Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد گلریز معتقد است که فعالیت‌های مخرب برخی از مسئولان فرهنگی زمینه جداییِ گروهی از هنرمندان از آرمان‌های انقلاب را فراهم کرده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، رهبر معظم انقلاب صبح امروز یکشنبه دوم خرداد 1400 در پیامی به اهالی شهرستان ادب رهنمودهایی را ارائه داد که بخشی از آن به این قرار است: «می‌دانید که سعی زیاد می‌شود برای واگرایی هنر و هنرمندان از مفاهیم انقلاب اسلامی، شمایید که باید این سعی شیطانی را باطل کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نسل شما و شما جوانان آگاه و پرانگیزه باید در این جبهه نقش مدافع و مهاجم را ایفا کنید.»

این رهنمود در دلِ‌خود نکات بسیار مهمی را دارد و بار دیگر بر اهمیتِ فرهنگ و هنر و حضور هنرمندان در راستای آرمان‌های انقلاب تاکید دارد. حال باید به بررسیِ علل تلاش‌های انجام شده برای واگراییِ‌هنر و هنرمند از مفاهیم انقلاب اسلامی پرداخت.

نامه‌ای خطاب به ایرج و گلپا ننوشته‌ام

 

برای این منظور سراغ محمد گلریز خواننده شناخته شده موسیقی انقلاب رفتیم. گلریز که پیش از این و بارها و بارها در مصاحبه‌هایش به این موضوع اشاره کرده بود، بار دیگر بر اهمیت پرداختن به مفاهیم انقلاب تاکید کرد. این خواننده موسیقی انقلابی معتقد است که عزمی جدی برای حضور هنرمندان در مسیرهای انقلابی وجود ندارد و حتی گاهی شاهدِ تلاش‌هایی برای خروج هنرمندان از مسیرِ آرمان‌های انقلاب هستیم.

در ادامه متن صحبت‌های محمد گلریز را می‌خوانید:

روزی از من سوال شد که کار اصلی رئیس جمهور چیست؟ پاسخ دادم: به نظر من فرهنگ است. فرهنگ و هنر دو مقوله‌ای است که اگر در کشوری نهادینه شود و در ذهن و فکر مردم جا بیافتد، دیگر مسائل مسیر راحت‌تری را در پیش خواهند گرفت.

به نظرم هر مسئله‌ای را می‌توان در قالب هنر فاخر به مخاطب ارائه کنیم. یادم هست که در دیدار با مقام معظم رهبری، آخرین جمله‌ای که ایشان بیان کردند این بود که «مسئله فرهنگ مسئله بسیار بزرگی است که باید به آن پرداخته شود.»

متاسفانه در مملکت ما این مسئله در اولویت قرار ندارد. به خصوص بانیان فرهنگی ما این مسئله را در راس کارهایشان قرار نمی‌دهند و بیشترشان تحت تاثیر تبلیغات مسمومی هستند که دشمنان ما انجام می‌دهند.

دشمنان ایران خوب می‌دانند که در جنگ‌های میدانِ نبرد حریف ایران نمی‌شوند؛ مگر هشت سال دفاع مقدس نبود که در نهایت ما پیروز شدیم. من خودم در دوران جنگ بودم و به چشم دیدم. مسئله فرهنگی در زمان جنگ هم پررنگ بود. همین مساجدی که در سراسر کشور هستند، پایگاه‌های فرهنگی شده بودند و در موفقیت‌های ما در دوران دفاع مقدس، تاثیر بسیار بزرگی داشتند.

متاسفانه برخی از مسئولان فرهنگی ما با مسئله‌ی فرهنگ بیگانه هستند. دلیل این اتفاق تبلیغات سنگینی است که دشمنان ما دارند. به قول امام (ره) همه ما را بازی داده‌اند.

دشمنان ما اهمیت مسائل فرهنگی را به درستی درک کرده‌اند؛ همین حوزه موسیقی را دقت کنید؛ امروز جوانان ما در ماشین‌هایشان چه موسیقی با چه ادبیاتی می‌شنوند؟

 

آنچه مسئولان کشور انجام می‌دهند در راستای همین جداییِ‌هنر و هنرمند از مسیر انقلاب است؛ به نظرم این کار را گاهی دانسته و گاهی هم ندانسته انجام می‌دهند؛ ندانسته به این دلیل که تحت تاثیرِ تبلیغات دشمنان قرار می‌گیرند. و دانسته هم به این دلیل که بالاخره تاثیرِ فعالیت‌های مخرب‌شان را می‌بینند؛ پس چرا به دنبال پیشگیری نیستند.

 

آنچه مسئولان کشور انجام می‌دهند در راستای همین جداییِ‌هنر و هنرمند از مسیر انقلاب است؛ به نظرم این کار را گاهی دانسته و گاهی هم ندانسته انجام می‌دهند؛ ندانسته به این دلیل که تحت تاثیرِ تبلیغات دشمنان قرار می‌گیرند. و دانسته هم به این دلیل که بالاخره تاثیرِ فعالیت‌های مخرب‌شان را می‌بینند؛ پس چرا به دنبال پیشگیری نیستند.

همین جشنواره موسیقی فجر! این جشنواره مگر به پشتوانه انقلاب و دهه فجر برگزار نمی‌شود. دو سال پیش در مراسمی که برای گرامیداشت ارکستر سال‌های جنگ تدارک دیده شده بود؛ به آقای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفتم که چطور است که شما این همه موسیقی در جشنواره فجر ارائه می‌کنید؛ دریغ از یک موسیقی که نام شهدا و نام امام(ره) در آن باشد.

خب چرا این مسائل را رعایت نمی‌کنند! وقتی خودِ من روی صحنه به وزیر ارشاد گفته‌ام، چرا عمل نمی‌کنند به این مسائل. من باور نمی‌کنم که دکترای این مملکت چنین اثراتِ مخربی را درک نکند.

در فرهنگ انقلاب اسلامی، هنرمندانی هستند که به طور کلی عرصه را ترک کرده‌اند عطایش را به لقایش بخشیده‌اند.

 

در پایان تاکید می‌کنم که با قاطعیت نمی‌توانم بگویم که فعالیت‌های مخرب برخی از مسئولان فرهنگی و تلاش‌هایشان برای جداییِ هنرمندان از آرمان‌های انقلاب؛ دانسته و با برنامه‌ریزی است، اما عملکرد آنها متاسفانه ما را ناامید می‌کند.

 

کاری که شهید سلیمانی برای کشورمان و برای ملت‌های منطقه انجام داد، جهان را انگشت به دهان کرد. این کار بزرگ چرا در قالب هنر نباید ارائه شود.
شخصیتی مانند شهید سلیمانی باید تمام رسانه‌ها را با تمام قوا در اختیار داشته باشد و درباره‌اش فیلم بسازند، مستند سازی کنند، موسیقی بسازند، متن بنویسند و هر کاری که از دستشان بر می‌آید برای این عزیز انجام دهند.

ما خودمان را کُشتیم و گفتیم بیایید کاری ماندگار برای حاج قاسم انجام دهیم، ولی نکردند. در نهایت من خودم سرودِ پیروزیِ 2 را ساختم و خواندم.

