Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مسئول کانون جوانان منتظر حضرت مهدی (عج) مسجد امام حسین (ع) مهربان، برگزاری جشن نیمه شعبان در مسجد به همت و حضور جوانان منطقه را گام اول تاسیس کانون عنوان کرد.

«میثم فریدونی»، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، با تاکید بر حضور و فعالیت همه جانبه ظرفیت  کانون های فرهنگی هنری مساجد در برهه های مختلف اجتماعی و فرهنگی کشور به تشریح برنامه های کانون جوانان منتظر حضرت مهدی (عج)مهربان پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر مسئول کانون جوانان منتظر حضرت مهدی(عج) مسجد امام حسین(ع) مهربان، با اشاره به نامگذاری این کانون و تبرک آن به عنوان مقدس امام عصر (عج) افزود: این مرکز از سال ۸۵ فعالیت خود را با برگزاری جشن نیمه شعبان آغاز کرد  و در سال ۹۱ با توجه به نیاز منطقه و جوانان به وجود مرکزی جهت انجام فعالیت های ملی مذهبی و فرهنگی، اجتماعی موفق به اخذ مجوز از دبیرخانه هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی شد.

وی خاطر نشان کرد: در ابتدای کار تمرکز فعالیت های  کانون حول محور برگزاری مراسمات مذهبی و جشن های  اعیاد و وفات ائمه معصومی علیهم السلام  بود که در ادامه با توجه به ظرفیت محل و کانون و اعضا، برگزاری کلاس های قرآنی و تقویتی دروس و تفریحی و ورزشی و اوقات فراعت جوانان به فعالیت های کانون اضافه شد.

فریدونی تاکید کرد: با توجه به مرکزیت مساجد و کانون های فرهنگی هنری در برهه هی حساس جامعه و رویدادهای مختلف، در زمان کرونا نیز کانون با همکاری شهرداری، بهداشت منطقه و بسیج کار ضدعفونی اماکن عمومی و منازل افراد کم بضاعت را شروع کرد و همچنین به توزیع ماسک، ضدعفونی و آگاه سازی در خصوص استفاده از این اقلام و رعایت پروتکل های بهداشتی پرداخت.

وی با اشاره به اهتمام اکثریت مساجد و کانون های مساجد در خصوص عمل به فرمایش و تاکید مقام معظم رهبری در خصوص کمک های مومنانه و دستگیری از نیازمندان در دوران شیوع کرونا، تصریح کرد: کمک های مومنانه در سطح کل شهر مهربان  با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) و سپاه پاسداران و شهرداری و دفترامام جمعه و دیگر ارگان ها  برگزار شد که کانون نیز سهمی در این اقدام خودجوش و  پخش غذای گرم بین افراد نیازمند بر عهده داشت.

فریدونی تعداد اعضاء کانون را نزدیک به 300 نفر عنوان کرد و افزود: از بین اعضای کانون، حدود ۱۵۰ نفر آن که متشکل از خواهران و برادران می باشند همیشه پای کار بوده و در مناسبت ها و فعالیت های کانون و مسجد حضور فعال دارند.

وی با بیان اینکه کانون فرهنگی هنری جوانان منتظر حضرت مهدی (عج) مسجد امام حسین (ع)  مهربان در سطح شهرستان سراب رتبه اول و در سطح استان رتبه ۷۳ رو به خود اختصاص داده است، گفت: برگزاری همایش مقابله با آسیب های اجتماعی،آموزش پویانمایی، برگزاری کلاس های تفسیرقرآن، روخوانی قرآن، حفظ و همچنین نشست بصیرت افزائی و روشنگری، تشکیل گروه تواشیح و فوتسال از برنامه هایی است که به طور مرتب در کانون اجرا می شود.

گفتنی است، شهر مهربان یکی از شهرهای استان آذربایجان شرقی می باشد که در شهرستان سراب واقع شده است و در 58 کیلومتری غرب سراب و 69 کیلومتری شرقی تبریز قرار دارد.

پایان پیام/60

منبع: شبستان

کلیدواژه: سراب مهربان فرهنگی هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۸۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مسجد مهمترین پایگاه انقلاب اسلامی و پایگاه همه مردم است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: نهضت امام راحل وارد شصت و دومین سال حیات خود شد، این نهضت با مسجد و نام حضرت زهرا (س) آغاز شده است؛ انقلاب اسلامی فاطمی حدوث است و در طول همه سال‌های بعد با نام حضرت اباعبدالله (ع) مانا شده است و حسینی بقاست و این حرکت در مساجد و حوزه‌های علمیه تفسیر عملی می‌شود.

اسماعیلی گفت: در دولت مردمی این حرکت به نام نهضت بازگشت به مساجد نام گذاری شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه زیرساخت‌های فرهنگی در برخی مناطق کم برخوردار محدود است، این موضوعات به طور جدی پیگیری می‌شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین گفت: برای آموزش هنر آمادگی داریم در مساجد اقداماتی را انجام دهیم. در مناطق محروم کشور نیز در دو سال اخیر بیش از صد هزار نفر را تحت تعلیم آموزش هنری قرار دادیم و آنها را توانمند کردیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • مهم‌ترین نکته جشنواره امام رضا(ع) امسال، حضور میدانی است/ جشنواره فیلم رضوان به برکت جشنواره امام رضا(ع) برگزار می‌شود
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • انتخابات شبکه‌های تخصصی سمن‌های مازندران برگزار می‌شود
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم