Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس با بیان اینکه اجرای سند راهبردی فرهنگ کار و تلاش این استان به ارتقای سطح کیفی تولیدات منجر می‌شود،گفت: کارگران،کارفرمایان و حاکمیت سه رکن اصلی اجرای این سند راهبردی در فارس هستند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس،سهراب مختاری در شورای فرهنگی اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی و شرکای اجتماعی،تشکلات عالی کارگری و کارفرمایی در خصوص اجرایی کردن سند راهبردی فرهنگ کار در واحدهای تولیدی و کارخانجات و دستگاه های اجرایی وابسته به وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان فارس افزود: سند فرهنگ کار و تلاش فارس در شورای فرهنگ عمومی استان ارایه و مصوب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر ضرورت ارتقا فرهنگ کار در استان با وجود تحریم و قاچاق کالا،بیان کرد: برای تولید اجناس و کالاهای باکیفیت و متناسب با خواست بازار داخلی و خارجی باید فرهنگ کار در سطح جامعه ارتقا پیدا کند.
وی در ادامه به موضوع انتخابات پیش رو و تاثیر انتخاب افراد اصلح و شایسته در پیشبرد اهداف اقتصادی نیز اشاره کرد و گفت: کارگران،کارفرمایان و حاکمیت سه ضلع مثلث ارتقا فرهنگ کار با هدف رونق تولید هستند.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس عنوان کرد: کارفرمایان باید مدیریت حرفه‌ای بکار گرفته و کارگران نیز باید کار بیشتر و با کیفیت‌تر انجام دهند و حاکمیت نیز با مدیریت صحیح موجبات رونق تولید را فراهم کند.
وی پیاده سازی و اجرای درست سند فرهنگ کار را در سطح استان منوط به بکارگیری مدیریتی حرفه ای و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و شرکای اجتماعی و اقتصادی بخش خصوصی دانست و ادامه داد: سند فرهنگ کار و تلاش استان فارس 6 هدف ،18 استراتژی‌ و 122 برنامه عملیاتی را شامل می‌شود که اجرای درست آن به ارتقا کیفیت و کمیت تولیدات استان منجر خواهد شد.
مختاری اظهارکرد: اگر تلاش شود ثروت بیشتری در کارگاه‌های استان تولید شود کارگران مرفه‌تری نیز در جامعه خواهیم داشت.
وی ایجاد فضای مطلوب در کارگاه ها و واحدهای تولیدی استان را امر مهمی دانست و گفت: باید درآمد مزدبگیر نیز متناسب با هزینه‌های اقتصادی خانوار باشد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس از لزوم اجرای مدل اقتصادی کارآمد در جامعه سخن گفت و افزود: حاکمیت،کارگران و کارفرمایان در اجرای این مهم نقش بارزی دارند‌.
مختاری با بیان اینکه بالغ بر هزار تشکل کارگری و کارفرمایی از جمله بیش از یکصد و چهل شورای اسلامی کار ،بیش از یکصد و هشتاد انجمن صنفی کارفرمایی و بیش از پانصد نمایندگی قانونی کارگران در کارگاه در این استان به ثبت رسیده و در حال فعالیت‌اند ، گفت: کارگران نقش پررنگی در بالابردن سطح فرهنگ کار و تلاش دارند.
وی در ادامه به لزوم کاهش حوادث ناشی از کار در سطح استان اشاره کرد و گفت: سند فرهنگ کار می تواند به کاهش این گونه حوادث نیز منجر شود.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس گفت: بزودی سند فرهنگ کار استان فارس از سوی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شیراز و استاندار فارس به همه دستگاه‌های اجرایی ابلاغ خواهد شد.
وی ادامه داد: سند فرهنگ کار و تلاش استان فارس ظرفیت اجرا در سطح ملی را نیز دارد زیرا این سند علمی است، در دانشگاه شیراز نیز تدوین شده و برای تهیه آن کمیته‌های علمی، اجرایی و سیمنارهای متعددی برگزار شده است.
شورای فرهنگی اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس با حضور شرکای اجتماعی، نمایندگان تشکلات عالی کارگری و کارفرمایی فارس با دستور کار بررسی و نحوه اجرای سند راهبردی فرهنگ کار و تلاش این استان در واحدهای تولیدی ،کارخانجات و دستگاه های اجرایی برگزار شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی سند راهبردی فرهنگ کار دستگاه های اجرایی فرهنگ کار و تلاش سند فرهنگ کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۲۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کار: دائمی شدن قراردادهای کارگری در نوبت رسیدگی هیئت دولت قرار گرفت

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، صولت مرتضوی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت با بیان اینکه در رابطه با بیمه کارگران ما افزایش لازم را در مصوبات ۱۴۰۳ انجام داده‌ایم، گفت: پیشنهاد نمایندگان کارفرمایان و کارگران این بود که آنچه افزایش پیدا می‌کند، مبنایی باشد تا در دوران بازنشستگی اثر داشته باشد.

وی گفت: به همین دلیل ما افزایش ها را روی ردیف های مبنا انجام دادیم که موجب افزایش بیش از ۳۵ درصدی دستمزدها شد یعنی تقریبا نسبت به سال ۱۴۰۲ حدود ۹ درصد بیشتر از سال قبل افزایش داده شد و امیدواریم با مدیریتی که در حوزه اقتصاد صورت می‌گیرد و با مهار تورم و از طرفی با کمک های معیشتی که دولت در برنامه دارد و به آحاد مردم به ویژه جامعه کارگری کمک می‌کند، بتوانیم قدری از مشکلات کارگران عزیز را برطرف کنیم.

مرتضوی در پاسخ به پرسش دیگری درباره طرح مسکن کارگری هم با اشاره به اینکه در این خصوص قرارگاه مسکن تشکیل داده شد و وزارت راه و شهرسازی با همکاری وزارت تعاون و مدیران کارخانجات تلاش می‌کنند تا فرآیندها کوتاه شود، اظهار داشت:  بانک رفاه کارگران هم متولی تسهیلات تعاونی‌های کارگری شد که گام مهمی به جلو است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره لایحه جامع اشتغال هم گفت: سامانه‌ای در حوزه اشتغال در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راه اندازی شده است تا بیکاران سراسر کشور با مشخصات فردی، تحصیلات و محل زندگی شناسایی شوند و در آینده نزدیک از این سامانه رونمایی می‌شود.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟
  • پیشنهاد اصلاح موادی از قانون کار برای حمایت از کارگران
  • کاهش ۹ درصدی حوادث ناشی از کار در کشور
  • وزیر کار: دائمی شدن قراردادهای کارگری در نوبت رسیدگی هیئت دولت قرار گرفت
  • صدور حکم ۷۰۰۰ پرونده کارگری و کارفرمایی در کرمانشاه
  • وزیر تعاون: بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند
  • رتبه اول قم از لحاظ سرعت ساخت در نهضت ملی مسکن
  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند
  • نرخ بیکاری در چهارمحال و بختیاری باید تک رقمی شود
  • وزارت کار بدنبال بهبود امنیت شغلی کارگران است