Web Analytics Made Easy - Statcounter

داود ولی عضو هیأت‌مدیره شهرک صنعتی شمس‌آباد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ری، با اشاره به خسارات سنگین قطع برق در حوزه صنایع و تولیدی‌ها اظهار کرد: وضعیت صنعتگران شهرک صنعتی شمس‌آباد بحرانی است و اگر این شرایط ادامه پیدا کند روزانه ده‌ها میلیارد تومان خسارت به صنعتگران وارد و روند فعالیت ۴۰ هزار کارگر این شهرک با اختلال مواجه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: قطع برق در شهرک صنعتی شمس‌آباد موجب خسارت سنگین به واحدهای صنعتی و تولیدی و تأخیر در فعالیت‌های این واحدهای صنعتی می‌شود.

عضو هیأت‌مدیره شهرک صنعتی شمس‌آباد با اشاره به قطعی برق بدون اطلاع قبلی در روزهای اخیر افزود: در روزهای اخیر شاهد قطعی برق ۵ ساعته و بدون اطلاع قبلی در شهرک صنعتی شمس‌آباد هستیم که موجب آسیب‌های زیاد به دستگاه‌ها و مواد مورداستفاده می‌شود.

ولی با بیان اینکه قطع شدن بیش‌ از حد برق تعطیلی صنایع و ضرر زیان به تولید کشور پذیرفتنی نیست بیان کرد: حقوق روزانه هر کارگر ۲۷۰ هزار تومان است که کارفرما در زمان قطع ۵ ساعته برق، تعطیلی خط تولید و خسارات سنگین به دستگاه‌ها، امکان پرداخت مطالبات را نداشته و در بسیاری از مواقع مجبور به تعدیل نیرو می‌شود.

وی تأکید کرد: هنگامی‌که برق واحد تولیدی بدون اطلاع قبلی قطع شد کلیه مواد در حال تهیه تبدیل به نخاله می‌شود و تخلیه آن از دستگاه زمان‌بر است همچنین کوره‌های القایی تا زمان گرم شدن مجدد انرژی و وقت زیادی را نیاز دارند که عملاً کار تولید را در شهرک مختل می‌کند و علاوه بر این در این روزها گزارش‌های متعددی از سوختگی بٌرد و دستگاه‌های امنیتی اعلام شده است.

عضو هیأت‌مدیره شهرک صنعتی شمس‌آباد ادامه داد: قطعی برق در شهرک صنعتی دارای خطرات فراوان و غیرقابل‌جبران است که در صورت نادیده گرفتن منجر به خسارات جانی مانند معلق ماندن بار در حجم و وزن بالا روی جرثقیل خواهد شد که معلق ماندن یا رهاسازی آن نیز بسیار کار پرخطری است.

ولی در پایان خاطرنشان کرد: هیچ کمک و توجهی به حوزه صنعت و تولید نشده است و با مشکلات موجود باید پرداخت مطالبات مربوط به بیمه و مالیات نیز به‌موقع پرداخت شود اما قطعی برق و فعال نبودن کارخانه‌ها در میزان پرداختی‌ها در نظر گرفته نمی‌شود.

انتهای پیام/۶۷۰۶۲

منبع: فارس

کلیدواژه: قطعی های برق داود ولی شهرک صنعتی شمس آباد قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۰۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با بیان اینکه ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز شروع نشده، گفت که این شهرک در حال تغییر مکان است‌.

محمود سیجانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ابتدا قرار بود شهرک صنعتی پوشاک در نزدیکی شمس آباد ساخته شود، اما به دلیل مشکلاتی که در حوزه زمین وجود داشت، قرار شده این شهرک در نزدیکی فرودگاه امام خمینی(ره) جانمایی شود.

رئیس سازمان صمت استان تهران با بیان اینکه اطلاعات دقیق‌تر درباره اینکه ساخت شهرک صنعتی پوشاک در چه مرحله‌ای قرار دارد، در اختیار شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران است، گفت: البته این احتمال وجود دارد که با انجام اصلاحاتی، شهرک صنعتی پوشاک در همان جای قبلی ساخته شود.

سیجانی همچنین در پاسخ به اینکه آیا صنایع در صورت قطعی برق در فصل تابستان می‌توانند برای گرفتن خسارت اقدام کنند، تصریح کرد: صنایع فقط در صورتی که قطعی برق بدون اطلاع باشد و باعث آسیب رسیدن به مواد اولیه یا ماشین آلات باشد، می‌توانند برای دریافت خسارت اقدام کنند.

رئیس‌جمهوری وقت، سال ۱۳۹۵ کلنگ‌زنی این پروژه را انجام داد و پیشرفت آن در دستور کار قرار گرفت تا بتوان با گردآوری مجموعه‌ای از واحدهای مختلف صنعت پوشاک، شهرک صنعتی آن را در محلی به موقعیت جغرافیایی رو به روی حرم مطهر امام خمینی (ره) به بهره‌برداری رساند.

شهرک تخصصی پوشاک اولین شهرکی است که بر اساس نیاز داخلی طراحی شده و سراسر زنجیره تولید پوشاک از تأمین مواد اولیه، مد، طراحی و… را شامل می‌شود. اما در سال‌های اخیر ساخت این شهرک بارها به تعویق افتاد. برای مثال مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران هم در نیمه اول سال ۱۳۹۸ و هم در نیمه دوم آن سال وعده داد که ساخت شهرک صنعتی پوشاک آغاز شود.

معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران سال ۱۴۰۱ از حل مشکلات ساخت این شهرک خبر داده و ابراز امیدواری کرده بود که تا پیش از تابستان عملیات اجرایی آن آغاز شود.

پیش‌تر گفته شده بود که علت طولانی شدن فرآیند ساخت زمین شهرک صنعتی پوشاک این بوده که این زمین قبلا برای فعالیت دیگری مجوز گرفته بود که بعداً آن فعالیت امکان‌پذیر نشد و مجدداً برای شهرک صنعتی پوشاک پیش‌بینی شد. همچنین در مسیر صدور مجوز نهایی در کمیسیون تبصره ۱ ماده ۱ قانون حفظ اراضی کشاورزی و باغات ایراداتی وجود داشت که برطرف شدن آنها طولانی شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • آتش‌سوزی بزرگ در کارخانه مبل شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • آتش‌سوزی گسترده در شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • آتش‌سوزی گسترده در یک شهرک صنعتی در جنوب تهران
  • بارگیری روزانه ۲۰ تن برگ انگور از خلیل‌آباد
  • ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین