Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسن طالبیان گفت: بیشترین سرمایه گذاری را در حوزه حفاظت الکترونیک انجام دادیم به گونه‌ای که میزان دوربین‌های ما نسبت به دوسال گذشته دوبرابر شده است و تمرکز جدی بر کنترل و مدیریت سیستم حراست موزه‌ها داریم.

به گزارش برنا؛ محمدحسن طالبیان، معاون میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در گفتگو با خبرنگار برنا با اشاره به میزان سرقت اجناس و اسناد عتیقه و قدیمی در موزه‌ها گفت: چندماه پیش دزدیده شدن آلبوم ناصری در کاخ گلستان رسانه‌ای شد که پیرو آن بارها اعلام کردیم دزدی صورت نگرفته بود بلکه یک جابجایی توسط امین مجموعه رخ داده بود که توسط مدیر کاخ سریعا پیگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: به طور کلی ممکن است در موزه‌ها، اجناس یا اسنادی توسط امین جابجا شوند که امر طبیعی‌ست اما با این وجود دستورالعملی تهیه کردیم تا شرایط سخت‌تر شود یعنی امین به هیچ عنوان نتواند وارد محل نگه داری وسایل عتیقه و تاریخی شود، حتما امین به همراه 5 نفر وارد شود، اشیاء مهر و موم و امضا شوند تا احتمال هرگونه دزدی یا گم شدن اشیاء از بین برود.

طالبیان از سرمایه گذاری در حوزه حفاظت الکترونیکی خبر داد و بیان کرد: خوشبختانه بیشترین سرمایه گذاری را در حوزه حفاظت الکترونیک انجام دادیم و باوجود اینکه هنوز درمقایسه با سایر کشورها جای کار داریم اما خدا را هزاران بار شکر می‌کنم تا جایی که توان داشتیم در زمینه حفاظت از موزه‌ها کار کردیم و از هیچ تلاشی فرونگذاشتیم.

معاون میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در پایان تاکید کرد: پیرو سرمایه گذاری در حوزه حفاظت الکترونیکی از موزه‌ها، میزان دوربین‌های ما نسبت به دوسال گذشته دوبرابر شده است و تمرکز جدی بر کنترل و مدیریت سیستم حراست موزه‌ها داریم.

//انتهای پیام: 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون گردشگری و صنایع دستی برنا سرقت شکر صنایع دستی سرمایه گذاری گردشگری و صنایع دستی موزه کاخ گلستان آلبوم ناصری حوزه حفاظت سرمایه گذاری میراث فرهنگی موزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۵۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد

به‌گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی بویری در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: با توجه به وضعیت ویترین‌ها و آثار شاخص و منحصر به‌فرد موجود در آن‌ها که بعضاً سال‌ها بود در وضعیت نامطلوبی قرار داشت و جز پایش‌های موزه‌ای امکان حفاظتی دیگری نداشتند، پس از ارزیابی و اولویت‌سنجی براساس پایداری وضعیت و همچنین وضعیت نمایش موزه‌ای بر اساس اولویت‌های استاندارد این حوزه و ارزش‌گذاری بر حفظ آثار تاریخی و حفظ شأن و ارزشمندی آثار و نیز احترام به بیننده موزه‌ای، مرمت هفتاد اثر با نظارت معاون میراث‌ فرهنگی استان و کارشناس پایگاه میراث‌ جهانی به عنوان ناظر مقیم در دستورکار قرار گرفت.


سرپرست پایگاه میراث‌ جهانی شوش ادامه داد: در این راستا، هفتاد شیء از بخش‌های مختلف پیش از تاریخ، تاریخی و اسلامی از جنس سفال و شیشه، به‌منظور عملیات حفاظت و مرمت به کارگاه و آزمایشگاه مرمت پایگاه میراث‌جهانی شوش انتقال یافتند و پس از طی فرآیند حفاظت و مرمت، به تالارهای موزه و ویترین‌های نمایش برای بازدید عموم برگردانده شدند.

وی با اشاره به اینکه آثار تاریخی مرمت‌ شده در این طرح شامل اشیایی از دوره‌های تاریخی مختلف از جمله پیش از تاریخ، عیلامی، هخامنشی، اشکانی، ساسانی و اسلامی و از جنس سفال و شیشه بودند، افزود: شاخص‌ترین این آثار، لیوان‌های منقوش، ظرف‌ها وجام‌های پیش از تاریخ موزه بودند که وضعیت حفاظت و مرمتی آن‌ها نامطلوب و به علت حساسیت آن‌ها سال‌ها بود که دست‌ نخورده باقی مانده بودند که در این طرح، اشیاءِ یادشده، بازبینی و مستندنگاری دقیق شدند و پاک‌سازی آثار از رسوبات و آلاینده‌های محیطی نیز انجام شد.

همچنین حذف آثار مرمت‌های متعدد و کهنه و نیز الحاقات هم در دستورکار قرار گرفت و اتصالات جدید و مرمت بخش‌های کمبود با تکیه بر استانداردهای جهانی این حوزه و استحکام‌ بخشی ساختار نیز روی آن‌ها اجرا شد و برای مشاهده عموم دوباره در موزه قرار گرفتند.

بویری بیان کرد: موزه باستان‌ شناسی شوش در سال ۱۳۴۵، در جوار قلعه و محوطه باستانی شوش گشایش یافت و از شاخص‌ترین موزه‌های ایران به‌شمار می‌رود که آثار ارزشمندی از دوره‌های مختلف باستانی ایران را در خود جای داده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899653

دیگر خبرها

  • ۵ حفار غیر مجاز در شهرستان نیشابور دستگیر شدند
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • انهدام ۳۴ باند حفاری و قاچاق اموال تاریخی در آذربایجان‌غربی
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد