Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در پیامی گفت: چهارمین جشنواره فیلم‌های مستند میراث فرهنگی یادگار به میزبانی کهن‌دیار فرهنگ‌پرور و هنرخیز قزوین، گامی ارزشمند برای بازشناسی فاخرترین میراث بشری است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ مراسم اختتامیه جشنواره فیلم های مستند میراث فرهنگی یادگار با تجلیل از آثار و هنرمندان برترپنجشنبه شب در سرای سعدالسلطنه  قزوین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد علی مونسان وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با صدور پیامی از برگزاری این جشنواره تجلیل کرد.

در پیام  وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که توسط طالبیان معاون فرهنگی وزیر قرائت شد آمده است: 

بی‌تردید میراث ‌فرهنگی بزرگترین سرمایه ملی و ذخیره فرهنگی مردم یک سرزمین و بخش مهمی از هویت، تاریخ و تمدن یک کشور است که شناخت و حفظ این یادمان‌های ارزشمند به یادگار مانده از اعصار گذشته برای همگان به ویژه نسل جوان و انتقال آن به آیندگان ضرورتی انکارناپذیر و امری بدیهی است که در این مسیر استفاده از ابزارهای هنری و سینمایی و نگاه به این پهنه وسیع تاریخی – فرهنگی از دریچه دوربین فیلمسازان و مستند سازان می‌تواند یکی از بهترین و تاثیرگذارترین روش‌ها باشد.

چهارمین جشنواره فیلم های مستند میراث فرهنگی یادگار که پس از سال‌ها این روزها به میزبانی کهن ‌دیار فرهنگ‌پرور و هنرخیز قزوین در بستر فضای مجازی در حال برگزاری است، تلاش شده تا داشته‌ها و ظرفیت‌های بی‌شمار تاریخی- فرهنگی این استان را از قاب زیبا و اثرگذار فیلم‌های مستند که بهترین روایت‌گران رویدادهای فرهنگی و تاریخی هستند به تصویر بکشد، 

که این کار، گامی ارزشمند در معرفی و بازشناسی فاخرترین میراث بشری با استفاده از توان هنرمندان و سینماگران فعال و نگاه ویژه به جنبه‌های مختلف میراث ‌فرهنگی است.

مونسان در پیام مکتوب خود ضمن تقدیر از دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره فیلم های مستند میراث‌ فرهنگی یادگار، اظهار امیدواری کرده است استمرار برگزاری این رویداد خوش‌نام و خوش‌سابقه هنری، راهگشای مسیری نو در تولید آثار فاخر و ارزشمند مستند برای صیانت از فرهنگ و میراث‌فرهنگی باشد و شاهد تبدیل آن به یک جشنواره بین‌المللی در پایتخت خوشنویسی ایران باشیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: میراث فرهنگی قزوین جشنواره فیلم های مستند میراث فرهنگی یادگار میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۳۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد

به گزارش قدس آنلاین، دفتر ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس اعلام کرد که نخستین پرواز انتقال پناهجویان به روآندا هماهنگ شده است. این پرواز ظرف ۱۰ تا ۱۲ هفته دیگر انجام خواهد شد و به دنبال آن، چندین پرواز دیگر برنامه‌ریزی خواهد شد.

طرح جنجالی اخراج پناهجویان از خاک انگلیس دوشنبه گذشته پس از ماه‌ها بحث و بررسی، در پارلمان انگلیس تائید شد و راه را به گفته کارشناسان، برای ایجاد «سابقه‌ای خطرناک در نقض قوانین حقوق بشری» باز کرد.

با قانونی شدن این طرح، پناهجویانی که از یکم ژانویه ۲۰۲۲ به صورت غیرقانونی از یک کشور امن مانند فرانسه وارد انگلیس شده‌اند، به رواندا منتقل می‌شوند تا پرونده آن‌ها توسط وزارت کشور انگلیس بررسی شود. آن‌ها ظرف ۲۸ روز از انگلیس اخراج می‌شوند؛ حق اعتراض ندارند و از بازگشت به این کشور در آینده منع خواهند شد.

اگر پرونده این افراد پذیرفته شد، به انگلیس منتقل می‌شوند؛ در غیر اینصورت می‌توانند برای اقامت در رواندا یا هر کشور دیگری به‌غیر از انگلیس درخواست پناهندگی کنند. دولت انگلیس معتقد است که این طرح پناهجویان را از ورود غیرقانونی به خاک این کشور منصرف می‌کند.

سخنگوی نخست وزیر انگلیس به خبرنگاران گفت؛ نخستین گروه پناهجویان برای انتقال به روآندا انتخاب شده‌اند. وی افزود که دولت سرگرم پیگیری مقدمات حقوقی انتقال این افراد است.

این درحالیست که موسسات خیریه هشدار داده‌اند که «تصمیم ظالمانه و ناپسند» دولت برای انتقال پناهجویان به هزاران کیلومتر دورتر، نه تنها در پاسخ به معضل مهاجرت ناکام خواهد بود، بلکه «به هرج و مرج بیشتر انسانی منجر خواهد شد».

آن‌ها قصد دارند تا از ظرفیت دادگاه اروپایی حقوق بشر برای توقف انتقال پناهجویان استفاده کنند. نهادهای حقوق بشری دو سال پیش هم با ارجاع این پرونده به دادگاه اروپایی حقوق بشر، مانع اخراج پناهجویان شدند.

از سویی ۱۶۰ موسسه خیریه و فعال حقوق بشری در نامه‌ای سرگشاده به نخست وزیر انگلیس طرح دولت در این زمینه را محکوم کرده و آن را ظالمانه و شرم‌آور خواندند.

سازمان ملل متحد هم هشدار داده است که این طرح، بر خلاف کنوانسیون پناهندگان است و سابقه‌ای خطرناک در سطح جهانی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • ساخت مستند تصویری شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در شیراز
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • واکنش ضرغامی به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس/ وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: این که گفته می‌شود سفر از سبد خانوار حذف شده حتما نادرست است و همان چیزی است که دشمن می‌خواهد
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • گزارش تصویری | سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ضرغامی: هر دولتی بتواند مردم را بیشتر شاد کند موفق‌تر است / آمار‌ها نشان دهنده افزایش گردشگری است + فیلم
  • ضرغامی: آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است/ حال مردم خوب است