Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-26@05:45:20 GMT

پرورش گیاهان دارویی در فضای سبز مرکز فنی و حرفه ای

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۵۶۲۸۳

پرورش گیاهان دارویی در فضای سبز مرکز فنی و حرفه ای

مدیر مرکز فنی و حرفه ای فاروج گفت: برای استفاده بهینه از فضای سبز، کشت گیاهان دارویی در آن انجام شد تا علاوه بر فرهنگ سازی، بهره برداری از این محصولات هم در قالب کارگاه های فعال مرکز انجام شود.

«احمد دلیر» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در فاروج گفت: با هدف ترویج فرهنگ کشت گیاهان دارویی، 600 اصله اسطوخودوس و گل گاوزبان در فضای سبز محوطه مرکز کشت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر مرکز فنی و حرفه ای شهرستان فاروج افزود: این کار با همکاری و تامین نشاء از سوی یکی از واحدهای تولیدی مرتبط با عرقیات و گیاهان دارویی انجام شد.

 

وی با اشاره به اینکه در مرکز شهر فاروج هفت کارگاه با 70 حرفه فعال است، افزود: با توجه به فعال بودن کارگاه بسته بندی و خشک کن محصولات کشاورزی، این کشت ها می تواند به رونق این فعالیت ها کمک کند.

 

دلیر افزود: هفت کارگاه فعال شهرستان شامل کشاورزی، بسته بندی مواد غذایی، خشک کن محصولات کشاورزی، کارگاه عمران، کارگاه برق و اتوماسیون، کارگاه مکانیک، کارگاه کارآفرینی و کسب و کاراست که 70 حرفه را پوشش می دهد.

 

ظرفیت اسمی مرکز فنی و حرفه ای شهرستان فاروج که در سال 90 راه اندازی شده، 100 هزار نفر ساعت با  تعهدات آموزشی به تناسب امکانات موجود در مرکز سالانه بین 80 هزار تا 86 هزار نفر ساعت است.

 

پایان پیام/640

منبع: شبستان

کلیدواژه: کشت گیاهان دارویی شهرستان فاروج گیاهان دارویی فنی و حرفه ای مرکز فنی و حرفه ای گیاهان دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۶۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان 

محمود زین الدینی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: بر اساس ضوابط و دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی نمونه گیری تصادفی از محصولات خوراک دام در دستور کار شبکه دامپزشکی شهرستان قرار دارد و در همین زمینه کارخانجات خوراک دام و طیور مورد رصد قرار گرفتند.

وی افزود: رعایت نکردن تامین نهاده‌ها از مراکز معتبر و دارای پروانه بهداشتی، نگهداری نامناسب و غیر بهداشتی و رعایت نکردن مسائل بهداشتی در خط تولید خوراک دام می‌تواند به عنوان عامل مهم و خطر ساز در سلامت و بهداشت دام باشد.  

 رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: با توجه به اهمیت سلامت خوراک دام و طیور در تولید فرآورده‌های خام دامی طرح پایش محصولات کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان به صورت دوره‌ای از سوی شبکه دامپزشکی کرمان انجام می‌شود.

زین الدینی عنوان کرد: نمونه برداری‌های ادواری از محصولات خوراک دام و طیور بیشتر به منظور سنجش عوامل میکروبی، افلاتوکسین، کپک، مخمر و... انجام می‌شود. 

وی با اشاره به اینکه بالا بودن هر کدام از شاخص‌های مورد ارزیابی شده می‌تواند صدمات جبران ناپذیری به چرخه تولید، سلامت دام و افراد جامعه وارد کند، افزود: در صورت مغایرت هر کدام از آیتم‌ها در واحد‌های تولیدی خوراک دام و طیور ضمن توقف کامل خط تولید نسبت به شناسایی نقاط ضعف، پاکسازی و شست و شو و ضدعفونی همه تجهیزات چرخه تولید و انجام سایر اقدامات قانونی طبق ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی برای رفع نقص و ارتقای بهبود کیفیت خوراک دام و طیور اقدامات لازم صورت می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • افتتاح ۲ طرح بهداشتی در جوین
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • چطور بهار را به بالکن خانه ها ببریم؟ | ایده های برای نگهداری گیاهان در بالکن‌های۲ متری
  • گل محمدی به عنوان گیاهی اقتصادی برای کشاورزان یزدی
  • رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان 
  • افت سطح زیر کشت مزارع گل محمدی در خراسان رضوی/ ۳۸ کارگاه گلاب‌گیری در فرخد فعال هستند
  • قرار گرفتن گل محمدی در برنامه‌ی توسعه‌ی کشت استان یزد