Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین فلاح مهرآبادی درباره افرادی که دوز استنشاقی را دریافت کرده‌اند، گفت: نتایج ارزیابی ایمنی برای افراد دریافت کننده دوز استنشاقی مخاطی دو هفته آینده اعلام می‌شود.

به گزارش برنا؛ واکسن کرونا نه تنها برای ایران بلکه برای جهانیان یکی از اولویت‌ها محسوب می‌شود. هرچند به دلیل تحریم‌ها و رفتارها ناجوانمردانه شاهد اقدامات نامناسب از سوی تصمیم‌گیران در  فراتر از مرزها برای ارسال واکسن به ایران بودیم اما دانشمندان ایرانی در این شرایط بیکاری ننشسته و اقدامات موثر در زمینه تولید واکسن را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدواریم  هفته آینده مجوز شروع فاز دوم را اخذ کنیم

محمد حسین فلاح مهرآبادی، معاون تحقیقات و فناوری موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی درباره آخرین وضعیت افراد تزریق کننده واکسن کرونای رازی به خبرنگار برنا گفت: در فاز نخست  133 نفر از داوطلبان تحت واکسین قرار گرفتند. هم‌اکنون دوز اول و دوم تزریق شده است. 129 نفر در دوز دوم استنشاقی تحت تزریق قرار گرفته‌اند.

 او افزود: تمامی گزارشات به سازمان غذا و دارو ارسال شده و دوز منتخب برای فاز دوم مشخص شده و دوز 10میکروگرم به عنوان دوز منتخب ارسال شده است. امیدواریم در هفته آینده مجوز شروع فاز دوم را اخذ هستیم.

به گفته فلاح مهرآبادی همزمان غربالگیری داوطلبان برای فاز دو هم انجام شده است. امیدواریم با دریافت مجوز برای فاز دوم تزریق انجام شود.

 عارضه‌ای  برای داوطلبان مشاهده نشده است

معاون تحقیقات و فناوری موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی درباره عوارض واکسن برای افرادی که تحت تزریق قرار گرفته‌اند، گفت: برای داوطلبان تزریق واکسن در  فاز اول عارضه به دنبال نداشته است، چون عارضه به گریدهای یک تا چهار تقسیم می‌شود. بروز عارضه در گرید سه به بالا در روند مطالعات تاثیرگذار است و می تواند به توقف و بروز دیگر مشکلات منجر شود.

او  افزود: تاکنون بر اساس پایش داوطلبان عارضه گرید 3 در داوطلبان مشاهده نشده است.

فلاح مهرآبادی ادامه داد: عوارض تزریق واکسن‌ به طور معمول شامل تب، لرز، تورم در قسمت تزریق، بی‌حسی یا سردرد‌های مختصر و ... می‌شود. البته هنوز بر اثر تزریق این واکسن آنزیم‌های کبدی و وضعیت سلول‌های خونی با پیامدهای خاصی همراه نبوده است.

او بیان کرد: هدف از دوز اسنتشاقی کاهش ویروس برای افراد است، چون با دو دوز واکسیناسیون، ایمنی برای افراد ایجاد می‌شود.

 این مقام مسئول تصریح کرد: هدف کاهش انتقال ویروس در افراد تزریق کننده واکسن است و این امر با ایجاد ایمنی مخاطی و موضعی در مخاط حفره بینی امکان پذیر است. در مطالعه فاز سوم می‌توان با مطالعه بر روی گروه‌های متفاوت جامعه اثبات کرد که دوز استنشاقی باعث کاهش ویروس در بین افراد واکسینه شده می‌شود.

نتایج ارزیابی استنشاقی دریافت کننده دوز دو هفته آینده مشخص می‌شود

او گفت: برای افرادی دریافت کننده دوز استنشاقی هم ارزیابی ایمنی مخاطی طی دو هفته آینده انجام می‌شود.

فلاح مهرآبادی درباره فعالیت تولید واکسن افزود: زیرساخت‌های تولید انبوه در دو بخش آماده شده است. در بخش نخست ایمنی با احداث Clean Room  انجام می‌شود.

به گفته او فاز نخست در یک میلیون دوز با احداث Clean Room  و قرار داد تجهیزات هم منعقد شده و امیدواریم قبل از پایان فاز سه تولید صنعتی نیز آغاز شود.

معاون تحقیقات و فناوری موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی درباره دوز اسنتشاقی این واکسن گفت: این دوز کمک کننده و کاهش دهنده انتقال ویروس برای تکمیل فعالیت واکسن است. افراد دریافت کننده واکسن در صورت بهره‌مندی از دوز استنشاقی دیگر ناقل نیستند.

 مهرآبادی با بیان اینکه تمامی اقدامات در موسسه رازی انجام می‌شود و برای سازمان غذا و دارو هم گزارشات  ارسال شده است، تاکید کرد: امیدواریم به زودی مجوز فاز دو اخذ شود. افراد برای تزریق  واکسن به شکل داوطلبانه می‌توانند به سایت رازی مراجعه و ثبت نام کنند.

//انتهای پیام: 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران بیکاری تحقیقات و فناوری برنا واکسین فناوری مشکلات تورم ویروس جامعه سازمان غذا و دارو واکسن کرونا زهرا سلیمانی دوز استنشاقی دو هفته آینده دریافت کننده دوز استنشاقی برای افراد فاز دوم فاز دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۰۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درخصوص ورود واکسن گارداسیل (زگیل تناسلی) به برنامه واکسیناسیون ملی کشور توضیح داد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در پاسخ به سوالی درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد:« عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال، یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان صرفه اقتصادی دارد. در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم. به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.»

وی ادامه داد: به‌طور مثال، ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند، اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی ۶ ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • هشدار به داوطلبان کنکور؛ شیادان در فضای مجازی در کمین هستند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • بزرگ‌ترین ماراتن علمی کشور در خط شروع ۱۴۰۳
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • شروع هفته کار و کارگر با شعار «مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی»
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت ایرانی برای تولید گوشی موبایل تسهیلات دریافت کردند