱۹ خرداد در این سامانه گفت: برای تکمیل اطلاعات این سامانه، مردم باید اطلاعات خود ثبت کنند. این اقدام از این جهت است که افراد حقیقی و حقوقی همچون بانک‌ها و موسساتی که منازل زیادی را در اختیار دارند، ساماندهی شوند. اگر این سامانه وزارت راه و شهرسازی تکمیل شود، از حیث مدیریتی برای تامین مسکن می‌تواند برنامه ریزی کند.

وی افزود: همچنین دولت می‌تواند از حیث اطلاعاتی که از این سامانه به دست می‌آید، برای اجاره داری و ساخت مسکن، خانه‌های خالی و املاکی که در دست اشخاص حقوقی که بنگاه داری می‌کنند است را به دست آورد؛ لذا از این طرف می‌تواند برای سیستم مسکن در کشور کمک کننده باشد.

حسینی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۶ میلیون نفر مستاجر در تهران داریم که اگر قانون اعمال شود، بخشی از این خانه‌های خالی به بازار عرضه شده و بخشی از مشکلات مسکن را حل می‌کند.   *کشورهای مختلف سامانه‌های مشابه دارند
سخنگوی کمیسیون عمران درباره وجود چنین سامانه‌هایی در سایر کشور‌های دنیا، اظهار کرد: در همه دنیا اطلاعات املاک موجود است و هر کشوری بر اساس ساختار‌های خود، یک اقدام مدیریتی را انجام داده و هر سازمانی باید بنابر نوع فعالیت خود سامانه‌ای داشته باشد. البته برای این که این سامانه‌ها به هم متصل شوند، نیاز به یک مرکز است که همه این سامانه‌ها را به هم لینک کند؛ لذا این سامانه فقط مختص ایران نیست و در کشور‌های مختلف وجود دارد.

حسینی در پایان خاطرنشان کرد: حسن این سامانه، کمک به تصمیمات مدیریتی است و به حل نابسامانی‌هایی که در زمینه مسکن وجود دارد، کمک می‌کند. مشکلات زیادی در زمینه مسکن وجود دارد که یکی از آن‌ها عدم دسترسی به اطلاعات صحیح و جامع است. یکی دیگر از مشکلات مسکن، متولیان حوزه مالی و بانک‌ها هستند که با لوکس‌سازی و بنگاه‌داری در این بازار، به مشکلات دامن زده اند. این‌ها مجبورند در این سامانه واحد‌های خود را ثبت کنند که فعالیت آن‌ها در این صورت شفاف و آمار خانه‌های خالی مشخص خواهد شد و طبق قانون، مالیات بر خانه‌های خالی برای آن‌ها وضع می‌شود که میزان آن، رقم‌های سنگینی خواهد بود.

پایان پیام// برچسب ها: سامانه املاک و اسکان ، کمسیون عمران ، مسکن لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000OGe

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سامانه املاک و اسکان کمسیون عمران مسکن سامانه املاک و اسکان خانه های خالی دستگاه ها وزارت راه سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۹۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنگاه‌های املاک همدان زیر ذره‌بین نظارت کارگروه تنظیم و کنترل بازار مسکن

مجید صالحی امیرگفت: گشت مشترک بازرسی کارگروه ساماندهی بازار املاک و مستغلات در سطح شهر همدان تشکیل شده است و هر روز با سرکشی از بنگاه‌های معاملات ملکی از تخلفات پیشگیری می‌کند.

او گفت: در بازدید‌های صورت گرفته طی روز‌های گذشته، چند بنگاه نیز اخطار پلمب دریافت کردند و همچنین چندین مورد تشکیل پرونده و ارسال برای تعزیرات صورت گرفت.

مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان گفت: به منظور کنترل بازار مسکن، هفت هزار مورد بازرسی از بنگاه‌های معاملات ملکی استان انجام شده است و تعدادی از متخلفان جریمه و پلمب شدند که تاثیر مثبتی بر کنترل قیمت مسکن در شهر همدان داشت، اما تا حصول نتیجه مطلوب جای کار زیادی وجود دارد.

صالحی امیر گفت: همچنین در کارگروه تنظیم بازار مسکن، واحد‌های مسکونی خالی استان در دست شناسایی است و به دنبال صحت سنجی آن هستیم تا اقدامات لازم برای آن‌ها را انجام دهیم.

مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان گفت: پارسال ۱۰ هزار و ۳۸۶ فقره تسهیلات ودیعه مسکن به متقاضیان همدانی واگذار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • خریداران مسکن و مستاجران منتظر این تغییر باشند! / ابوالفضل نوروزی مطرح کرد
  • برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • خبر خوش برای مستاجران
  • جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد
  • جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستاجران
  • انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان
  • بنگاه‌های املاک همدان زیر ذره‌بین نظارت کارگروه تنظیم و کنترل بازار مسکن