Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر محمدی مدیرعامل باشگاه پیکان گفت برخی تلاش‌ها در پشت پرده در حال انجام است تا انشای حکم به کمیته انضباطی تلقین شود. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اکبر محمدی درباره تنش‌های پیش‌آمده بعد از دیدار سایپا - پیکان و ماجرای انجام یک تعویض اضافه تیمش در این بازی گفت: واقعیت این است که من دوست نداشتم در این مسائل اظهارنظری انجام بدهم، چون مسائل مربوط به اتفاق رخ داده از سوی سایر مقامات تیم فوتبال باشگاه در رسانه‌ها به طور شفاف بیان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال با گذشت دو روز از این ماجرا احساس می‌کنم برخی قصه را به سمتی می‌برند که بوی صداقت و حقیقت نمی‌دهد.

وی ادامه داد: تفسیر اشتباه سهوی که از سوی تیم ما رخ داده، کاملاً ساده است. مهمترین نکته‌ای که باید در نظر گرفته شود، میزان تأثیرگذاری بازیکنی است که به‌عنوان تعویضی ششم به زمین رفته است. قطعاً کارشناسان داوری و حقوقی که در داخل و خارج از کشور هستند می‌توانند در این مورد نظر بدهند و ارائه طریق کنند.

مدیرعامل باشگاه پیکان همچنین گفت: اینکه مطالبی درباره تکرار بازی یا تغییر نتیجه آن مطرح می‌شود، برای ما عجیب است! همانطور که گفتم اگر میزان تأثیرگذاری بازیکن را در نظر بگیریم و بدانیم که او فقط چند ثانیه به زمین رفته و حتی توپ به پایش هم برخورد نکرده است، واضح خواهد بود که حکم کمیته انضباطی نباید به سمت تکرار یا تغییر نتیجه برود.

محمدی در بخش دیگری از صحبت‌هایش خاطرنشان کرد: بی‌تردید بالاترین مرجع فوتبال فیفاست که باید از این مرجع استاندارد استعلام شود.

وی درباره بیانیه‌ای که باشگاه سایپا در این مورد صادر کرده است، بیان کرد: باشگاه سایپا در بیانیه‌اش به ما تهمت زده است. آنها اعلام کرده‌اند در وقفه ایجاد شده برای اینکه پنالتی زده شود، ما از فرصت استفاده کردیم و تعویض ششم را انجام دادیم. این در حالی است که پنالتی در دقیقه 86 زده شده و تعویض ششم ما در دقیقه 7+90 بوده است. این موضوع تهمت واضح به باشگاه پیکان بوده و از مراجع قانونی قابل پیگیری است. ما آن را مصداق تشویش اذهان عمومی و القای تشکیک می‌دانیم. از طرفی باشگاه سایپا بسیار عجولانه به قانون استناد کرده و این در حالی است که قانون برای مجلس است و ما در فوتبال مقررات انضباطی داریم.

محمدی در ادامه صحبت هایش گفت: ماده‌های 61 و 62 مقررات انضباطی فوتبال کاملاً مشخص است و می‌شود به آن استناد کرد. حتی متخصصان داوری و متخصصان حقوقی فوتبال به جز یک نفر که همیشه ساز مخالفت می‌زند، همگی متفق‌القول گفته‌اند که این مسئله نقض قانون توسط تیم داوری بوده است. از طرفی باید میزان حضور این بازیکن در زمین و تأثیرگذاری‌اش مورد بررسی قرار بگیرد و برای جریمه او رأی صادر شود.

مدیرعامل باشگاه پیکان ضمن ابراز نگرانی از تلاش‌های برخی افراد برای ایجاد تغییر در حکم کمیته انضباطی تأکید کرد: من احساس می‌کنم فدراسیون فوتبال شاید بخواهد با توجه به حضور بعضی از افراد در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال مسیر دیگری را در صدور حکم خود انتخاب کند. البته این افراد نماینده باشگاه‌ها در هیئت رئیسه هستند و باید منافع همه باشگاه‌ها را در نظر بگیرند، نه فقط باشگاه سایپا.

