Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@02:28:17 GMT

بیتکوین، عصای دست دور زدن تحریم!

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۷۹۸۱۸

بیتکوین، عصای دست دور زدن تحریم!

موسسه الیپتیک در گزارشی اعلام کرد حدود ۴.۵ درصد کل بیتکوین های جهان در طول سال در ایران استخراج می شود.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، موسسه الیپتیک در گزارشی اعلام کرد حدود ۴.۵ درصد کل بیتکوین های جهان در طول سال در ایران استخراج می شود که این امر به این کشور امکان می دهد صدها میلیون دلار درآمد کسب کند و آن را صرف واردات و کاهش پیامدهای تحریم ها کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تخمین زده می شود ایران حدود یک میلیارد دلار در سال از طریق استخراج بیتکوین درآمد کسب کند.  

در حال حاضر تقریبا تمام بخش های اقتصاد ایران توسط آمریکا تحریم شده است که از جمله آن ها می توان به تحریم کل بخش نفت و همچنین تحریم بخش های بانکی و کشتیرانی اشاره کرد. بانک مرکزی ایران مبادله بیتکوین و سایر ارزهای دیجیتالی را ممنوع اما استخراج آن ها را مجاز اعلام کرده است با این حال در بازارهای سیاه، ارزهای دیجیتالی به شکل گسترده ای در این کشور معامله می شوند.  

موسسه الیپتیک با جمع آوری داده های مرکز آلترنیتیو فاینانس تخمین زده است حدود ۶۰۰ مگاوات برق در ایران توسط استخراج کنندگان ارزهای دیجیتالی استفاده شده است. بیتکوین و سایر ارزهای دیجیتالی در فرآیند استخراج، تولید می شوند که در آن کامپیوترها و دستگاه های استخراج از طریق حل مسایل پیچیده ریاضی، پاداش خود را به شکل ارزهای دیجیتالی دریافت می کنند.  

به گفته الیپتیک، تهران دریافته است که استخراج بیتکوین یک فرصت جذاب برای اقتصاد تحت تحریمش است که مشکل دسترسی به وجه نقد (دلار) دارد. برق مورد استفاده استخراج کنندگان ارزهای دیجیتالی در ایران سالانه به انرژی معادل سوختن ۱۰ میلیون بشکه نفت نیاز دارد که حدود چهار درصد صادرات نفت ایران در سال ۲۰۲۰ بوده است. استخراج کنندگان ایرانی بیتکوین دریافت می کنند و این ارز را برای واردات تخصیص می دهند تا بدین ترتیب نیاز به واسطه های بانکی که به دلیل تحریم از ارایه خدمت به ایران خودداری می کنند، برطرف شود.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیتکوین ارزهای دیجیتالی ارزهای دیجیتالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۹۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران از تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، احمد زمانی امروز (سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت) در نخستین گردهمایی تعمیرات ایمن و تعالی سازمانی شرکت‌های پالایش گاز گفت: با توجه به سند چشم‌انداز و راهبرد عملکرد شرکت‌های پالایش گاز، سال ۱۴۰۲ مقرر شد که پیش‌شرط آغاز دوره تعمیرات اساسی پالایشگاه‌ها بررسی و اجرای کامل استانداردهای ایمنی و اچ‌اس‌ئی باشد تا تعمیرات با کیفیت بیشتر و با بالاترین سطح ایمنی انجام شود.

وی تأکید کرد: بر مبنای چشم‌انداز تعریف‌شده برای جایگاه شرکت‌های پالایش گاز در سال ۱۴۰۴، راهبرد ما به سمتی است که پالایش گاز ایران صنعتی سرآمد و در تراز جهانی باشد.

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران در ادامه، افزود: به همین دلیل چهار مأموریت فرآورش و ذخیره‌سازی ایمن و بهره‌ور، به‌عنوان مأموریت‌های اصلی شرکت‌های پالایشی در نظر گرفته شده است.

زمانی با ارائه گزارش عملکرد سال ۱۴۰۲ در بخش پالایشگاهی گفت: پارسال در ابتدای فصل تولید در گردهمایی شرکت‌های پالایش گاز، ترتیباتی اندیشیده شد تا تولیدِ بدون وقفه داشته باشیم و به لطف خدا و همت همکاران توانستیم اثربخشی این قسمت را از ۹۴ درصد به ۱۰۰ درصد برسانیم.

وی با ارائه آماری از حجم تولید گاز در سال ۱۴۰۲، تصریح کرد: پارسال در مجموع حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز از پالایشگاه‌های گازی به شبکه انتقال و توزیع تحویل داده شد.

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران بیان کرد: براساس اقدام‌های انجام شده برای استمرار تولید از طریق کاهش مدت زمان توقف تولید برنامه‌ریزی شده، بهینه‌سازی برنامه‌های تعمیراتی، خلاقیت در جابه‌جایی خوراک پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی در زمان تعمیرات اساسی، میزان عدم‌النفع ناشی از تعمیرات اساسی نسبت به سال ‌پیش از آن، ۲۸ درصد کاهش یافت و عدم‌النفع ناشی از توقفات غیر برنامه‌ریزی نیز ۴۵ درصد کاهش یافت؛ همچنین ظرفیت دریافت خوراک پالایشگاه‌ها نیز تا ۷ میلیارد مترمکعب افزایش یافت.

دیگر خبرها

  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲
  • آمار هولناک از فوت بیماران ایرانی به دلیل نبود داروهایشان!
  • افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در خراسان‌شمالی
  • لبه تیغ
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • قیمت روز ارزهای مبادله‌ای/ دلار افزایشی شد