در پایان تاکید می‌کنم که با قاطعیت نمی‌توانم بگویم که فعالیت‌های مخرب برخی از مسئولان فرهنگی و تلاش‌هایشان برای جداییِ هنرمندان از آرمان‌های انقلاب؛ دانسته و با برنامه‌ریزی است، اما عملکرد آنها متاسفانه ما را ناامید می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رهبر موسیقی رهبر موسیقی برخی از مسئولان فرهنگی آرمان های انقلاب فعالیت های مخرب انجام می دهند محمد گلریز تحت تاثیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۲۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌ جمعه کرمانشاه گفت: کارآفرین و کارگر، دو بال حرکت اقتصاد و تولید هستند و در اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی به جایگاه این دو در عرصه تولید، توجه واقعی دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری _شنبه هشتم فروردین_ در دیدار با مدیرکل و معاونان اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان و جمعی از کارگران و کارفرمایان نمونه با اشاره به اینکه جامعه ما حکم یک خانواده را دارد که هرکدام از ما در عرصه‌های مختلف مشغول ایفای نقش برای اعتلای آن هستیم، اظهار کرد: خانواده‌ای هستیم که از سوی مستکبران عالم تحت تحریم بی‌سابقه‌ای قرار گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه به فضل خدا و اتکا به نیروی انسانی خودمان کار را شروع کردیم و امروز تبدیل به یکی از قدرت‌های اقتصادی منطقه شده‌ایم، افزود: تنها کشوری هستیم که پرچم توحید، آزادگی و استقلال را در دنیا بلند کرده‌ایم، تحت تأثیر نظام فاسد سرمایه‌داری قرار نگرفتیم و باعزت روی پای خودمان ایستاده‌ایم.

امام جمعه کرمانشاه با تاکید بر اینکه خداوند متعال اراده فرموده است که این انقلاب و این ملت را زمینه‌ساز ظهور منجی عالم بشریت قرار دهد، خاطرنشان کرد: امروز پیام انقلاب اسلامی عالم‌گیر شده است و آمریکای مستکبر که از اوایل انقلاب تحریم را علیه ما شروع کرد، در کشورش مبتلابه خیزش عمومی در همه اقشار جامعه به ویژه دانشگاه‌ها شده است.

حجت‌الاسلام غفوری لحظه‌لحظه تلاش‌ها و کوشش‌هایی که در عرصه کارگری و کارفرمایی در سال‌های بعد از انقلاب صورت گرفته است را عبادت دانست و ادامه داد: دنیا به نیروی کار و کارگر به چشم یک ابزار نگاه می‌کند و تا حدی برای او احترام قائل می‌شود که منافع نظام سرمایه‌داری را تأمین کند، اما در اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی به نیروی انسانی به‌عنوان زیربنا و اساس کار نگاه می‌شود و به شخصیت، کرامت انسانی جایگاه او در عرصه تولید، توجهی واقعی می‌شود.

وی اضافه کرد: کارآفرین و کارگر، دو بال حرکت اقتصاد و تولید هستند که اگر باهم حرکت کنند، پرواز شکل می‌گیرد. دلسوزی این دو مجموعه برای یکدیگر، اوج اعتلای این ملت است.

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله‌) در بحث جهش تولید که در هر منطقه و هر استانی لازم است مسئولان بررسی کنند که با توجه به اقتضائات منطقه، چه اقداماتی انجام شود تا جهش تولید شکل بگیرد، عنوان کرد: نیاز است مسئولان استان با توجه به زیست‌بوم استان کرمانشاه برای اقتضائات نیروی انسانی و سرمایه‌های خدادادی که در این استان وجود دارد، هم‌فکری کنند تا هم رونق اقتصادی را به ارمغان بیاورد و هم نرخ بیکاری را به صفر برساند.

حجت‌الاسلام غفوری با اشاره به لزوم تسریع و تسهیل کار تولیدکنندگان، تأکید کرد: موارد متعددی از تولیدکنندگان را ملاقات کردم که از موانع موجود در بروکراسی اداری گلایه‌مند بودند؛ بنابراین بنده در ابتدای سال، در خطبه‌های نماز جمعه، به مسئولان تأکید کردم در صورتی که یکی از مسئولان در ادارات برای تولید کننده و روند تولید مشکلی ایجاد کند، بنده در نماز جمعه او را به مردم معرفی خواهم کرد.

کد خبر 748579

دیگر خبرها

  • پارک شهدای سنندج به پاتوق فرهنگی تبدیل می‌شود
  • وحید اسداللهی رِنگ‌های آذربایجانی را به تالار وحدت می‌آورد
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • تاثیرات سلوکیان بر خاورمیانه: از تاثیر بر هنر و فلسفه تا مواجهه با شورش یهودیان
  • موسیقی لرستان در تالار وحدت طنین انداز می‌شود
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • سنندج؛ خاستگاه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی
  • افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر