Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، نقش و تاثیرگذاری تشکل‌های دانشجویی در برگزاری انتخابات و ایجاد فضای سیاسی و انتخاباتی در جامعه اثبات شده است. اداره کل تشکل‌های اسلامی_سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی برای توانمندسازی دانشجویان و نقش‌آفرینی سیاسی آنها، موضوعات و برنامه‌های انتخاباتی را در نظر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد روزبهانی رئیس اداره کل تشکل‌های دانشجویی اسلامی-سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با ایسکانیوز برنامه‌های انتخاباتی تشکل‌های این دانشگاه را تشریح کرد.

وی با اشاره به نقش‌آفرینی جریان دانشجویی در برگزاری پرشور و افزایش مشارکت در سیزدهمین دوره ریاست جمهوری بیان کرد: نظام موضوعاتی در حوزه انتخابات و مسائل مرتبط با آن برای خروجی باکیفیت و اثرگذار فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی، در نظر گرفته شده است. همچنین در جلسات متعددی نظرات و پیشنهادات دانشجویان درباره دغدغه‌های انتخاباتی و ویژگی‌‍های رئیس جمهوری آینده از آنها گرفته شده است.

مدیرکل اداره تشکل‌های دانشجویی اسلامی-سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اداره برای حضور هر چه بهتر دانشجویان در انتخابات ریاست جمهوری، چهار برنامه انتخاباتی برای تشکل‌های دانشجویی و استادی دارد.

وی با اشاره به پویش «من اگر رئیس جمهور ایران بودم» بیان کرد: شرکت‌کنندگان در این پویش باید برنامه‌ها، دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود را از منظر یک نامزد رئیس‌جمهوری در قالب ویدئو کوتاه بیان کنند.

روزبهانی با بیان اینکه تشکل‌های اسلامی، دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند در این پویش شرکت کنند، گفت: آنها باید نطق خود را در ویدئویی پنچ دقیقه‌ای توسط موبایل ضبط  و ارسال کنند.

مدیرکل اداره تشکل‌های دانشجویی اسلامی-سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی درباره تعداد آثار ارسال شده به دبیرخانه پویش «من اگر رئیس جمهور ایران بودم» عنوان کرد: تا کنون حدود 10 اثر از سوی شرکت کنندگان ارسال شده است. تبلیغات رسانه‌ای ناکافی علت پایین بودن آثار است که احتمال می‌دهیم در روزهای آینده حضور  شرکت‌کنندگان بیشتر شود.

وی درباره رقابت تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان«تشکل خوب» اظهار کرد: اداره کل تشکل‌های اسلامی-سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی برای ایجاد انگیزه و رقابت سالم و سازنده بین   اتحادیه‌ها و تشکل‌های دانشجویی و استادی مسابقه‌ای را در نظر گرفته است.

روزبهانی اضافه کرد: تشکل‌های دانشجویی به صورت خود اظهاری، فعالیت‌های خود با موضوع انتخابات  را برای اداره تشکل‌ها ارسال کرده و در نهایت بهترین تشکل‌ از نظر کمیت و کیفیت محتوا انتخاب خواهد شد. ارزیابی فعالیت تشکل‌های دانشجویی به تشویق آنها برای ارائه فعالیت‌های اثرگذار کمک خواهد کرد.

لزوم حضور نخبگان و دانشگاهیان در انتخابات ریاست جمهوری

مدیرکل اداره تشکل‌های دانشجویی اسلامی-سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی  مطرح کرد: کمیت، کیفیت، میزان مخاطبان، بازتاب رسانه‌ای و تنوع موضوعی ملاک‌ ارزیابی فعالیت‌های انتخاباتی تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی است. 

وی با تاکید بر اینکه سیزدهمین دوره ریاست جمهوری بیشتر از سایر انتخابات دیگر نیازمند حضور و مشارکت نخبگان و دانشگاهیان است، گفت: اختصاص صندوق‌های رای‌گیری در شعب دانشگاه آزاد اسلامی و استفاده از دانشگاهیان برای انجام فعالیت‌های اداری مرتبط با انتخابات مانند کمک به ناظرین شورای نگهبان، وزارت کشور و مجلس شورای اسلامی برای انتخابات شورای شهر و روستا از دیگر برنامه‌های اداره تشکل‌های دانشجویی است.

روزبهانی انتخابات را نماد مردم سالاری در کشور دانست و گفت: ارتباط بین مجموعه افراد یا دانشجویان با مدیران و مسئولان دانشگاه یکی از نمونه‌های مردم سالاری در دانشگاه است. در این راستا جلسات متعددی با دانشجویان و  هیئت نظارت دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها برگزار می‌‍شود.

مدیرکل اداره تشکل‌های دانشجویی اسلامی-سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان با بیان اینکه تشکل‌های دانشجویی این دانشگاه نیازمند تشویق و ایجاد انگیزه هستند، خاطرنشان کرد: برگزاری برنامه‌های انتخاباتی به رونق بخشی فعالیت‌های دانشجویی  دانشگاه آزاد اسلامی کمک قابل توجهی می‌کنند.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1096451 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی محمد روزبهانی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی محمد روزبهانی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری برنامه ها شرکت کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۲۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد

لاوروف گفت، احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه در ایالات متحده، روسیه را دشمن می‌دانند و بدون توجه به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا تلاش خواهند کرد تا روسیه را شکست دهند.

به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با کانال تلویزیونی بوسنیایی ATV گفت: «به‌زودی انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده برگزار خواهد شد. هیچ تفاوتی میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان بر سر روسیه و چین وجود ندارد. رویکرد گروهی ممکن است سخت و گروه دیگری حتی سخت‌تر باشد، اما در اصل ماجرا تفاوتی ایجاد نمی‌کند.»

لاوروف ادامه داد: «برای هر دو، مهم نیست که چه کسی در انتخابات پیروز می‌شود، ما در کل دشمن هستیم. اینکه ما دشمن باشیم یا نیروی متخاصم فرقی نمی‌کند. اما "شکست استراتژیک" که آنها می‌گویند باید به روسیه تحمیل شود، هدف تشکیلات آمریکایی است.»

وزیر خارجه روسیه همچنین گفت: «همانطور که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در پاسخ به سوال مشابهی گفت، ما آماده خواهیم بود تا با هر کسی که مردم آمریکا انتخاب کنند، کار کنیم، مشروط بر اینکه تمایل متقابل وجود داشته باشد.»

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار می‌شود. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا و جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی کاندیداهای اصلی این انتخابات هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش