Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، پیش از ظهر امروز تعدادی از کارگران شرکت لوله سازی خوزستان با تجمع در مقابل ساختمان استانداری خوزستان خواستار رسیدگی به وضعیت این شرکت شدند.
این کارگران که حدود هشت ماه گذشته از کار بیکار شده‌اند مطالبات خود را با عناوین درشت بر روی پلاکاردهایی درج کرده و بر ورود دستگاه قضا برای مجازات تخریب کنندگان این شرکت تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

از سال 81 حقوق و مزایا دریافت نکردیم

 

حسین دست‌پیش نماینده کارگران شرکت لوله سازی خوزستان در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اهواز، اظهار کرد: از سال 81 که حقوق‌ها بین 30 هزار تومان و تا 70 هزار تومان بود کارگران از شرکت  به ما پرداخت می‌کرد که حتی نمی‌توان اسم آن را حقوق علی الحساب گذاشت.
وی با بیان اینکه با این میزان حقوق در آن زمان می‌توانستیم یک واحد آپارتمانی خرید کنیم، افزود: حدود بیست سال از مطالبات ما گذشته است و شرکت همچنان حق و حقوق ما را پرداخت نکرده است و با هیچ کدام  از ما تسویه حساب نکرده است البته این شرایط فقط مختص کارگران نیست و تعدادی از کارمندان رسمی نیز وضعیت ما را دارند.
نماینده کارگران شرکت لوله سازی خوزستان گفت: مدیر عامل شرکت با فروش قطعات شرکت شروع به پرداخت مطالبات ما کرد که هنوز هم کامل پرداخت نشده است.

دست پیش بیان کرد: حدود 200 نفر از کارگران از سال 81 تا کنون از شرکت مطالبه دارند و حقوق آن‌ها پرداخت نشده است.

 


فروش 200 میلیارد تومان از اموال لوله سازی خوزستان

بهمن فرخ پیام یکی از سهام‌داران شرکت لوله‌سازی خوزستان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، اظهار کرد: سهامداران  شرکت علیه  یکی از اعضای هیئت مدیره شرکت لوله‌سازی خوزستان که اقدام به فروش اموال شرکت کرده است اقامه دعوی کردیم و پرونده در حال رسیدگی است.

وی با بیان اینکه وی از نظر ما سهامی در شرکت ندارد، افزود:او حدود 203 میلیارد تومان جنس از شرکت فروخته است اما هنوز 13 میلیارد تومان بدهی کارگران را پرداخت نکرده است.

 

دستور توقیف تخریب اموال شرکت لوله سازی خوزستان

حدود دو هفته گذشته عباس حسینی پویا دادستان عمومی و انقلاب اهواز به دنبال انتشار خبر  تخریب و فروش قطعات شرکت لوله سازی خوزستان اظهار کرد: از سوی دادستانی مرکز استان جلوی هر گونه اقدامی در این خصوص گرفته شده تا در دادگستری به موضوع رسیدگی شود. 

وی افزود: رئیس قوه قضاییه در سخنان اخیر خود از سازمان بازرسی و دادستان‌های سراسر کشور، خواسته است که با متخلفینی که کارخانجات بنگاه‌های تولیدی را تعطیل و قطعات آن را به فروش می رسانند تا از زمین آن سواستفاده کنند، قاطعانه برخورد شود.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: فروش اموال شرکت 203 میلیارد تومان آقای عشقی شرکت لوله سازی خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۸۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: پرونده‌های کالاهای قاچاق و متروکه اموال تملیکی استان، سال گذشته به ارزش سه هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال تعیین تکلیف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، علی دهقانی امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: در راستای تأکیدات رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام طی دو سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می‌کنند و هزینه بالای نگهداری از آن‌ها که موجب ضرر به بیت‌المال می‌شود، دستور داده شد تا نسبت به تعیین تکلیف آن‌ها از مراجع قانونی اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری خوزستان خاطرنشان کرد: این پرونده‌ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود چهار هزار میلیارد ریال به بیت‌المال بازگشته است، در این مدت همچنین ۲۹۹ فقره پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ فقره نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم‌سازی تعیین تکلیف شده است.

دهقانی با قدردانی از پیگیری‌های دادستان مرکز استان و دادستان‌های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش‌های مدیران اداره اموال تملیکی استان، اضافه کرد: از آذر سال گذشته با تعیین نماینده‌ای از اداره کل اموال تملیکی استان جهت جهت مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده‌های فاقد رأی، ۹۱۰ رأی قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

وی تصریح کرد: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه‌های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال، یک فقره انهدام تخصصی دارو از پرونده‌های مهم تعیین تکلیف شده استان در سال گذشته است.

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

کد خبر 749079

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • توقف صادرات مقاطع طویل لوله و پروفیل فولادی با الزام برگشت ارز
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • فرونشست زمین در خیابان علامه مجلسی اصفهان
  • مدودف از پاسخ مسکو به مصادره اموال روسیه از سوی واشنگتن گفت
  • مرگ تلخ ۲ کارگر در حادثه عملیات لوله‌گذاری در شیراز
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • مرگ ۲ کارگر شهرداری شیراز حین عملیات لوله گذاری
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • قتل مدیر عامل شرکت پخش لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو