Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-05@04:15:04 GMT

عوارض واکسن کرونا را سریعا اطلاع دهید

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۲۵۲۶۰

عوارض واکسن کرونا را سریعا اطلاع دهید

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به کسانیکه واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند، اکیدا توصیه کرد که در صورت مواجهه با عوارض جدی پس از تزریق واکسن، حتما مراتب را طی تماس با شماره تلفن 1819، به سیستم سلامت اطلاع دهند.

به گزارش ایسنا، عبدالرسول همتی یکشنبه ۲۶ اردیبهشت در سیصد و بیست و سومین نشست ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید۱۹ با اشاره به دستاوردهای مطلوب مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه(۱۸۱۹)، گفت: با تمهیدات انجام شده در مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه، مردم استان فارس پس از دریافت واکسن علیه کووید۱۹، در صورت بروز عوارض جدی، می‌توانند با سامانه ۱۸۱۹ تماس بگیرند تا خدمات مشاوره و در صورت نیاز فرآیند ارجاع برای درمان آنان ارایه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه، به صورت شبانه روزی فعال است و نقش موثری در تسریع ارائه خدمات با کیفیت به بیماران دارد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به چرخش ویروس منحوس کرونا در سطح جامعه، تاکید کرد: نباید در رعایت پروتکل‌های بهداشتی سهل انگاری کرد، زیرا خاصیت این بیماری، چرخش و انتقال سریع است و هرگونه بی توجهی، سهل انگاری و رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی، زمینه ساز موج‌های جدید ویروس کرونا است.

همتی در این نشست وضعیت آمار مبتلایان به کروناویروس و جانباختگان این بیماری در شیراز و استان، روند انجام تست‌های pcr در مراکز ۱۶ ساعته، فعالیت آزمایشگاه‌های تشخیصی کووید۱۹، همچنین اقدامات کارگروه‌های مختلف ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید۱۹ را ارزیابی کرد.

لینک کوتاه: asriran.com/003I4B

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۵۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد

شهنام عرشی؛ رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: واکسن پنوموکوک و روتاویرس پس از گذشت ۱۰ سال از تصویب به زودی در سبد واکسیناسیون ملی کشور قرار خواهند گرفت.  

وی بیان کرد: تزریق واکسن  پنوموکوک در۷ استان و واکسیناسیون روتاویروس در دو استان به صورت آزمایشی تحت قالب سبد واکسیناسیون ملی به کودکان تزریق خواهند شد.  

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که تزریق واکسن پنوموکوک از مرگ سالانه ۱۵۰۰ کودک پیشگیری خواهد کرد.

عرشی ادامه داد: تزریق واکسن روتاویروس مانع از بستری شدن سالیانه ۱۰ هزار کودک در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در کشور خواهد شد.

وی افزود: پس از ۱۰ سال از تصویب ورود این واکسن‌ها به برنامه واکسیناسیون ملی، خوشبختانه از اواخر سال گذشته با تامین واکسن، اجرای آزمایشی واکسیناسیون پنوموکوک در بندر خمیر استان هرمزگان آغاز شد و امیدواریم طی ماه‌ها و سال‌های آتی تولید داخلی دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس را شاهد باشیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت بیان کرد: هم‌اکنون چند شرکت داخلی واکسن روتاویروس را تولید می‌کنند؛ اما هنوز واکسن پنوموکوک در ایران تولید نمی‌شود و این واکسن وارداتی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • اعتراف آسترازنکا به عوارض مرگبار واکسن/ رشوه، دروغ و پنهان‌کردن حقیقت برای تجارت با سلامتی انسان‌ها
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان