Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@04:10:50 GMT

چگونه از جهش های جدید ویروس کرونا جلوگیری کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۳۰۵۶۱

چگونه از جهش های جدید ویروس کرونا جلوگیری کنیم؟

رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و پرهیز از حضور در تجمعات کلید پیشگیری از جهش‌های احتمالی ویروس کرونا در آینده است.

به گزارش برنا؛ شمس‌الدین اطهاری با اشاره به شیوع ویروس کرونا و همه‌گیری آن گفت: اکنون تنها راهکار قوی و با اطمینان بالا، امید داشتن به سیستم ایمنی بدن است که با ایجاد مصونیت، از انتقال و بیماری‌زایی این ویروس ممانعت کرده و زنجیره انتقال آن را قطع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طراحی واکسن کارآمد، از جمله مهم‌ترین اقدامات انجام شده برای مقابله با ویروس کرونا بوده که برخی از کشورها اقدام به تولید آن کردند تا با تحریک سیستم ایمنی، سبب مصونیت و ایمن‌سازی فرد شوند.

این مسئول با بیان اینکه نگرانی امروز جهش‌های متعدد ویروس کرونا و ایجاد علائم بالینی متفاوت‌تر بوده و این نگرانی‌ها را در مورد واکسیناسیون نیز در بر می‌گیرد، تصریح کرد: با توجه به ساختار ژنومی ویروس، این جهش‌ها قاعدتاً باید وجود داشته باشند و این موضوع جدیدی نیست، زیرا در ویروس‌های مشابه نیز به دفعات قابل مشاهده بوده و این مسئله از دید سازندگان واکسن پنهان نمانده است.

عضو هیات علمی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم‌پزشکی در رابطه با علت جهش ویروس، گفت: افزایش جهش‌های ویروس به دلیل انتقال ویروس بین افراد مختلف جامعه با سیستم ایمنی متفاوت بوده که ویروس تلاش می‌کند با تغییر خود از دسترس سیستم ایمنی فرار کند و این فشار باعث افزایش جهش‌ها می‌شود.

اطهاری با بیان اینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک سبب قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا می‌شود، اظهار کرد: با رعایت پروتکل‌های بهداشی، استفاده از ماسک، پرهیز از حضور در دورهمی و تجمعات می‌توانیم از جهش‌های احتمالی ویروس کرونا در آینده جلوگیری کنیم.

وی در رابطه با تاثیر جهش ویروس کرونا بر کارآیی واکسن‌های تولید شده، افزود: جهش‌های عمده ویروس کرونا در بخش‌هایی از ویروس صورت گرفته که تداخلی با اثربخشی واکسن‌های مورد آزمایش ندارد و سازندگان نیز در تلاش هستند بخشی از ویروس را استفاده کنند که تاثیر کمتری از جهش می‌گیرد.

این مسئول با بیان اینکه قضاوت درباره تأثیر جهش‌ ویروس کرونا بر فرآیند کارآیی واکسن زود است، زیرا باید اثرات این جهش‌ها بررسی شود و مطالعات دقیقی بر روی آن صورت گیرد، خاطرنشان کرد: برای کاهش نرخ جهش‌ها، مقابله با سرایت و بیماری‌زایی بالای این ویروس و دسترسی به واکسن کارآمد، رعایت پروتکل‌های بهداشتی حتی پس از دریافت واکسن اهمیت بالایی دارد تا موجب افزایش شیوع این ویروس نشود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ویروس سیستم ایمنی بدن واکسیناسیون جامعه سیستم ایمنی ماسک کرونا رعایت پروتکل سیستم ایمنی ویروس کرونا جهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۰۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس
  • خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد