Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته تربیت‌بدنی مجلس شورای اسلامی گفت: به طور کلی قریب به هزار و پانصد و سی میلیارد تومان به اعتبارات ورزش افزوده شد و سنگ بنای خوبی برای حمایت از ورزش و جوانان گذاشته شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد راستینه، رئیس کمیته تربیت بدنی مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که آیا در شرایط کنونی برای تغییر ماهیت فدراسیون های ورزشی و تبدیل آنها از یک نهاد عمومی به بخش حقیقی ضرورتی وجود دارد، تصریح کرد: فدراسیون ها در تمام دنیا زیرساخت های لازم ورزش قهرمانی را برای مسابقات بین المللی آن کشورها فراهم می کنند و طبیعتاً ‌فدراسیون ها بازوان پرقدرت رشته های قهرمانی کشورهایی هستند که برای توسعه ورزش قهرمانی سرمایه گذاری می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه ما در کشورمان با مشکلی روبرو هستیم و آن بحث ماهیت فعالیت فدراسیون های ورزشی است که به دلیل عدم شفاف بودن ماهیت فدراسیون ها و نوع دریافت اعتبارات و هزینه کرد آنها هموارد مورد بحث و گفتگو قرار می گیرد و بعضاً ‌در تناقضات با ساختارهای ورزشی بین المللی، برخی از ماهیت فدراسیون ها دستخوش تغییراتی می شود که گاهی اعتراضاتی را در ساختارهای بین المللی برای ورزش ما به همراه دارد.  

وی در خصوص تصویب لایحه تغییر ماهیت فدراسیون های ورزشی در هیأت دولت گفت: ما منتظریم که این لایحه به مجلس ارائه شود تا درباره آن بحث و گفتگویی صورت بگیرد. به نظر من مباحث ورزش ما یک مقدار بنیادی تر و ریشه ای تر از این است که با تغییر ماهیت برخی از فدراسیونها به دنبال اصلاح ساختار آنها باشیم. اساساً‌ در تمام کشورهای توسعه یافته روی رشته های اولویت دار سرمایه گذاری می شود؛ اما متأسفانه در کشور ما به تعداد رشته های جدیدالبنیان هم که بعضاً‌ در کشور دیگری ایجاد می شود، بلافاصله فدراسیونی شکل می گیرد و متأسفانه با توسعه فدراسیون ها نتوانستیم رشته های اولویت دارمان را به آنچه که استحقاقشان است، هدایت کنیم.   راستیه خاطرنشان کرد: به اعتقاد بنده بحث ضرورت وجود برخی از فدراسیون ها، همچنین اجماع آنها در رشته های اولویت دار و تفکیک فدراسیون ها به رشته های المپیکی و غیرالمپیکی اولویتش از ماهیت حقوقی فدراسیون ها بیشتر حائز اهمیت است.   وی به تشریح اقدامات مجلس شورای اسلامی در بحث ورزش پرداخت و گفت: مجلس شورای اسلامی در طول سال گذشته و امسال در بحث ورزش مواردی را در دستور کار خود قرار داده است. به تمام معنا تمام ظرفیت مجلس برای کمک به ورزش و حمایت از ورزشکاران معطوف شده است. ما سال گذشته بحث شفاف سازی واگذاری دو باشگاه بزرگ استقلال و پرسپولیس را زیر ذره بین مجلس قرار دادیم و وزارت ورزش و جوانان مکلف شد که اسناد مالکیتی این دو باشگاه را شفاف کند و بدون شفاف سازی آخرین وضعیت آنها حق واگذاریشان را ندارد.   رئیس کمیته تربیت بدنی مجلس شورای اسلامی افزود: گام دوم در بحث لایحه بودجه بود که برای اولین بار اتفاق بسیار خوبی در بحث حمایت از ورزش، فدراسیون ها و رشته های المپیکی و غیرالمپیکی رخ داد و به جرأت می گویم در تاریخ مجالس ادوار گذشته یک اتفاق کاملاً بی نظیری است. به طور کلی قریب به هزار و پانصد و سی میلیارد تومان به اعتبارات ورزش افزوده شد و سنگ بنای خوبی برای حمایت از ورزش و جوانان گذاشته شد.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فدراسیون های ورزشی مجلس شورای اسلامی ماهیت فدراسیون ها حمایت از ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۲۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳

در حالی شورای شهر تهران در راستای استفاده حداکثری شهروندان از اماکن ورزشی شهرداری ، نرخ بلیط این مراکز برای سال ۱۴۰۳ مطابق تعرفه وزارت ورزش برای سال جاری در نظر گرفته است که تعرفه برخی از امکان بیش از ۱۰۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اعضای شورای شهر تهران در تاریخ هشتم اسفندماه سال 1402 ، بهای خدمات استفاده از مراکز ورزشی شهرداری تهران را به تصویب رساندند که در راستای حمایت از استفاده حداکثری شهروندان از این اماکن، نرخ بلیط این مراکز برای سال 1403 مطابق تعرفه وزارت ورزش برای سال جاری (1402) در نظر گرفته شد.

اما حالا با گذشت بیش از یک‌ماه از سال 1403 ، بررسی‌های میدانی خبرنگار تسنیم حکایت از آن دارد که تعرفه امکان ورزشی شهرداری تهران در برخی از مناطق تهران بیش از 100 درصد افزایش پیدا کرده است و در این بخش مسئولان شهرداری تهران در بخش ورزش پاسخگویی مناسبی را نسبت به این ارقام ندارند.

شهرداری تهران بهره‌برداری از اماکن ورزشی را به بخش‌های دیگر واگذار کند

نصب تعرفه در مجموعه‌های ورزشی شهرداری

زهرا شمس احسان؛ رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران، خواستار نصب تعرفه‌های ورزشی در تمامی مجموعه‌های ورزشی شهرداری شد.

وی با اشاره به برگزاری جلسات هفتگی با ورزشکاران در مناطق مختلف شهر تهران، گفت: در این جلسات مشکلات و مسائل ورزشکاران بررسی و در قالب مصوبات پیگیری می‌شود.

رئیس کمیته ورزش شورا از اجرای برنامه حمایت از ورزش‌های قهرمانی و باستانی در برنامه چهارم توسعه شهرداری تهران خبر داد.

به گزارش تسنیم، در حالی شورای شهر تهران تاکید بر نصب تعرفه در مجموعه‌های ورزشی شهرداری تهران تاکید کرده است که در برخی از امکان این تعرفه‌ها نصب نشده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشارکت ۲۱ هزار نفر در ورزش شهروندی/ هدف شهرداری همدان سازندگی است
  • بازگشت بسکتبال ۳ به ۳ دانشگاه آزاد به لیگ برتر
  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر
  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم