Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر حزب اعتدال و توسعه استان کرمان معتقد است که توجه هرچه بیشتر به منافع ملی و نیز تشریح نقش و جایگاه مهم ریاست قوه مجریه برای مردم در افزایش مشارکت آنان در انتخابات تاثیرگذار است.

محمدرحیم ابوسعیدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: ایجاد امید و انگیزه در مردم و بیان اینکه رای هر نفر چقدر می تواند از ابعاد مختلف برای کشور نقش آفرین باشد، در افزایش مشارکت انتخاباتی موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وضعیت کنونی جامعه و مشکلات اقتصادی گفت: هرگونه اقدام و تلاش در همه حوزه ها از جمله دیپلماسی که این روزها در جریان مذاکرات وین شاهدیم اگر در شرایط موجود به نتایج مطلوب در بهبود اوضاع و زندگی مردم منجر شود نیز بی شک در امیدافزایی برای افزایش مشارکت در انتخابات تاثیرگذار خواهد بود.

این فعال سیاسی بیان کرد: همزمانی انتخابات ریاست جمهوری با شوراهای شهر و روستا خود به خود باعث ایجاد انگیزش مردم پای صندوق های رای خواهد بود که البته تجربه نشان داده این موضوع در شهرهای کم جمعیت تر و روستاها بیشتر نمود داشته است.

وی تصریح کرد: باتوجه به برخی شرایط در شهرهای پرجمعیت تر همچنین «ردصلاحیت سنگین» داوطلبان شوراها در مراکز استان ها به طور قطع مشارکت مردم کمتر از مناطق کم جمعیت تر خواهد بود؛ به همین دلیل و از آنجا که به علت مهاجرت ها به مناطق پرجمعیت تر، تمرکز جمعیتی در این مناطق بیشتر شده، مشارکت شهروندان در این مناطق بیشتر در سایه انتخابات ریاست جمهوری امکانپذیر خواهد بود که احزاب و گروه های سیاسی نیز در افزایش میزان این مشارکت نقش مهمی دارند.

به گفته ابوسعیدی، ماموریت احزاب و گروه های سیاسی بیشتر در مراکز پرجمعیت متمرکز خواهد بود تا کمک کنند درصد مشارکت انتخاباتی شهروندان نیز در این مناطق افزایش یابد.

دبیر حزب اعتدال و توسعه استان کرمان ادامه داد: این حزب نیز در راستای نقش و وظایف خود در انتخابات دو برنامه عملیاتی «تشکیل کمیته و فعال کردن امور اجرایی انتخابات» و نیز«بررسی معیار و شاخص های داوطلبان تایید صلاحیت شده مطابق با اساسنامه و تفکرات حزب و جمع بندی برای معرفی داوطلب یا ائتلاف با تفکرات همسو» را در دستور کار قرار داده است.

نقش احزاب در توسعه فضای سیاسی

ابوسعیدی با اظهارامیدواری به اینکه همانند انتخابات دوره های گذشته در ۴۰ سال اخیر مردم کشورمان آگاهانه و متعهدانه با حضور گسترده خود پای صندوق ها، حمایت و پشتیبانی خود را از نظام و کشور نشان دهند گفت: این مردم همیشه اثبات کرده اند که حاضر به گذشت و فداکاری برای نظام و کشورشان هستند.

به گفته ابوسعیدی، انتخابات نبض تپنده هر نظام است و احزاب نیز در این زمینه نقش بسیار مهمی برعهده دارند.

وی بیان کرد: ماموریت احزاب در زمان انتخابات سوق دادن بیشتر مردم به سمت صندوق های رای است که البته این مهم با وجود سلائق مختلف و براساس معیارها و اهداف خود در راستای پیشبرد اهداف نظام شکل می گیرد.

دبیر حزب اعتدال و توسعه استان کرمان با اشاره به ماموریت های این حزب در انتخابات گفت: تلاش داریم با هدایت و ترغیب افکارعمومی بویژه قشر به اصطلاح خاکستری در راستای وظایف اجتماعی و سیاسی خود در جهت پیشبرد امور در کشور یا حتی حفظ وضعیت موجود، مردم را به سمت صندوق های رای تشویق کنیم و سوق دهیم.

وی تاکید کرد: عوامل مختلفی در ایجاد انگیزش رای دهندگان موثر است که خروج از فضای تک قطبی و دو قطبی یکی از آنهاست و چنانچه متولیان، با استفاده از حضور نامزدها، فضای انتخاباتی را به سمت چندقطبی پیش ببرند، فضای موجود خودبه خود سبب ایجاد انگیزش و مشارکت بالاتر خواهد شد.

ابوسعیدی همچنین با اشاره به نقش آفرینی مثبت احزاب استان کرمان در دوره های مختلف گفت: کرمان یکی از قطب های مهم تاثیرگذار در فضاهای سیاسی کشور بوده که نشان دهنده بلوغ سیاسی مردم فهیم این استان است.

به گفته وی احزاب در استان کرمان نقش ماشین محرک و مرکز تفکر و اطلاع رسانی در حوزه سیاسی استان را برعهده دارند و نجابت مردم این استان همیشه ثابت کرده که رقبای انتخاباتی شان با وجود سلائق مختلف، اخلاق سیاسی و انتخاباتی را رعایت کرده اند که نشان از فعالیت مناسب احزاب این استان دارد.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی، میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری و شوراهای اسلامی شهر و روستا  ۲۸ خرداد برگزار می‌شود. /ایرنا



 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دبیر حزب اعتدال افزایش مشارکت استان کرمان صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۶۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود

«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهم‌ترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاوت‌های سیاسی و حزبی منتخبان مجلس آینده باعث می‌شود که آن‌ها در مجلس آینده با یکدیگر وارد چالش شوند، افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم اما قطعاً تمام تلاش خود را می‌کنیم که این تفاوت‌ها منجر به اختلاف اساسی بین نمایندگان مجلس آینده یا به عبارت دیگر، یقه‌گیری آن‌ها نشود.

فیاضی درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: از آنجایی که شاهد تکثر و گستردگی گرایش‌های سیاسی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم، پیش‌بینی درباره ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی سخت است.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در ادامه درباره راهکارهای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در آغازین روزهای خود درباره راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد جهش تولید مسایل لازم را در نظر گیرد.

فیاضی گفت: مسأله مهم بعدی درباره مشارکت مردم است و مجلس دوازدهم باید مکلف باشد که درباره مشارکت مردم بازنگری‌های لازم را داشته باشد؛ مشارکت مردم باید در حوزه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و کاملاً به صورت همه‌جانبه در نظر گرفته شود چراکه حکمرانی درست زمانی محقق می‌شود که مشارکت مردم را شاهد باشیم.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: ما بعضاً از جهش تولید و رفع تورم حرف می‌زدیم اما مشارکت مردم را نادیده می‌گرفتیم و به همین دلیل، فرمایش مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

وی تصریح کرد: در امر اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به موانع تولید و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر، به دنبال گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی مردم و مشارکت مردم در حوزه اقتصاد باشند.

فیاضی تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی و ارزی هم مسأله بسیار مهمی است چراکه ما در حال حاضر شاهد افزایش شدید قیمت ارز هستیم که به علت فقدان مدیریت در حوزه ارز است؛ دلارزدایی هم بسیار ضرورت دارد چراکه سلطه دلار به نظام اقتصادی ما آسیب وارد کرده و باید با سیاست‌های درست کاری کنیم که نقش دلار در اقتصاد کشور به مرور کمرنگ شود.

کد خبر 6084389 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • فیلم/ آخرین وضعیت فهرست های احزاب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است