Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@03:08:08 GMT

تغسیل و تکفین بیش از ۳۰ هزار کرونایی در بهشت زهرا(س)

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۵۰۶۵۰

تغسیل و تکفین بیش از ۳۰ هزار کرونایی در بهشت زهرا(س)

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تغسیل و تکفین بیش از ۳۰ هزار بیمار کرونایی در بهشت زهرا(س) گفت: عملکرد موفق سازمان بهشت زهرا(س) در مدیریت بحران کرونا در تاریخ جاودانه می‌ماند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار اعضای شورای سیاستگذاری هفته روابط عمومی که روز دوشنبه 27 اردیبهشت در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد، از تلاش‌های مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) در مدیریت بحران کرونا تقدیر کرد و گفت: عملکرد موفق سازمان بهشت زهرا(س) در مدیریت بحران کرونا در تاریخ جاودانه می‌ماند و به طور یقین این موفقیت برگرفته از ایمان پرسنل سازمان بهشت زهرا(س) بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: جایگاه متعالی و فضیلت خدمت به خلق خدا در تعالیم مترقی اسلام، دارای مرتبت رفیع و منیعی است و عوامل سازمان بهشت زهرا (س) در زمانی که بسیاری از افراد حاضر به حضور در صحنه مقابله با بیماری کرونا نبودند به خوبی و بصورت تخصصی و با رعایت کرامت انسانی بیش از 30 هزار بیمار کرونایی از دنیا رفته مورد تغسیل و تکفین قرار داده و با عزت مراسم خاک سپاری آنها را انجام دادند و تسلی خاطر بازماندگان بودند.

دبیر شورای عالی  انقلاب فرهنگی  در ادامه با اشاره به تغسیل با آب متوفیان کرونایی افزود: تغسیل با آب متوفیان کرونایی با توجه به شرایط خاص و حجم زیاد متوفی که توسط بهشت زهرا(س) صورت گرفت قابل تقدیر است.

عاملی ادامه داد: به طور یقین این موفقیت برگرفته از ایمان مدیریت و پرسنل سازمان بهشت زهرا(س) بوده است و جامعه باید قدردان این موفقیت باشد.

وی تصریح کرد: در ایام دنیاگیری ویروس منحوس کرونا، این همکاران شما بودند که همراه با کادر درمان و گروه‌های داوطلب و جهادی جلوه‌های فراموش نشدنی و تاریخی از مواسات و همدلی به نمایش گذاشتند و با از خودگذشتگی لحظات زیبایی از نوع‌دوستی آفریدند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: تدفین متوفیان در مزارهایی که خودشان انتخاب می‌کنند امری پسندیده است؛ چرا که جداسازی ایشان می‌تواند مشکلات اجتماعی در آینده پدید آورد و اضطراب و نگرانی بازماندگان را افزایش دهد.

به گزارش تسنیم، سعید خال مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) نیز در این جلسه گزارش مختصری از 15 ماه مدیریت بحران کرونا در بهشت زهرا(س) و تلاش مجاهدانه و خاموش پرسنل ایثارگر بهشت زهرا(س)ارائه کرد.

تأکید بر الگوبرداری از تجربه موفق بهشت زهرا در بحران کرونا

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهشت زهرا بهشت زهرا مدیریت بحران کرونا سازمان بهشت زهرا س دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۰۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به رهاسازی زباله‌ها و نخاله‌ها توسط برخی هموطنان در مسیر گذرگاه‌های آبی و مسیل‌ها گفت: بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال در کشور برای پاکسازی مسیل‌ها و جمع آوری نخاله‌ها هزینه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدحسن نامی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام با بیان اینکه مردم مولفه اصلی قدرت و اقتدار نظام اسلامی هستند، گفت: مردم همچنین در همه صحنه ها و عرصه ها به ویژه در حوزه مدیریت بحران پای کار هستند.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به تشکیل قرارگاه مردم‌نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور، افزود: باید از ظرفیت مردم برای کاهش مخاطرات حوادث استفاده شود.

نامی ضمن تقدیر از تلاش و مدیریت همه دست اندرکاران استان برای مدیریت بحران در 2 سال اخیر، گفت: متاسفانه بعضی افراد با رهاسازی زباله ها و نخاله ها در مسیر گذرگاه‌های آبی و مسیل ها موجب بروز برخی مشکلات در هنگام بارش های شدید در سطح کشور می شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه رهاسازی نخاله در حاشیه شهرها، در واقع به‌مثابه نادیده گرفتن حقوق شهروندی است، افزود: بیش از 20 هزار میلیارد ریال در کشور برای پاکسازی مسیل‌ها و جمع آوری نخاله ها هزینه شده است.

 وی ادامه داد: در صورت رعایت قانون از سوی برخی افراد، این هزینه ها در راستای مدیریت بحران و کاهش مخاطرات ناشی از سیل تخصیص خواهد یافت.

نامی به ضرورت کار مردمی در حوزه مدیریت بحران برای کاهش مخاطرات حوادث غیرمترقبه اشاره کرد و گفت: قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور در راستای فرهنگ‌سازی، کاهش آسیب‌ها و مخاطرات ناشی از سوانح طبیعی از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد تشکیل شده است.

 رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به استفاده صنایع از پساب طبق قانون بودجه 1403 اشاره کرد و افزود: صنایع کشور در راستای حفظ منابع آبی باید به سمت استفاده از پساب و تصفیه فاضلاب برای استفاده مجدد حرکت کنند.

نامی با تاکید بر فرهنگ سازی برای نگهداری و توسعه فضای سبز در کشور گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بر کاشت درخت و نهال با توجه به لزوم توسعه فضای سبز تاکید داشته‌اند.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور به اهمیت بالای آبخیزداری در سطوح بالا و آبخوان داری در پایین دست نیز در حوزه مدیریت منابع آبی گفت: احداث سدهای زیرزمینی در مناطق خشک و نیمه خشک در سطح کشور در دستور کار قرار دارد و از وجود و ظرفیت شرکت های دانش بنیان در زمینه حفاظت از منابع آبی سطحی و زیرزمینی در کشور استفاده می شود.

وی با اشاره به اینکه هدایت زیست محیطی و آمایش سرزمین در حوزه مدیریت بحران در استان به خوبی در دست اقدام است،گفت: پیوند مدیریتی بسیار خوب در استان وجود دارد که این موضوع در مدیریت بحران و حوادث بسیار ارزشمند و فصلی مفید و پرفایده است.

نامی با اشاره به لزوم تدوین نقشه دیجیتالی شهر ایلام که لایه‌های مکان‌محور در معرض خطر سیلاب در مسیر مسیل ها در آن مشخص باشد، گفت: تهیه این نقشه لازم است تا بتوان بر اساس شیب در راستای ساماندهی این مسیل ها و مسیر رودخانه ها اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

به گزارش تسنیم، در این نشست 10 هزار میلیارد ریال برای زیرساخت های حوزه مدیریت بحران استان ایلام در بخش های مختلف اختصاص یافت.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها
  • سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه سفر می‌کند
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