محمدی در پاسخ به این پرسش که آیا حضور سراجی به‌عنوان مدیرعامل سایپا در هیئت رئیسه فدراسیون نگران‌کننده نیست، گفت: من از آقای سراجی به‌عنوان نماینده هیئت رئیسه انتظار دارم به دنبال استیفای حقوق باشگاه‌ها باشد. باشگاه سایپا هم یک باشگاه مانند باشگاه پیکان و بقیه باشگاه‌هاست. همان اندازه که باشگاه سایپا در فدراسیون فوتبال سهم دارد، باشگاه پیکان هم باید مورد توجه قرار بگیرد. بنابراین ایشان و همچنین آقای رضاییان باید مدافع حقوق باشگاه‌ها در هیئت رئیسه و فدراسیون فوتبال باشند. فدراسیون فوتبال هم باید بدون جهت‌داری فقط حق و حقیقت را دنبال کند.

مدیرعامل باشگاه پیکان ضمن گلایه از اتفاقات رخ داده در برنامه فوتبال برتر و صحبت‌های مجری این برنامه عنوان کرد: برنامه گذشته فوتبال برتر به نگرانی ما اضافه کرده است. متأسفانه مجری این برنامه دوشنبه شب به موضوع پیش‌آمده دامن زد و ماجرا را طوری جلو برد که انگار ایشان رئیس کمیته انضباطی است. او به صراحت دو راه را برای صدور حکم پیش روی مسئولان کمیته انضباطی می‌گذارد و بعد هم بارها تهدید می‌کند که اگر این دو حالت اتفاق نیفتد، در برنامه‌های بعدی رئیس کمیته انضباطی باید در این خصوص توضیح بدهد!

وی افزود: متأسفانه برنامه فوتبال برتر حتی اجازه پاسخگویی به بنده به‌عنوان مدیرعامل باشگاه و بیان نقطه نظرات‌مان را نیز نداد و این نوع رفتار برای ما قابل تأمل است.

اکبر محمدی در ادامه اظهار کرد: من نشانه‌هایی دارم از اینکه یک شورای رسانه‌ای ایجاد شده که هدفش القای صدور حکم به سود باشگاه سایپا به فدراسیون فوتبال است. مطمئن باشید اگر خدای ناکرده ماجرا به این سمت برود، می‌گویم که چه کسانی از دل رسانه‌ها برای چه باشگاه‌هایی کار می‌کنند و چگونه اهداف‌شان را جلو می‌برند.

مدیرعامل پیکان صحبت‌هایش را اینگونه به پایان برد: تأکید می‌کنم که ما تابع قانون هستیم و حکم عادلانه‌ای که کمیته انضباطی صادر کند را می‌پذیریم و تمکین می‌کنیم، اما اگر خدای ناکرده احساس کنیم تلاش‌های پشت پرده در این ماجرا دخیل بوده است، قطعاً از حق خود نمی‌گذریم و حتماً این پرونده را به خارج از فدراسیون فوتبال ایران خواهیم برد.

باشگاه سایپا: دیدار با پیکان باید 3 بر صفر به سود ما اعلام شودسلیمانی: تیم داوری دیدار سایپا - پیکان اولین مقصر است/ نتیجه بازی تغییر نمی‌کند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سایپا پیکان تهران سایپا پیکان تهران مدیرعامل باشگاه پیکان فدراسیون فوتبال کمیته انضباطی هیئت رئیسه باشگاه سایپا باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۸۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی فوتبال ایران

پس از گذشت حدود یک هفته از اعلام قانون جدید فدراسیون فوتبال، مدیر تیم فوتبال سپاهان به کمیته اخلاق احضار شد که به نظر می‌رسد راهکار جدید فدراسیون برای پیشگیری از حواشی تقابل سپاهان و پرسپولیس و پیرو آخرین بخشنامه جرایم باشگاهی باشد.

به گزارش ایسنا، در چند روز گذشته فدراسیون فوتبال در ادامه قوانین جدید این فصل، این بار سراغ صحبت‌های اعضای تیم‌ها رفت و اعلام کرد که بیانیه‌ها و مصاحبه‌های غیر فنی اعضای تیم‌ها علیه فدراسیون، سازمان لیگ، هیات فوتبال استان، باشگاه‌ها، کمیته‌های فدراسیون و اعضای باشگاه‌ها جریمه حداقل ۲ میلیارد تومانی در پی خواهد داشت که البته این قانون سکه‌ای است که دو رو دارد.

با اینکه هدف فدراسیون‌نشینان از این قوانین جلوگیری از حواشی میان باشگاهی و درگیری‌های رسانه‌ای است اما در سوی دیگر می‌تواند دموکراسی و حق انتقاد را از روح فوتبال بگیرد و تیم‌ها حق خود را در حال ضایع شدن ببینند. البته این محکومیت‌ها عموما دامن‌گیر تیم‌هایی می‌شود که در جنگ رسانه‌ای کمتر از رقبا دست دارند و با افزایش بار مالی، رغبتی به ادامه نخواهند داشت.

مجتبی فریدونی، مدیرعامل پیشین ذوب‌آهن در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: جریمه‌های فدراسیون بار مالی باشگاه‌ها را سنگین‌تر کرده و شاید لیگ را از پویایی خارج کند. باشگاه‌ها همین الان هم در بودجه‌هایشان مشکل دارند و پرداختی‌هایشان عقب افتاده است. باشگاهی که در مخارج فعلی‌اش مانده، جریمه را نمی‌تواند بپردازد.

فریدونی همچنین با انتقاد از «سیاست کسب درآمد فدراسیون از طریق جرایم،» ادامه می‌دهد: رویکرد سازمان لیگ در این مدت تنها جریمه کردن است و ظاهرا تنها ممر درآمدی سازمان لیگ و فدراسیون است. درست است که این جرایم بازدارندگی ایجاد می‌کند اما به هر حال بازیکن یا سرمربی تحت شرایط و فشار بازی ممکن است چیزی بگوید و نمی‌توان آن را با جرایم کنترل کرد. لیگ همین است و شاید با این قوانین آزادی انتقاد گرفته شود.

فرشید طالبی، بازیکن پیشین سپاهان نیز تصمیمات فدراسیون را پاک کردن صورت مساله دانست و در خصوص راه حل درست گفت: باید مشکلات را بپذیرند و برای حل آن اقدام کنند. برای این کار باید به جای اتخاذ تصمیمات سفت و سخت، با شیوه هم‌اندیشی پیش بروند.

او خاطرنشان کرد: در لیگی که تمام تیم‌ها مشکل و شکایت دارند، پس قطعا یک جای کار می‌لنگد. باید به جای محکومیت، هم‌اندیشی شود. کمیته انضباطی امسال پول کمی از جرایم نگرفته و فکر کنم لیگ ما با پول جرایم می‌چرخد! باید فدراسیون بپذیرد که در این قوانین ابهاماتی وجود دارد که باید رفع شوند.

طالبی ادامه داد: قبول دارم که برخی تیم‌ها شور موضوع را درمی‌آورند و این هم بد است. انتقاد و بیان مشکل، روش دارد. اگر قرار است حقی ضایع نشود تا زمان ورود VAR حل نخواهد شد.

مجید محافظت‌کار، مربی تیم آلومینیوم نیز در واکنش به این موضوع تصریح کرد: ما موظفیم که به قانون احترام بگذاریم اما اگر قوانین به طور یکسان اجرا شوند. اگر سرمربی تیم ما به خاطر یک مصاحبه سریعا محروم می‌شود، برای دیگر تیم‌ها نیز همین طور باشد. همسان نبودن در اجرای قوانین ما را اذیت می‌کند ولی باید احترام بگذاریم.

با این حال ابراهیم صادقی، مربی ذوب‌آهن معتقد است که بیانیه‌نویسی هیچ کمکی به فوتبال نمی‌کند و باید به مسائل فنی بپردازیم.

قوانین باید ابتدا به تصویب هیات رئیسه فدراسیون فوتبال برسند و اجرایی شوند اما شاید تدوین این مقررات دست فضاهای رسانه‌ای غیررسمی را به فضای انتشار محتوا باز کند که حقوق تیم‌ها در این موضوع یکسان نخواهد بود و همین امر می‌تواند تنش در بازی‌های حساسی چون تقابل سپاهان و پرسپولیس را بیشتر کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • به روز رسانی| پائز: حضور ستاره‌ها مهم نیست/ اگر بازیکنی به عشق برای تیم ملی باور ندارد بهتر است در تیم ملی نباشد
  • استقلال و یاسین سلمانی، بیرانوند و سپاهان!
  • رسوایی در کلمبیا: چاقو پرت کردند، قسر در رفتند!‏
  • احضار ۶ نفر به کمیته انضباطی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
  • زمانی: گلی که زدم تقدیم به کُردهای ایران
  • کتک‌زدن وحشتناک داور در فوتبال تهران+فیلم
  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران
  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی فوتبال ایران
  • پورحمیدی: می‌بریم اما حالم بد است!
  • باشگاه‌های لالیگایی در خطر محرومیت از حضور در رقابت‌های اروپایی